Sziasztok, engem nagyon érdekel a téma és sokszor próbáltam már kideríteni hogy vajon egy öblítőnek vagy samponnak van e hozzá hasonló parfümje, sajnos kevesebb sikerrel ha tudtok esetleg egyező/hasonló illatokat örülni fogok ha leírjátok
Pl
Az original Nivea krém (ugyan nem öblítő vagy sampon) létezik parfüm verzióban is.
Hu, de jó téma! Sajna ötletem nincs, de van, amit keresek. A Balea zabtejes samponjának az illata érdekelne parfümben
Erre gondoltam:
Balea sampon
Én sokáig kerestem az Elseve - extraordinary oil samponjainak az illatát , fragin írtak róla talán valamelyik dior j’adore parfum flankert irtak rá ha ez hasznos valakinek
Lenor gold orchidot jó lenne még tudni mert annyira imádom az illatát… szívesen fújkalnám is …
Ja meg a fekete Gliss sampon is gyengém de sosem fogok rájonni erre sem
Amit még tudok lenor sensitive nekem dior pure poison bár ez nem volt túl nehéz mind2 (fehér) mandulás illat
A Lenor Goldene Orchidee létezik, öblítő és mosógél, mosókapszula formában. Légfrissítő spray, elektromos szobaillatosító és textilfrissítő spray formában is, csak Febreze a márkanév az utóbbiaknál. Szerintem elég nagy a választék.
Ez akkor már fanatizmus. Azért a textilfrissítő spray szerintem felér egy parfümmel is ha naponta fújod a ruháidra.
Igen lehet igazad van bár még nem próbáltam azt csak a mososzer+oblito+legfrissito triot … meg fogom nézni köszi
Én pont ma vettem, sokáig elég lesz, nagy flakon. Otthon majd befújom vele az autót, hátha semlegesíti a nem kívánt illatokat, eredetileg arra találták ki. A legtöbb autóillatosító rövid ideig bírja, hátha azt is helyettesíti. Mondjuk elég nőies illat, nem tudom mit szól hozzá apu. Víz az alapja, háziállat tartása mellett is lehet nyugodtan fújni.
Nekem valahogy az avonos pur blanca a kókuszos silan illatára emlékeztet
De amikor már a parfüm pár órája rajtam van és enyhül… És az utóérzet inkább, nem tudom megfogalmazni
Jajj és igaz nem parfüm, de a Fa ocean passion tusi egy az egyben avon hajápoló illat(tavalyi csomagolás, újat nem tudom milyen, csak maradt még hajfény spraym)