Natúr Bőrápolás

Sziasztok!:slightly_smiling_face::slightly_smiling_face:
Mindenféle natúr termék érdekel és bőrápolási rutin natúr termékekkel!
Előre is köszi a segítséget❤

Sziasztok! :blush:

Egy saját vállalkozáson dolgozom és érdekelne a Ti, mint bőrápolók véleménye. :slight_smile:
A vállalkozásomnak a célja a tudatos bőrápolás fontosságának hangsúlyozása. Ez abban nyilvánulna meg, hogy nem tartalmazna irritáló, felesleges összetevőket, parabéneket, illatanyagokat, illetve színezéket.

Termékeim fő összetevője az avokádó lenne, mivel ez egy szuperélelmiszer, tehát rendkívül magas a tápanyagsűrűsége, sok ásványi anyagot, vitamint (B, C, A, E) egészséges telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek jótékony hatással vannak bőrünk egészségére. Valamint rendkívül jól felhasználható alapanyag kozmetikumokban, a különböző problémák kezelésére.

A márkámban az egyszerűség is egy szempont, mivel először az alaprutin termékeit készíteném el, ami a lemosó, hidratáló és fényvédő hármasa. Ezt persze kiegészíteném a fő bőrproblémákat (érett bőr, száraz bőr, gyulladt-pattanásos bőr stb.) célzó termékekkel is. Ezek szérumok, arcpakolások, krémek, maszkok formájában jelennének meg.

Fontos szerepet játszana a vállalkozás életében az állat- és környezetvédelem, ezáltal állatkísérlet mentes, illetve ellenes lenne a márka, valamint a csomagolást tekintve környezetkímélő, akár újrahasznosított műanyagot vagy fémdobozokat használnánk.

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, kérlek írjatok véleményeket és, hogy mennyire lenne igény ezekre a termékekre a leírtak alapján. Ötleteket is szívesen fogadok :blush:

Szép napot Nektek!
Rami :slight_smile:

Lehetek “gonosz” (nyersen őszinte)?

2 Likes