Mivel készülsz Szilveszterre?


#1

Sziasztok! Közeledik a nagy nap, ezért gondoltam, feldobom a témát, ki, mivel készül a szilveszteri buliba? Smink, haj, körmök és a parfüm mind érnek!
Én ősidők óta anti-szilveszterista vagyok, bevallom :smiley: ezért idén egy szuper kényeztető fürdővel és valamelyik arcmaszkommal fogom átringatni magam az új évbe :smiley: de talán szórakoztató téma lehet felsorolni a party arzenált, a csillámos szemhéjpúderektől, a menő highlightereken át a legdögösebb illatokig :wink:


#2

Csatlakozom az anti-szilveszerista klubhoz, de én is nagyon szívesen olvasom, hogy ki, hogyan készül, milyen sminkkel, hajjal, ruhával :slight_smile:


#3

Ha belefér két vizsga között, akkor általában kis létszámú “házibulit” szervezünk :slight_smile: Nem nagyon szoktam sem kiöltözni, sem az átlagosnál erősebben sminkelni (sőt, pont hogy még kevésbé akarok azzal törődni, hogy vajon hogy áll a rúzsom, stb.) ilyenkor. Egyelőre úgy néz ki, az idei szilveszterem a szokásosnál is zártkörűbb lesz (2 fő). Az egyetlen, ami biztos, hog A Juliette Has a Gun - Not a Perfume mintámat fogom ellocsolni ebből az alkalomból :wink:


#4

Semmivel nem készülök, én sem vagyok odáig a szilveszterért. Szerencsére mióta gyerekeim vannak, rájuk tudom fogni, hogy miért maradunk otthon. :smile:

De egyébként vannak hagyományaink hozzá.
Először is, ilyenkor semmit sem főzök, hanem party szendvicseket rendelünk, egész nap azon élünk, plusz éjfélkor virsli.
Gyümölcssalátát készítek egy nagy tállal, aztán este 7-kor lemegyünk a mellettünk lévő tóhoz, ahol a környék kisgyerekesei összegyűlnek, és az apukák tűzijátékkal szórakoztatják a gyerekeket.

Aztán otthon társasozunk, éjfél után pedig megnézzük az HBO-n a meglepetés filmet (ezt már a gyerekek nélkül).

Másnap pedig jöhet az újévi koncert közvetítésének megnézése Bécsből.


#5

Semmivel ! :slight_smile:
Minden Szilveszteremet itthon töltöm és olyan mint egy átlagos nap és ez így van jól. Egyébként is félek a petárdáktól, tüzijátékoktól, úgyhogy nekem jobb itthon! :sweat_smile:
Talán készítek majd valami szép szemsminket, úgy is gyakorolnom kell :slight_smile:


#6

Dettó anti-szilveszterista. Elriaszt a részegek és más hülyék viselkedése még akkor is, ha ezek ismerősök vagy rokonok (pláne).
Hát senki nem szór magára csillámokat és vágja magát puccba? :wink: Én is olvasnám!

Nekem is egy 3 lépéses extra arcmaszk lesz a 31-ei kényeztető rituálé. Esetleg hajat mosok és szépen megszárítom. Lakkozok és egy kis sminket dobok fel az új év tiszteletére, de semmi flitter meg ilyenek.
Viszont az illatom egy különleges alkalmakra tartogatott lesz: Etat Libre D’Orange: Josephine Baker.
Vagyis kicsit készülök, de csak úgy “normálisan”.


#7

Én sem szeretem a szilvesztert, mióta gyerek van, nem is voltunk sehol az év utolsó napján. Idén húgomékat hívtuk el, már délután jönnek, és addig maradnak, amíg a gyerekek bírják majd. Nekik van egy 5 éves kisfiú, a mi kis Hunor babánk meg szeptemberben volt 2. Sminkelni fogok, de semmi glitter, csillám meg hasonlók.


#8

Hat nalam a sminkeles az alapbol csak korrektort a hibakra, es szempillafesteket jelent. Ez alkalmakkor annyiban valtozik, hogy egy arany szinu tust hasznalok meg. Iden viszont meg az alapsminket is elhagyom, mivel lezeres szemmutetre keszulok es nem merem megkockaztatni, hogy az utolso elotti estemen meg valami belemenjen a szemembe, ‘neadjisten meg be is gyulladjon. Bar nem is banom, dolgozni fogok es ez lesz az utolso munkanapom a cegnel, ugyhogy lesz siras-rivas, legalabb ket pohar pezsgo kozott nem azt kell neznem, hogy egyben maradjon az arcom😂


#9

én is jókor találom meg ezt a fórumtémát… na de hát akkor így utólag :smiley:
én azért nem vagyok anti-szilveszterista, de nem is mozdultam ki kivételesen idén. de a magam örömére azért puccba vágtam magam. délután letusoltam a kedvenc tusfürdőmmel, hajat mostam, aztán kisminkeltem magam (javarészt egy “uncsi” mindennapi smink volt, barnás színek, bordó elsatírozott ceruzavonás tusvonalnak) de a syzygy comet crush palettájából azért a vöröset az alsó szempillasorra, az irizáló ezüstöt meg a mozgószemhéjra feldobtam. ja, és elővettem a z inpulzusvásárlásból származó és kb. sosem használt trend it up holo finish powdert halánték-arccsont-kulccsont hangsúlyozására. Aztán feldobtam este egy miniruhát (évente egyszer nem farmert hordok :smiley: ) amit éjfél után át is cseréltem melegítőre, hogy tudjak enni virslit.
hozzáteszem, eredetileg mi kettesben ünnepeltük volna a szilvesztert a párommal, de neki özbejött valami és az utolsó pillanatban lemondta. különben nem vacakoltam volna a ruhával :smiley: