Mivel készülsz Szilveszterre?

Sziasztok! Közeledik a nagy nap, ezért gondoltam, feldobom a témát, ki, mivel készül a szilveszteri buliba? Smink, haj, körmök és a parfüm mind érnek!
Én ősidők óta anti-szilveszterista vagyok, bevallom :smiley: ezért idén egy szuper kényeztető fürdővel és valamelyik arcmaszkommal fogom átringatni magam az új évbe :smiley: de talán szórakoztató téma lehet felsorolni a party arzenált, a csillámos szemhéjpúderektől, a menő highlightereken át a legdögösebb illatokig :wink:

2 Likes

Csatlakozom az anti-szilveszerista klubhoz, de én is nagyon szívesen olvasom, hogy ki, hogyan készül, milyen sminkkel, hajjal, ruhával :slight_smile:

2 Likes

Ha belefér két vizsga között, akkor általában kis létszámú “házibulit” szervezünk :slight_smile: Nem nagyon szoktam sem kiöltözni, sem az átlagosnál erősebben sminkelni (sőt, pont hogy még kevésbé akarok azzal törődni, hogy vajon hogy áll a rúzsom, stb.) ilyenkor. Egyelőre úgy néz ki, az idei szilveszterem a szokásosnál is zártkörűbb lesz (2 fő). Az egyetlen, ami biztos, hog A Juliette Has a Gun - Not a Perfume mintámat fogom ellocsolni ebből az alkalomból :wink:

2 Likes

Semmivel nem készülök, én sem vagyok odáig a szilveszterért. Szerencsére mióta gyerekeim vannak, rájuk tudom fogni, hogy miért maradunk otthon. :smile:

De egyébként vannak hagyományaink hozzá.
Először is, ilyenkor semmit sem főzök, hanem party szendvicseket rendelünk, egész nap azon élünk, plusz éjfélkor virsli.
Gyümölcssalátát készítek egy nagy tállal, aztán este 7-kor lemegyünk a mellettünk lévő tóhoz, ahol a környék kisgyerekesei összegyűlnek, és az apukák tűzijátékkal szórakoztatják a gyerekeket.

Aztán otthon társasozunk, éjfél után pedig megnézzük az HBO-n a meglepetés filmet (ezt már a gyerekek nélkül).

Másnap pedig jöhet az újévi koncert közvetítésének megnézése Bécsből.

4 Likes

Semmivel ! :slight_smile:
Minden Szilveszteremet itthon töltöm és olyan mint egy átlagos nap és ez így van jól. Egyébként is félek a petárdáktól, tüzijátékoktól, úgyhogy nekem jobb itthon! :sweat_smile:
Talán készítek majd valami szép szemsminket, úgy is gyakorolnom kell :slight_smile:

2 Likes

Dettó anti-szilveszterista. Elriaszt a részegek és más hülyék viselkedése még akkor is, ha ezek ismerősök vagy rokonok (pláne).
Hát senki nem szór magára csillámokat és vágja magát puccba? :wink: Én is olvasnám!

Nekem is egy 3 lépéses extra arcmaszk lesz a 31-ei kényeztető rituálé. Esetleg hajat mosok és szépen megszárítom. Lakkozok és egy kis sminket dobok fel az új év tiszteletére, de semmi flitter meg ilyenek.
Viszont az illatom egy különleges alkalmakra tartogatott lesz: Etat Libre D’Orange: Josephine Baker.
Vagyis kicsit készülök, de csak úgy “normálisan”.

2 Likes

Én sem szeretem a szilvesztert, mióta gyerek van, nem is voltunk sehol az év utolsó napján. Idén húgomékat hívtuk el, már délután jönnek, és addig maradnak, amíg a gyerekek bírják majd. Nekik van egy 5 éves kisfiú, a mi kis Hunor babánk meg szeptemberben volt 2. Sminkelni fogok, de semmi glitter, csillám meg hasonlók.

2 Likes

Hat nalam a sminkeles az alapbol csak korrektort a hibakra, es szempillafesteket jelent. Ez alkalmakkor annyiban valtozik, hogy egy arany szinu tust hasznalok meg. Iden viszont meg az alapsminket is elhagyom, mivel lezeres szemmutetre keszulok es nem merem megkockaztatni, hogy az utolso elotti estemen meg valami belemenjen a szemembe, ‘neadjisten meg be is gyulladjon. Bar nem is banom, dolgozni fogok es ez lesz az utolso munkanapom a cegnel, ugyhogy lesz siras-rivas, legalabb ket pohar pezsgo kozott nem azt kell neznem, hogy egyben maradjon az arcom😂

2 Likes

én is jókor találom meg ezt a fórumtémát… na de hát akkor így utólag :smiley:
én azért nem vagyok anti-szilveszterista, de nem is mozdultam ki kivételesen idén. de a magam örömére azért puccba vágtam magam. délután letusoltam a kedvenc tusfürdőmmel, hajat mostam, aztán kisminkeltem magam (javarészt egy “uncsi” mindennapi smink volt, barnás színek, bordó elsatírozott ceruzavonás tusvonalnak) de a syzygy comet crush palettájából azért a vöröset az alsó szempillasorra, az irizáló ezüstöt meg a mozgószemhéjra feldobtam. ja, és elővettem a z inpulzusvásárlásból származó és kb. sosem használt trend it up holo finish powdert halánték-arccsont-kulccsont hangsúlyozására. Aztán feldobtam este egy miniruhát (évente egyszer nem farmert hordok :smiley: ) amit éjfél után át is cseréltem melegítőre, hogy tudjak enni virslit.
hozzáteszem, eredetileg mi kettesben ünnepeltük volna a szilvesztert a párommal, de neki özbejött valami és az utolsó pillanatban lemondta. különben nem vacakoltam volna a ruhával :smiley:

3 Likes

Jókor találom meg én is a topikot :slight_smile: Mi másfél évtizede a lovin szilveszterezünk, megyünk ebéd után, és zárásig (este 7- fél 8) ott vagyunk. Fogadunk a futamokra, szurkolunk a lovaknak, kicsit táncolunk a diszkósátorban, aztán megnézzük a végén a tüzijátékot és jövünk haza. 2020-ban azonban érthető módon nem tartották meg a rendezvényt, így szinte egész nap itthon voltunk, sütöttem, főztem, kapcsolgattuk a tévét meg telefonálgattunk. Csendesen telt a szilveszter. Azért egy egyszerű hétköznapi smink volt rajtam, de melegítőben voltam.

2 Likes

Jaj, idén nekem is csendes szilveszterem volt, pizsamában és fürdőköpenyben :smiley: megittam egy kisüveges pezsgőt Kiribati éjfélkor, aztán kora estig filmeztem, majd korán lefeküdtem hogy másnap reggel 5kor fel tudjak kelni dolgozni menni. Asszem az összes sminkem egy holocsillámos Mac dazzleshadow volt.

3 Likes

@Katica és @random! Azt hittem, hogy már most elkezdtétek a következőt tervezni! :partying_face: :clinking_glasses:

1 Like

Hosszú lesz ez az év ahhoz :smiley: lefogadom, hogy sokkal hosszabbnak fog érződni mint a tavalyi

1 Like

Nekem az idei volt az álomszilveszter. Végre nem kellett küzdenem azért hogy itthon maradhassak. Tízkor ágyban a könyvemmel. Amúgy minden buliban benne vagyok de a szilveszter nekem egy nagy NEM.

1 Like

Nálam is így. :slight_smile: Először tudtam háborítatlanul végigaludni, mert se petárda se tűzijáték nem volt.

2 Likes

Hogy pörög a szilveszteri fórum :grin::tada: :clinking_glasses:

4 Likes

Nagyjából minden évben egyforma a szilveszterem, nem kell nagyon tervezi, csak várni :))

Mint minden, ami aktuális! :upside_down_face: :kissing_heart: