Mivel helyettesíthető? - Essence high beauty

Sziasztok!

Az essence High Beauty kollekciójából utolsó pillanatban tudtam lecsapni egy már bontott rózsaszín korrektorra, ami a szem alatti karikákra használható. Nagyon bejött, de amellett, hogy mindjárt elfogy, úgy látom az állagából, hogy már nem igazán kellene a szemem alá felkenni. :frowning:

Ezért keresem az utódját, ami hasonló púder rózsaszínes krém szem alatti lila karikákra. Tudnátok javasolni más termékeket? A boltokban csak sárgás vagy kifejezetten hússzínű, piros verziókat találok, azoktól pedig kissé ódzkodom.

Köszönöm előre is a javaslataitokat, tippeiteket!

1 Like

Szia!
Nekem nagyon bevált a Trend it up Under eye concealer 010-es árnyalata, eddig ez a kedvenc szem alatti karikákra, nagyon szépen fed, de nem művi, ez rózsaszínes-enyhén barackos.
Ez lenne az.

Régebben használtam egy kifejezetten púderrózsaszín alverdéset, ezt, de nekem irritálta és szárította a szemkörnyékem, illetve nagyon fehér voltam tőle, bár alapból meleg és sárgás a bőrtónusom, lehet ezért.

Szerk: mindkettő dm saját márkás, ezt elfelejtettem beleírni :slight_smile:

1 Like

Úgy tudom a maybelline age rewind korrektornak is van egy rózsaszínes árnyalata

Ne is mond, ez a legjobb szem alatti korrektor a világon!
Ami a legjobban hasonlít rá, az a Becca Under eye korrektora, bár az állaga más, és az Essence szerintem jobb nála, de még a legjobban ez hasonlít.
Viszont a Becca elméletileg megszűnik, nem tudom, hogy kapható-e még bárhol.

Megjártam a környék dm-eit, de a Trend it up márkáét nem találtam meg sajna, viszont az Alverde az első boltban meglett. Ő jött is velem.

Valóban elég világos, engem már sápaszt, ami nagy szó, de egy sima korrektorral megbolondítva egészen jó hatást ad. :slight_smile: Szerintem jó barátságban leszünk.

Köszönöm a tippeket! :slight_smile:

1 Like

Azzal 2017 óta szemezek, de valahogy nem nyeri el a bizalmamat a márka - nem tudom, mi miatt. Pedig tényleg sokan dícsérik.

Óh, sajnálom, hogy ez is megszűnik - de remélem, hogy itt te is találsz olyan tippet ebben a hírfolyamban, ami neked is hasznos lehet. :slight_smile: