Ma én is Pattel sminkeltem:
Nagyon dögös vagy!
Köszi!
Amúgy egy nude sminket próbáltam összehozni, végül is az is lett. De hogy miért lett az eredmény mégis dögös, az rejtély, hogy jött össze…
Használd egészséggel! Szuperül áll!
Nemtom, inkább a hajad tehet róla most, mintsem a smink.
Igen, az lehetséges.
Szerintem is, úgy áll ezen a képen, mintha valami szuperhős lobogtatná egy nagy verekedés után elégedetten
Amint kinyilvánítottam erőteljes vágyakozásom az ABH Subculture iránt, másnap sikeresen hozzájutottam itt zsibin
Szóval ez most ilyen unboxingos mit használtál ma poszt lesz.
De fura, hogy lilának tűnik a teteje!
Hogy tetszik a paletta?
Az csak a satnya fényviszonyok miatt van
Hú, naggggyon tetszik! Nem hiába sóvárogtam érte. A színek abszolút hozzák az eddigi színvonalat, amiket használtam, egyáltalán nem potyogtak. Könnyen ment a satírozás, nem kellett százszor belemártanom az ecsetet a panbe. Sőőőt, ezt is óvatosan kell használni, akárcsak a többi ABH-t.
Hiába ment a lejáratás ellene, ez egy baromi jó paletta!
Oltári dögös a szemed!
Örülök, hogy nagy a szerelem. Iszonyúan jó ezeket satírozni.
Drága vagy! Köszönöm!
A Fenty alapozó már nagyon a végét járja. Eszembe jutott ez a Revolution Pro porpúder, ami szerintem nagyon jó minőség. Szép és természetes vele a szem alatti fixálás. Az Artdeco pirosító a Hot Sand árnyalat és napok óta nem tudom letenni. Csodás színe van.
A kép minősége borzalmas, nem is látszik a festékek szikrázó csillogása. Munkahelyen kaptam dicséretet is ma, hogy milyen szép a szemsminkem. Kár, hogy itt semmi nem látszik.
Eszméletlen dögös sminket rittyentettél ebből a palettából Az az Electric a kedvencem, szinte világít!
Gyönyörű színe van a szemednek!
Ma végre sminkeltem picit, az Inglot 84-es pigmentjét avattam fel. Hát ez szemem is csodaszép, nagyon örülök, hogy beszereztem. NYX pigment primer van alatta. Mesterséges fénynél még durvábban látszik a csillogása, egy csodaszép duókróm árnyalat
Gyönyörű vagy Tényleg jó vásár volt a pigment, jól áll nagyon!
Köszönöm szépen Élőben még szebb amúgy, még a férjem is megkérdezte, hogy mi ez a szép szín, mert nem emlékszik, hogy látta volna rajtam. Lebuktam, hogy most vásároltam
CSODÁLATOS - mint mindig!