Mit használtál ma?

Ma én is Pattel sminkeltem:
Kép

12 Likes

@umpalumpa köszönöm szépen még egyszer a rúzst, imádom! :smiling_face_with_three_hearts:
IMG_20201119_125136

13 Likes

Nagyon dögös vagy!

1 Likes

Köszi!
Amúgy egy nude sminket próbáltam összehozni, végül is az is lett. De hogy miért lett az eredmény mégis dögös, az rejtély, hogy jött össze… :smiley: :smiley:

2 Likes

Használd egészséggel! :wink: Szuperül áll! :heart_eyes: :star_struck:

1 Likes

Nemtom, inkább a hajad tehet róla most, mintsem a smink.:smiley:

1 Likes

Igen, az lehetséges. :grinning:

1 Likes

Szerintem is, úgy áll ezen a képen, mintha valami szuperhős lobogtatná egy nagy verekedés után elégedetten :smiley:

2 Likes

Amint kinyilvánítottam erőteljes vágyakozásom az ABH Subculture iránt, másnap sikeresen hozzájutottam itt zsibin :blush:
Szóval ez most ilyen unboxingos mit használtál ma poszt lesz. :see_no_evil:
IMG_20201120_173329
IMG_20201120_174811
IMG_20201120_172955

16 Likes

De fura, hogy lilának tűnik a teteje!:open_mouth:
Hogy tetszik a paletta?

1 Likes

Az csak a satnya fényviszonyok miatt van :face_with_hand_over_mouth:

Hú, naggggyon tetszik! :heart_eyes: Nem hiába sóvárogtam érte. A színek abszolút hozzák az eddigi színvonalat, amiket használtam, egyáltalán nem potyogtak. Könnyen ment a satírozás, nem kellett százszor belemártanom az ecsetet a panbe. Sőőőt, ezt is óvatosan kell használni, akárcsak a többi ABH-t. :smiley:

Hiába ment a lejáratás ellene, ez egy baromi jó paletta! :green_heart:

2 Likes

Oltári dögös a szemed! :star_struck: :heart_eyes:

1 Likes

Örülök, hogy nagy a szerelem. Iszonyúan jó ezeket satírozni.:green_heart:

1 Likes

Drága vagy! :kissing_heart: Köszönöm! :see_no_evil: :blush:

1 Likes

A Fenty alapozó már nagyon a végét járja. Eszembe jutott ez a Revolution Pro porpúder, ami szerintem nagyon jó minőség. Szép és természetes vele a szem alatti fixálás. Az Artdeco pirosító a Hot Sand árnyalat és napok óta nem tudom letenni. Csodás színe van.

A kép minősége borzalmas, nem is látszik a festékek szikrázó csillogása. Munkahelyen kaptam dicséretet is ma, hogy milyen szép a szemsminkem. Kár, hogy itt semmi nem látszik.

Kép

Kép

Kép

Kép

15 Likes

Eszméletlen dögös sminket rittyentettél ebből a palettából :heart_eyes: Az az Electric a kedvencem, szinte világít!
Gyönyörű színe van a szemednek! :heartpulse:

1 Likes

Ma végre sminkeltem picit, az Inglot 84-es pigmentjét avattam fel. Hát ez szemem is csodaszép, nagyon örülök, hogy beszereztem. :heart: NYX pigment primer van alatta. Mesterséges fénynél még durvábban látszik a csillogása, egy csodaszép duókróm árnyalat
IMG_20201121_113150 IMG_20201121_113353 IMG_20201121_113534

22 Likes

Gyönyörű vagy :star_struck: Tényleg jó vásár volt a pigment, jól áll nagyon! :heartpulse:

1 Likes

Köszönöm szépen :heart_eyes::heart:Élőben még szebb amúgy, még a férjem is megkérdezte, hogy mi ez a szép szín, mert nem emlékszik, hogy látta volna rajtam. Lebuktam, hogy most vásároltam :joy::joy::joy:

7 Likes

CSODÁLATOS - mint mindig! :camera_flash:

1 Likes