Ma végre kimozdultam otthonról, mert be kellett mennem a munkahelyemre, néhány levélért. Hogy megismerjen a portás, muszáj volt sminkelnem, és végre valahára kipróbálni a Jeffree Star Blood Lustot.
Imádom!
Ma végre kimozdultam otthonról, mert be kellett mennem a munkahelyemre, néhány levélért. Hogy megismerjen a portás, muszáj volt sminkelnem, és végre valahára kipróbálni a Jeffree Star Blood Lustot.
Imádom!
04.19-ig 25%van a Schüssleres cuccokra a weboldalon.
Láttam, de tegnap rendeltem. Buktam egy ezrest, de cserébe holnap megkapom.
Kicsit OFF leszek, de csak félig…
Diplomamunkámhoz lenne szükségem olyan kérdőív kitöltőkre, akik az elmúlt egy évben rendeltek online kozmetikumot. Azt gondolom, jó helyen keresgélek
Nagyon nagy segítséget jelent ha kitöltitek. Előre is köszönöm!
Jujj, nagyon kíváncsi vagyok mit szólsz majd hozzá:):
Én is😄
Megint lemaradt a fotóról a Milani szemhéjalap, meg a Bourjois alapozó. Szita az agyam
Nagyon köszönöm szépen
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszenek a sminkek is Én nagyon szeretem az alapozót nekem szépen bevált. Igaz átfényesedik a homlokon, de én azt amúgy is lemattítom a Catrice púderrel és úgy jól bírja
A spirált még nem bontottam ki, előbb a Maxfaxtorosat nyúzom még
Gyönyörűszép sminkeket csináltatok Lányok, olyan jó nézegetni őket
Mai smink:
Valahogy most sem tetszik az, amit ezzel a palettával alkotok. Annyira meleg tónusúak ezek a színek, de mégis sajnálom eladni, mert a mattokat tudom kombinálni hidegebb fényes színekkel más palettából.
Mostanában nem igazán sminkeltem, úgyhogy cserébe itt az arcápolási rutinom.
Este variálni szoktam, ez a tegnapi:
Ez a ma reggeli. Reggel általában ugyanez, csak a fényvédőt szoktam változtatni. Ezt a 25-öst most el akarom itthon használni, mert nem lett a kedvencem. A Melano CC csomagolása vacak, pár használat után lyuk lett a tetején…
Ezt az Innisfree fényvédőt én nagyon szerettem.
Én pont ezért nem vettem meg ezt a palettát, annyira meleg tónusúnak tűnik, a MR-t is eladtam, mert szép, szép, de ilyen erős sminket nem tudok elképzelni magamon.
Sultry most birizgálja a fantáziámat, az jó hideg tónusú, de arról meg KM-n vannak lehúzó vélemények… No meg van 88 db (nyilván ennyi nincs, de majdnem) másik palettám
A MR-t én is eladtam, pedig gyönyörű sminkeket lehetett vele kreálni. Utólag kicsit meg is bántam. De mindegyik közül nekem a Sultry az abszolút kedvenc. Nem tudok rosszat mondani rá és annyira az én színeim, hogy tőle biztosan nem fogok megválni sosem.
Hát, szép paletta az biztos, majd még gondolkodom rajta.
Nekem fehérebb tőle az arcom, és időnként látok napközben ilyen fehér morzsalékot is, ezek miatt használom el inkább csak itthon.
Ma megint megpróbáltam működésre bírni a Juvia’s Place Shade Sticket, @Amadea javaslatára TO szilikonos primer és blender is megvolt. Na azt kell mondjam talán ez még szörnyűbb lett mint magában használva ecsettel. Elég sok különböző alapozót használtam már, 90%-a ráadásul ennek drogériás, de azt kell mondjam, hogy ennyire borzalmassal még nem találkoztam. Azt tudom elképzelni, hogy talán ha vettem volna egy bronzosítónak való sticket, azt valamennyire tudtam volna használni, de ez alapozónak nem jó. Mondanám, hogy használnám korrektornak a szemem alá, de nem merem
Ráadásul szerintem a színe is elég borzalmas, hullasárga fejem lett az Aberdeen árnyalattól, pedig a képen talán egy nagyon enyhén rózsaszínes árnyalatnak tűnik.
Annyira borzalmasan állt, hogy gondoltam megörökítem, mert szavakkal nehezen leírható. Elnézést a ronda fejemért, az óriás orromért, meg hasonló.
Rögtön felapplikálás után így nézett ki, talán valamennyire látható a probléma. Borzalmasan nézett ki az orrom körül és az arcom egy részén:
Aztán 2 óra bevásárlás után meg már olyan ráncokba is sikerült beleülnie, amibe más alapozónak nem:
Röviden: többet köszönöm nem.
Ha ennek a borzalmas helyzetnek vége egyszer, akkor nagyon szívesen odaadom valakinek ingyen Budapesten, vagy postaköltség fejében bárhová elküldöm. Ha esetleg valaki úgy érzi, hogy működésre tudja bírni Sajnos első használatkor el is törtem, de vissza tudtam illeszteni, a használatát amúgy nem befolyásolja.
Húú, ez tényleg szörnyű alapozó. De te mindent megpróbáltál, hogy működésre bírd! Szerintem nagyon összekapná a szem alatti érzékeny bőrt, olyan ráncokat csinálna, amik nincsenek is rajtad. Hagyd a fenébe, nem éri meg többet veszkődni vele.
Igen, ilyen borzalmasat még nem láttam.
A Maybelline Superstay nézett még ki rajtam borzalmasan, de az legalább csak 7-8 óra után. Ez meg percről percre rosszabb volt. A kép készülte után 1 órával már az állam is borzalmasan nézett ki, az orromon meg már ott sem volt az egész…
Én is ettől félek, hogy szem alatt még ocsmányabb lenne. Pedig az insta videókban olyan vígan használják oda is. Tökre vártam már hogy meglegyen, erre ez van
De igen amúgy, nem volt drága szerencsére, meg free shipping volt, nem ér annyit 8 dollár, hogy ilyen ocsmány arccal mászkáljak