Tyűha, és cipeled magaddal a Blood Sugart, vagy haza tudsz menni közben?
Nem cipelem, itthon oldom meg. 3-ig dolgozok, a rendezvény 6-kor kezdődött. Arra egyébként a Dreamyt vettem elő (Nabla) és teljesen más sminket készítettem.
Ja, értem! Nekem 6-ig tart a munkaidőm, az utazás is egy óra otthontól, muszáj cuccolnom, ha ott akarok sminkelni.
Nekem kedden lesz a céges buli, végre külsős helyszínen. Gondolatban már nagyon készülök rá, milyen legyen a sminkem. Régebben ez nálam nem volt téma. Legalábbis nem ilyen szinten. Ráadásul dolgozok aznap, másfél órám lesz otthon a rendezvény előtt, ezalatt át kel öltöznöm és oda is kell érnem még a vendéglőbe, szóval lemosásra nincsen időm.
Arra gondoltam, hogy reggel felkenem az IsaDora 24h alapozóját, az simán kitart akár késő estig is. Otthon pedig csak ráfrissítek a szemsminkemre és a pirosítómra, valamint rúzst cserélek.
Velük készítettem a mai sminkemet:
Karácsonyi céges vacsi, én meg belefejeltem a csillámporba igen, a hajamban is csillám van. Na de mikor ha nem ma?
Muszáj volt kipróbálnom az újdonságokat
Igen, én is matt párti vagyok.
Bár nagyon tetszenek a fényes sminkek, de én még csak szolidabb változatban használtam.
Max szemhéjpúderben és szájfényben.
Van pl. Egy Szív alakú 3 árnyalatú highlierem, alig vártam anno, hogy megvehessem… és kipróbálás óta a szekrényben csücsül…túl fényesnek érzem magamon.
Nagyon szép!!!
Nagyon tetszik ez a CP paletta. Az a fehérnek tűnő hideg pezsgős arany hihetetlenül különleges árnyalat a felső sorban.
A rúzs a KAP Melrose nevű árnyalata ami egy igazán univerzális szín és még hidratál is. Ma letesztelhettem a hidegben is (adventi vásároztunk egész délután, este 6-ig) és egyáltalàn nem szárít, nagyon kényelmes viselet.
Az a fehéres arany monóban megvan neken, szerintem is nagyon különleges. Az Alien paletta egyik színe ilyesmi.
A Charlotte Tilbury 5 ml-s alapozó sötét lett nekem, ha valaki szeretné, szóljon! 10Neutral árnyalat.
Tartozom még egy beszámolóval a pénteki Inglot üzletlátogatásomról. A kupon egy “express sminkre” szólt, mint kiderült, ez egy 30 perces nappali sminket jelentett. Hát ööö… én 11-re mentem, délben jöttem el.
Tapasztalataim: Az égvilágon mindent rákentek a bőrömre, hogy megfelelően elő legyen készítve. Már az elején megkérdezték, sminkelek-e, milyen jellegű sminkeket szeretek, kedvenc színeim, voltam-e már sminkes kezei között, megvizsgálták a bőrtípusom illetve meg is kérdezték. Kiválasztotta a használni kívánt színeket, megbeszéltük hogy hogy fog kinézni a smink. Először egy tonikkal letörölte az arcom, aztán került rám hidratáló, primer, szemkörnyékápoló, minden ecsettel. Természetesen elmondták, hogy cruelty free cég, minden hipoallergén, stb. Az alapozót kétféle termékből keverte ki, nem csak a szín miatt, hanem ahogy beszélgettünk az igényeimről (fedés, bőrtípus), az alapján. Nem tudok már mindent részletesen felsorolni, de nagyon kedves volt a lány, tényleg egy órán át foglalkozott velem az eredeti fél órával ellentétben. Beszélgettünk róla, hogy milyen színek állnak jól. Szóba került, hogy a szemöldök pomádéhoz még nem volt bizalmam, ezért azt is bevetettük, nagyon pozitívak a tapasztalataim. Az ajkamra csak egy ápoló színezett ajakolajat kaptam, szép színe volt, de evéssel le is jött - nem baj, nap végén tettem fel egy rúzst helyette. A szempillaspirált mondjuk majdnem elfelejtette, de szerencsére időben eszébe jutott.
Hozzá kell tegyem, hogy az üzletben éppen káosz volt, dobozok mindenfelé, későn kaptak árut, 3-4 dolgozó ment be időközben segíteni, és mindezek ellenére nem volt semmi probléma, nem türelmetlenkedtek vele, hogy lejárt az idő, nem szólt neki az üzletvezető, hogy húzzon bele, stb.
A sminkem mozdulatlan volt egész nap, bár kissé szokatlan volt ennyi rétegben mászkálni (én ennél lazábban alapozózok), de abszolút pozitívak a tapasztalataim. A szempilláimra és a rúzsra dolgoztam rá még később, mert szalagavatóra mentem este.
Ha valami még eszembe jut, idővel kiegészítem a posztot. Most beszéljen a sminkről készített kép:
Csodaszép vagy! …és nem a sminktől.
De szuper, csodás lett a sminked! :).
Nagyon szép lett, a képen totál természetesnek néz ki.
Tök jó, hogy ilyen tapasztalatod volt az üzletben. Anno én is idegenkedtem a pomádétól, de nem volt miért, nagyon szép szemöldököt lehet vele készíteni.
Nagyon tetszik, szép lett a sminked Kiemelem a pomadé pozitív hatását rajtad
Ha megengeded az én szerény, nem “szakertői” tanácsomat, vesd be nyugodtan ezt a pomadét (ilyen finom, nem markáns/sötét szinben) a szemöldöködre akár napi szinten is, nagyon sokat tud dobni rajtad (is)
Örülök, hogy ilyen pozitív tapasztalatot szereztél. Már én is rég bementem volna az üzletbe, ha nem vidéken élnék. Nagyon szép lett a smink is.
Ezekkel sminkeltem ma (és tegnap is, csak a rúzs és az alapozó volt más)
Csodás ez a Visiart paletta, már most 2 használat után imádom
Ezeket a termékeket használtam ma: