Mit használtál ma?

Micsoda végzet asszonya-tekintet!:slight_smile:
A szemöldököd is nagyon szép, mivel rajzolod?

1 Likes

Ilyen az arcom,esküü! :smile:
Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

Porral csinálom,ecsettel viszem fel! :slight_smile: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Kicsit csalódott vagyok, mert Instán azt mondták az ismerőseim,hogy nem áll jól és hogy nem szépek a barnás színek :frowning: Mármint alapból a barna szín

Pedig Én csak a Krémmánia miatt csinálok szemsminkeket :slight_smile:

Szerintem az ismerőseid csak irigykednek!

2 Likes

Igazából csak 2-en mondták,de olyan rosszul esik még 1-től is! :frowning: Teljesen elvette a kedvem a sminkeléstől…

De, örülök,hogy Te így gondolod… Megnyugtat :smiling_face_with_three_hearts:

Nekem nem kedvencem a barna szín, de szemsminkben imádom. Az a szín az, amit bárki feltehet és jól fog állni neki. Neked is jól áll és ez a smink nagyon szép lett. Szerintem is csak az irigység beszél belőlük.
A rózsaszínt alapvetően gyűlölöm, de magamon szemsminkben szeretem és máson is szívesen nézek rózsaszín kreálmányokat.

1 Likes

Hahh, csak azért mondják, hogy a barna nem szép szín, mert amatőrök… rengeteg árnyalata van, univerzális, mert minden más színhez passzol és mindenkinek jól áll. Önmagában szép nude sminket lehet vele készíteni és remekül illik a vadabb színekhez egy feltűnőbb lookban.
Miért is írom le, amikor ti ezt tudjátok… mindegy, Bella, a sminked gyönyörű és nagyszerűen áll a sötét szemedhez! Ne hallgass rájuk, csak szűklátókörűek!

1 Likes

Ugyan így gondolom Én is!! Ezért jó a KM Fórum,mert itt mindenki rajong a sminkekért,színekért… :heart_eyes:

1 Likes

Igen, teljesen egyetértek veled/veletek!
Köszönöm! :slight_smile: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Ma moziba és estebédelni mentünk, de ezúttal sikerült teljes, ám visszafogott sminket kreálnom.
TO primer
Fenty alapozó
Nars korrektor
Too Faced púder
Colourpop szemöldökceruza deep brown
Catrice szemöldökspirál deep brown
PF Butter Bronzer kontúrnak
The Balm Balm Beach pirosító
Catrice 3D Glow ezüstös highlighter belső szemzugba is
UD Primer Potion
Zoeva Naturally Yours paletta: a világosbarna színt felvittam az egész szemhéjra és a mélyítővonalba. A külső v-be a sötétbarna és a fekete színt, a mozgó részre a Colourpop Snake Eyes rózsás-ezüstös monóját.
Az alsó pillatő külső felébe a sötétbarna szín került és a Zoeva Taupe ceruzája.
Maybelline Lash Sensational
Nabla Dresscode szájfény

Csupa komfortdarabot választottam, mert sietnem kellett és hosszú volt a nap, plusz nem csekkolhattam bármikor a sminkem, szóval egyedül kellett boldogulnia, de jól bírta a napot. A mozis mosdó tükrében megdöbbentem, mennyire jó ez az alapozó, kb. hibátlannak tűnt a bőröm… jó, inkább a rengeteg bőrápolónak köszönhető, de az alapozó is megtette a kötelességét.
Szóval ma én is egy UNCSI barnás sminket csináltam.:stuck_out_tongue:

Parfüm: Creed Love In White minta

2 Likes

Fuuuh, mennyi minden! :o

Biztosan nagyon szép volt az “uncsi” barna smink :slight_smile:

Kiváncsivá tettél, ha esetleg lenne kép… :smiley: :heart_eyes:

1 Likes

Hú ez pont nekem való smink. :smiley: Imádom a CP Snake Eyes monót. Annyira szép színe van.
Úgy látszik ez a mai nap az “uncsi” barnás sminkek napja volt. Én is azt csináltam, mert reggel siettünk egy futóversenyre és inkább maradtam a jól bevált színeknél.

Igen, én meg nem tudtam eldönteni, hogy mit vegyek fel (Mupába mentem), és ezért lett a biztonsági barna smink, végül persze megint időzavarba kerültem, úgyhogy már nem kínlódtam harisnyanadrággal, hanem nadrág/blúz kombó lett, a szememre pedig odatapogattam az aranyat.

Ez egy ilyen barna nap volt. :smiley:

1 Likes

Te is jutottál eszembe róla.:slight_smile: Vicces, hogy hétköznaponként tkp. több időm van sminkelni, mint szabadnapokon, talán azért, mert kialakult már egy menetrend. Tegnap még szempilláztam, amikor felharsant az “indulni kéne” jelzés.:smiley: Általában ilyenkor jönnek a könnyen kenhető szájkencék.
Örülök, hogy tetszik a Snake Eyes, különleges kis szín, és nagyon pigmentált.

1 Likes

De nagyon szép lett!:slight_smile: Azért nem véletlen, hogy a megszállottakon kívül a nők általában barnás-nude-os palettákat vesznek.
Ma én is dilemmáztam, hogy szoknya legyen-e harisnyával… áh, fene kínlódik vele, jó lesz a nadrág.:slight_smile:

2 Likes

Ezzel én is így vagyok általában, van egy csomó szoknyám, a harisnya meg fogyóeszköz, úgyhogy kb. kényszeresen mindig veszek, nehogy ne legyen amikor kellene, aztán végül mindig inkább a nadrágot választom, kevésbé macerás :smile:

2 Likes

Igen, annyira szeretnék szoknyát hordani, de a harisnyát gyűlölöm, úgyhogy marad a szoknya nyárra. Néha, mint pl. ma is, egy majdnem térdig érő virágos tunika van rajtam, hozzá egy szűk szárú nadrággal (nem leggings, ennek rendes anyaga, farzsebe, stb. van), ez olyan átmenet.

Mai smink
Ma nem játszottam biztonsági játékot, adjunk a színeknek nap van, bár azért viszonylag visszafogott.

Mac Prep+Prime szemhéjalap
Certifeye paletta Sophia színt vittem fel a mélyítőbe és fölé szélesen, Alia és Aisha pedig keverve a külső V-be, aztán a Too Faced Tickled Peach paletta Tickled színe került a mozgó részre. Imádom ezt a színt, olyan gyönyörű barack. :slight_smile: Alsó pillasorba Sophia és Aisha, belső szemzugba highlightert tettem.
Smashbox Pore minimizer primer
Magister BB krém
Becca under eye korrektor
Becca under eye púder
Hourglass Veil setting púder
Milani Rose blush
The Balm Mary-Lou manizer
Colourpop lila szempillaspirál
NYX Butter Gloss ajakfény - Tiramisu

IMG_20190502_114637

3 Likes

A harisnyákat én is utálom. A Tezenisben vett pöttyöset sikerült első nap elszakítanom.:smiley: Pedig olyan cuki, térd felett pár centivel tök fekete, afelett átlátszó alapon fekete pöttyös.

Mai smink:
Bourjois Healthy Mix alapozó
Mac Select Sheer pressed púder
Hourglass bronzosító
Mac Melba pirosító
Mac Hyper Real Glow legvilágosabb színe
Trend it up szemöldökpor
Milani szemhéjalap
ABH Subculture paletta: Dawn átmeneti színként, Roxy matt barack a mélyítőbe, All Star matt lilás bordó a külső v-be és alsó pillatőbe
Mozgó részre először korrektort tettem majd erre tapogattam rá a Cube színt, de nem tetszett, így a Mac Hyper Real Glow paletta középső highlighterét tapogattam fel rá az ujjammal. Egész szép lett végeredmény.
Essence Volume Stylist 18h spirál
Mac Fix+
Essence Long Lasting rúzs 26-os mályvás árnyalat

Lolita Lempicka L’eau en Blanc parfüm

1 Likes

Annyira jó ebben a lila spirálban, hogy kb. mindenhez illik.