Nekem most már hosszabb ideje a L’Oreal Lash Paradise a kedvencem.
Ez az első olyan szempillaspirálom, ami a kifogyásig ugyanolyan, nem szárad be, nem lesz darabos és ugyanolyan intenzív.
Nem vízálló változatot használok, de sosem mászott el eddig.
Köszi, nagyon jókat írtatok! Párat én is próbáltam közülük, úgy látom azért nagy újdonságok nincsenek jelenleg. A Maybelline spirálokkal általában jók a tapasztalataim, a L’oreal-lal is, a Mac Stack meg nekem is nagyon bejött, de nem szánom rá a pénzt. Essence-t és Catrice-t nagyon rég használtam, nem is nagyon emlékszem rájuk. Én mostanában a Pupától veszek spirált, már a 3. fajtát próbálom ki, teljesen elégedett vagyok, nekem beváltak. És a vízálló is tényleg vízálló volt.
Drágább vonalon meg csak a MAC-kel van tapasztalatom, de úgy vagyok vele, hogy nekem bőven elég, amit a drogériás árkategória tud. Úgyhogy Lancome és társai számomra egyáltalán nem ismerős, még szerintem mini kiszerelésben se venném meg.
Az utóbbi fél évben ezt a szempillaspirált használtam:
Essence Love It A Choco'lot! Lash Without Limits Brown Extreme Lengthening & Volume Szempillaspirál | KremMania?
Limitált kiadás volt, a barna szín miatt vettem meg és nagyon bevált. Egyébként sokszor keveredik hozzám vásárlás mellé kapott neszesszer- vagy ajándékakcióban ilyen-olyan szempillaspirál, úgyhogy ritkán fordul elő, hogy kifejezetten spirált veszek. Ha megint vennem kéne, akkor biztosan kipróbálnám ennek az Essence spirálnak az állandó kínálatban kapható fekete verzióját is, olcsó, jó és kiadós.