Nagyon szuper lett!!
Velük sminkeltem tegnap. A Too Faced paletta első használat után nagyon tetszik. Sok matt színt tartalmaz, de a fényesek is kifogástalanok. Mac alappal estig tartottak. Sajnos a Painterly paint pot nem működik rajtam ennyire jól. Pedig olyan jó színe van.
Nagyon szép lett a sminked, ez a paletta gyönyörű!
Nagyon illik a szemedhez ez a smink, csodásan néz ki!
Wow! Nagyon jól áll!
Azta de jól áll a zöld (is) nagyon szép vagy!
Ma én is zölddel sminkeltem, úgy tűnik a mai nap sokan hódoltunk a ződnek
Mai: a termékekről bővebben az insta oldalamon írok.
Ma megint kipróbáltam a Luna Lovegood holo szemhéjtoppert, de most nem tettem alá semmilyen szemhéjpúdert (múltkor a Nabla Soul Blooming világoskék mattja volt). Így is gyönyörű, és ugyanolyan tartós is.
Az arcomon most nincs semmi, még BB sem, csak az Australian Gold fényvédő, lepúderezve.
Milyen szép a bőröd!
A sminked is, de a bőröd…!
Köszönöm!
Ma valahogy egész jól le van tisztulva, ezért is maradt csak a színezett fényvédő. Nem mindig ilyen. De azért a koromhoz képest nem olyan rossz.
Szép vagy! A smink is gyönyörű
Gyonyoruseges! (mind a csaj, mind a smink!) Na, de lanyok, most mar tenyleg, ez a fenyvedo ennyire klassz???
És még áll a karácsonyfa (megragadtam a lényeget)!
Nagyon szép vagy, és szuperül áll ez a smink!
Én 2. napja használom és imàdat van
Beszerzesi helye merre?
Jaj de örülök, hogy te is szereted. Én zsíros bőrre ennél jobbat még nem találtam, nyáron sokszor a BB krém szerepét is betölti nálam.
Ma a PUPA mono szemhéjpúderekkel sminkeltem, illetve a BB matt palettájával egészítettem ki.