Sziasztok!
Én most fedeztem fel, hogy van itt egy fórum is és már nagyon régóta keresem a tökéletes mini szemhéjfestések palettát a hétköznapokra, ezért gondoltam megkérdezlek titeket, nektek mi a véleményetek a különböző mini palettákról? Ti már megtaláltátok a kedvenceteket?
Én olyan nétköznapi palettát keresek, amiben:
- 4-6 szín van és többségében matt színek találhatóak
- inkább neutrál árnyalatok vannak, nem túl meleg színek
- továbbá, legyen egy világosabb szín is (ami nem fehér, de nem is sötétebb a bőrszínemnél), valamint egy sötétbarna (vagy fekete szín).
- a minőség legyen jó, a festék maradjon fent a nap végéig. Az nem zavar, ha a palettában kicsit poroz a festék, ha utána szépen fent marad a szemhéjamon.
Eddig próbáltam Natasha Denona Mini Glam palettáját, de sajnos a világosabb szín belőle is sötétebb volt élőben, mint a fotókon és bár a minőségével elégedett voltam, végül elajándékoztam. Azután láttam megjelenni a mini matt palettát is, de nem mertem megvenni, mert nem tudom, hogy mennyire csalnak a fotók és élőben nincsen lehetőségem megnézni:(
Régen használtam Zoeva szemhéjpúdert és jelenleg az Inglot freedom systemjét használom 4 színnel. Nem rossz a minősége, talán jobb is, mint Zoeva, de valahogy úgy érzem, hogy mégsem az igazi.
Szimpatikus a Clinique “all about shadow” minije is, a Teddy Bear paletta, de a Krémmániás vélemények között ezt a palettát nem említi senki sem:(
Gondolkodtam egy kicsivel nagyobb palettán is, például a Colourpop Going Coconuts palettáján, de soha nem használtam Colourpop termékeket és nem tudom, hogy minőségben hol áll az általam használtakhoz viszonyítva. Plussz ott is a legvilágosabb matt szín talán túl sötét lenne nekem Nektek van tapasztalatotok a márkával?
Amúgy nem zárkózom el drágább, luxuspaletták vásárlásától sem (Dior, stb) csak szeretném tudni, hogy minőségben hol vannak, úgyhogy bármilyen kedvencetek is van, kérlek osszátok meg velem!
Köszönöm