Melyik terméket vegyem?

Sziasztok!

Az alábbi két hajpakolás között vacillálok. Összetevők alapján szerintetek melyik érné meg jobban?
Háttérinfó: Nagyon sötét hajtőből, melírozott szőke a hajam, összekinézetre ombre hatást kelt. A célom a a pakolásokkal a haj ápolása, puhábbá tétele. Szükség esetén Olaplex 3. használata a termék mellé. Samponnak a Schwarzkopf ugyenezen termékcsalájából a BlondeMe AllBlondes samponját használom plusz babasampon (második mosás). Ár (különbözet) számomra nem mérvadó.

Schwarzkopf Professional Blondme Keratin Restore Bonding Mask (kremmania.hu)

L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Gold Quinoa + Protein Golden Masque (kremmania.hu)

Köszi előre is a segítséget!

Nekem a 2. maszk megvan, az első család samponja gyenge szerintem (volt belőle egy utazó méret), de ízlések és pofonok. A 2. maszk nem rossz, de a hajtövekhez nem szabad kenni. Utóbbiból tudsz venni kis kiszerelést is kipróbálni.
Én az Olaplex család tagjait megvettem (0-6), nem venném meg újra.

Mindegyiket próbáltam már. Illatra a Blonde Me jobban tetszett, fodrászom ilyen termékeket használ, viszont a L’Orealról meg csupa 5 csillagos vélemény van, de az összevetők alapján nehezen döntök :frowning:

Akkor vegyél egy 80ml-set a L’Oreal maszkból, ha nem tetszik, még mindig megveheted a másikat.

1 Like

Szuper, köszönöm!:slight_smile:

Vannak videók a neten a hajas szakítópróbáról, az alapján sejteni lehet, hogy hidratálást szeretne a haj vagy proteinpótlást, eszerint is lehet pakolást keresni ill. az Olaplex kötéssokszorozó, amellé mindenképpen kell hidratálás a szakik szerint. Én tegnap megint a Schwarzkopf hialuronsavas hajmaszkját használtam, fél órán át volt a hajamon (dupla idő), kevésnek érzem. Korábban már próbáltam, ugyanígy éreztem. Ennek is finom, enyhe illata van, de nem elég jó a hatása (szőkített hajam van).