Sziasztok!
Ezt a témát azért hoztam létre, mert Manna mániás vagyok! Persze minden kozmetikum érdekel, de a Manna a nagy kedvencem. Arra lennék kíváncsi, hogy kinek milyen Manna vált be a legjobban? Melyik a kedvenc terméketek?
Sziasztok!
Ezt a témát azért hoztam létre, mert Manna mániás vagyok! Persze minden kozmetikum érdekel, de a Manna a nagy kedvencem. Arra lennék kíváncsi, hogy kinek milyen Manna vált be a legjobban? Melyik a kedvenc terméketek?
Hú, lehet nem illek ide, mert nem ismerem ezt a termékcsaládot, de nagyon szeretem az organikus kozmetikumokat. Miért olyan jó ez a Manna márka?
Szia! Köszönöm a választ!
Én is nagyon szeretem az organikus kozmetikumokat!
Nekem a Manna vált be eddig a legjobban ezért ragaszkodom hozzá annyira! Nagyon szép az összetevők listája minden Mannánál és ez nálam fontos szempont.
https://manna.hu nézz körül, itt mindent megtudhatsz a Mannákról! Én már gyüjtő vagyok…
Köszönöm az ajánlást, mindenképp utána olvasok:). Szerinted mivel kell kezdeni az ismerkedést, hogy tuti jó legyen az első benyomás?
Fuuuh. Annyira emberfüggő ki mit kedvel Én például szeretem a Manna
Argánolajat,virágvizet,shevajat,krémdeot,Manna sampont
a ‘híres’ szappanok nálam nem váltak be sajnos így azokat nem ajánlom. De,amiket felsoroltam azokat nyugodt szívvel:)