Sziasztok!
A Makeup.hu-val kapcsolatos tapasztalataitok, illetve véleményeitek érdekelnének.
Én már rengeteg rendeltem, teljesen rendben van. Gyorsak, atombiztos a csomagolás. E-mailre is gyorsan válaszoltak.
Ugyanezt tapasztaltam.
Egyszer egy smink színét meggondoltam és szó nélkül cserélték a rendelésen belül és küldték a másikat.
Szóval jók
Többször rendeltem már parfüm szettet és hajápolási termékeket is, minden rendben volt.
Én is többször rendeltem, sminket és mást is, minden rendben volt a termékekkel.és a szállítással is.
Nekem is jó tapasztalataim voltak velük.
Egyszer tévedésből küldtek egy plusz terméket, jeleztem nekik, megtarthattam
Sziasztok
Kicsit izgultam, mert olyan terméket rendeltem tőlük, ami M.-on. már máshol nem kapható, pedig korábban termék volt az egyik ismert hazai drogériaüzletben; de szerencsére a Makeup-tól be tudtam szerezni s rendben, gyorsan meg is érkezett!
Szerencsés vagy, hogy minden oké volt. Én évekig rendeltem tőlük parfümöt, arctisztítót, sminket. A sminknél a nagyon olcsó cucc, sokszor régi, lejárt, de használható. Egy időben aprópénzért lehetett Arden sminkeket venni, még most is akad. (Mondjuk az kicsit felbosszantott, amikor a piactéren drágán adta tovább vki, amit “kilóra” összevásárolt, de azt elfelejtette meghirdetni, hogy több éves dolgokat árul.)
Néhány hónapja szakítottam a Makeup.hu-val, amikor használhatatlan púdert küldtek, és nem voltak hajlandók kicserélni. Ezer fotó kellett nekik, csak épp a pofámról nem, és a végén kihozták, hogy én vagyok a hülye. 1500 forintért nem mentem el a fogyasztóvédelemig, de azt elhatároztam, hogy tőlük soha többé semmit.
Sajnálom, hogy így jártál, arra a zsibis esetre emlékszem… Én csak parfümöt vettem tőlük, azokkal sosem volt gond.
Nem hamis, ha erre gondolsz, de néha régiek a termékek. Viszont ha csak viszonylag újonnan piacra dobott termékeket veszel, és mindenből csak egyet, nem lesz gond. Nekem egyszer volt gondom, de az egyik társoldalukkal (makeup.cy - ugyanaz a cég, csak másik piac), valamiből kettőt rendeltem és csak egyet kaptam, de őszintén szólva annyira apróság volt hogy hagytam a francba.
Bizonyos márkákat viszont ritka drágán adnak. És lassúak az új termékek feltöltésében is.
2-3 alkalommal rendeltem eddig tőlük mert volt ami nagyon jó áron volt vagy máshol nem volt elérhető. Van ami tényleg nagyon drága pedig “ezer éves termék”.Jól csomagolnak, erre nem lehet panasz a szállítási díj is kedvező és kaptam egy 550 Ft-os kupont ami a következő vásárlásból lejön, igaz ezért a kedvezményért 5000 Ft felett kell ezért vásárolni.