Igen, ez tényleg olyan érzés, mintha minden héten új termékeket “vásárolnál” a saját kollekciódból.
@Blanky, @curlsandcurves én is csatlakozom hozzátok :). Nem tervezek addig highlightert, pirosítót, bronzosítót, korrektort, alapozót stb venni amig el nem fogynak :). Szemhéjpúdereknél nem merem kijelenteni, de kitartok nem vásárlással amíg tudok :D. Úgy érzem megtaláltam azokat a palettákat, amik színeikben illenek hozzám :). Sajnálnám őket, ha nem használnám őket ki, így egy darabig nem tervezem bővíteni a kollekciót .
A heti sorsolások eredményei. Remélem, lesz alkalmam használni is őket. A palettákra nézve első blikkre úgy tűnik, hogy nem lesz szükség az Orgy-ra.
Egyébként 3 szemhéjpaletta, 1-1 arc-, pirosító-, és highlighterpaletta, 2 mono pirosító, 1-1 mono highlighter és bronzer. 10 db ajaktermék, 1 púder és 1 primer. A két utóbbi főleg szelektálási céllal.
Milyen minőségi paletta a freedom? Még nem hallottam róla
Passz, még Londonban vettem. Használtam is, de már legalább másfél éve nem volt a kezemben, nem emlékszem.
Ezért is jó ez a kihívás.
Revolution régi almárkája, már nem is lehet kapni.
Szerintem nagyon jó dolgokat sorsoltál, izgalmas lehetőségek vannak benne.
2 napja még azt írtam, hogy nem mostanában fogom beszerezni a Huda vagy Natasha palettát, de közben névnapomra megkapom a férjemtől. Úgyhogy a Natasha Denona palettát le is húzom a listámról, úgysem tudnám pontosan melyiket akarom, a Huda viszont egyértelmű volt számomra.
De kedves férjed van és melyikre esett végül a választásod?
Ez nem jellemző rá, sosem akar részt venni a sminkvásárlásaimban (sokról nem is tud ). De Isten tartsa meg a mostani jó szokását A Mercury Retrograde az a paletta, amit régóta nézegetek, de mindig sajnáltam rá a pénzt. Úgyhogy ő fog érkezni a Cultbeautyról hamarosan
Igen, teljesen elégedett vagyok az eredménnyel. Még annak is örülök, hogy a Freedom is belekerült, mert már olyan régen használtam, nem is emlékszem rá.
Sajnos már tegnap le lett adva a rendelés és el is lett postázva …
Sajnálom
Hát én is, azért elég jelentős akció.
Instán indítottak még egy challenge-et, úgyhogy gondoltam csatlakozom.
4 pirosítót kell kiválasztani, amit 15x kell használni. Ha megvan a 15 az egyiknél, akkor lehet újat behozni helyette, vagy még 15x használni. A kihívás március 1-től augusztus 31-ig tart.
Úgy gondoltam jó móka lenne, mert rengeteg pirosítóm van, és ha 4-et kiválasztok az elég jó, lehet úgy válogatni, hogy mindenfélém legyen kb.
A választásaim:
Én a pirosítókkal most azt csinálom, hogy minden hétre sorsolok egy pirosítópalettát és két monót.
Így van variációs lehetőség is. Mondjuk amikor összeírtam, magam is meglepődtem, hogy hány pirosítóm van.
Ez is jó ötlet. Ha járnék dolgozni és/vagy minden nap sminkelnék lehet én is így csinálnám, de heti 3x sminkelek kb, arra meg nincs értelme heti szinten váltogatni
Én sem többször, viszont így gyakrabban cserélődik.
Nekem az a halálom, amikor tudom, hogy azt a palettát/pirosítót most fél évig nem vehetem elő.
De szuper! Ezt én is megcsinálom. Melyik Insta oldalon találod ezeket a kihívásokat?