Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Micsoda színek! :parrot:

2 Likes

Nálatok milyen beszerzés történt?
Én egy kávéfőzőt és egy konyhai robotgépet kell, hogy bevalljak.

Egy fagyasztót szeretnék már 1 éve, de csak az első zárható ajtóig hoznák, a többi ajtón át egészen a lakásig nem tudom felcipelni az emeletre. Most valakit megkérni se tudok, hogy segítsen.
Még vettem egy (PC) egeret amikor beharangozták, hogy zárva lesznek a boltok.
Fertőtlenítőre, kesztyűre több pénzt költöttem mostanában, mint amennyit korábban kozmetikumokra.

3 Likes

Igen, a nagygépeket most nem üzemelik be, akinek aktuális lenne a csere és egyedül él, annak ez gond.

Nem, korábban se hozták volna fel. Azt írják a honlapokon, hogy az első zárható ajtóig történik a szállitás. Itt sok lakás van. A vásárlást mindig halasztgattam, mert költözéskor megint probléma, hogy magammal kellene vinnem.

Én is tervezek egy sütő beszerzést is, de hasonló okok miatt most áll a projekt.

Fejhallgató, hosszabbító, vpn kábel. :slight_smile:

2 Likes

Te még olcsón megúsztad! :kissing_heart:

1 Likes

En egy szájzuhanyt ujitottam be. Mar regota nezegettem, de csak a karanten elso heteben szantam ra magam, mivel aktualis lett volna a szajhigieniai kezeles, de a virus alatt csak surgossegi ellatas van… de be kell vallanom, eletem eddigi egyik legjobb döntese volt… :slight_smile:

1 Likes

Okosmérleg :smiley:

1 Likes

Eddig eléggé kilógunk a sorból! :credit_card:

Mai DM tapasztalatok: kapható volt sebészi maszk 450 Ft/db áron, volt egyenként csomagolt kézfertőtlenítő 5 db-os 295 Ft-ért(!), ha jól emlékszem, és 100 db-os is, valamint a Denkmit hygiéniai felülettörlő kendője is - 99,9%-os baktériumok és egyes vírusok (influenza, H1N1) elpusztításához - és Hypo is volt. Talán végre normalizálódik a helyzet.
Gyógyszertárba sorbanállás nélkül bejutottam, pénztár ablakánál kirakva volt KLAREX CHS Kézfertőtlenítő Folyadék-Baktericid, Virucid, 80% alkoholtartalommal, 300 ml 1570Ft-ért. Ide azért tértem be, hogy megvegyem a WHO-s receptúrához szükséges hozzávalókat, amit két gyógyszertárban sikerült beszerezni.
A MOL 2 l-es 3990 Ft-os kézfertőtlenítője lesz a legolcsóbb, ha a jövő héttől elérjük, de most ennek is örülök, amit kaptam.
Lassan érdemes lenne feljegyezni, hogy mit költünk fertőtlenítőszerekre, védőeszközökre. :mask: :woozy_face:

3 Likes

KÉTSZÁZ ÉVE FEDEZTÉK FEL A VILÁG EGYIK LEGCSÁBÍTÓBB NŐJÉT

https://www.travelo.hu/rendezveny/20200406-franciorszagparizs-a-miloi-venusz-titkai-es-felfedezesenek-tortenete.html

Mélyhűtőgép, mikró és egy súlyzószett :slight_smile:

1 Likes

Alakul a statisztika! :shopping_cart:

1 Likes

Jaja, ha a sport kellékek is számítnak, akkor még van egy pilates labda. Meg bicikli lakat, bicikli tartó, bicikli lámpák. :smiley: A biciklim most kértem vissza húgomtól, mert végre forgalom nélkül lehet tekerni.

1 Likes
3 Likes

A KM Blogon is volt szó róla :wink: Akartam is venni, de nem kaptam sehol :confused:

Nagyon régen illatoltam, akkor még nagy szám volt, de most már biztosan fel sem ismerném. Mintha a Müllerben kb. egy éve láttam volna, és egy pillanatra rá is csodálkoztam, de lehet, hogy rosszul emlékszem. :butterfly:

1 Likes

Micsoda hang! Ez a norvég kislány csak 13 éves.
Angelina Jordan, jegyezzük meg a nevét!

Tegnap vettem egy porszívót mert a réginek eltörött a csöve meg már eléggé furcsa hangokat adott működés közben. Ami még nagyobb kiadás volt a héten: nyárigumik és felni a kocsira :smirk:

1 Likes