Remélem, kevesen olvassák postásaink közülük el ezt a cikket, és már így is elég sok a rossz tapasztalat, amiről írtok…
Mondjuk szülővárosomban rúgtak már ki azért postást, mert a küldemények felét az árokba dobta. Annyi esze sem volt, hogy legalább hazavigye, vagy valahol eltüntesse, mert éppen azért bukott le, mert megtalálták a leveleket.
Jaj de ciki…
Mondjuk ilyenkor nem értem, mondjuk elkezdik keresni a postán. A postás állítja, hogy kivitte, a címzett pedig, hogy nem kapta meg. Ilyenkor nem gondolkodnak el azon, hogy akkor kinek van igaza?
Egy esetre rá lehet fogni, hogy megbíztak a postásukban és inkább csak egy “elveszett, nagyon sajnáljuk” - kal elintézik. Főleg, ha nincs követési szám. Na de 2, 3 eset után nem jut eszükbe, hogy valami nincs rendjén?
Magyar siker, DM-ben kapható, mindenmentes müzli. Vettem, holnap reggel főpróba. 
Én az “átgondolt elcsábuló” vagyok 
Nektek mi jött ki a teszt alapján?
Én “tudatos vásárló” lettem, pedig az őszinte válaszaimra azt hittem legalább egy “shopping mániás” jelző jár.
Biztosan sokat nyom a latban, hogy nem bánok meg semmit. 
Átgondolt elcsábuló lettem, hát szerintem igaz :D.
Én is tudatos vásárló lettem, pedig annyira nem érzem magam annak. 
Ez most egy videó, de nagyon jó volt látni Emilia Clarkot :). Legfrissebb videója Fruzsinak :). Arcápolásáról is beszél kicsit. Azért szerencsés ez a Fruzsi, bár nem bírom annyira :D.
az ára nem vásárlóbarát , 10 ml ,a legolcsóbb ,amit találtam 9000 Ft. De van 30.000 -ért is szintén 10 ml 
Jó kis cikk, de reggeli arcmosás mézzel? Ne már…
Szerintem is jó a mézes furiságon kívül.
Na igen, az a bizonyos “tisztes őszes halánték” sokkal több pasinak áll jól…