Ennek a csajnak eszméletlen ruhatára stb van, elfogadnám :). Legjobban a táskái, cipői, és a kabátok tetszettek :D. Tetszett hogy minden rendszerezve van :). A ruhák elég kis helyen elférnek :D. Elég luxusban él szerintem :D.
Nekem megvan a The Inkey List bakuchiolos kéme, alig várom, hogy bevethessem. Még várom, hogy elfogyjon a jelenlegi krémem (már nemsokára) és majd utána.
Kína egy új aspektusból látható a videóiból, akár egy földi Paradicsom, ahol minden megterem. És ez a lány, aki mindenhez ért… Szeretem a videóit
És nem is bonyolult elkészíteni! Én is ki fogom próbálni!
Máshol is olvastam már a jótékony hatásáról, muszáj lesz kipróbálni!
Én kínai sorozatokat is szoktam nézni, nagyon szeretem őket :).
Melyikre gondolsz?
Például most ezt nézem, a legtöbb filmjük romantikus, de van történelmi, fantasztikus, krimi is :).
Ez mintha japán lenne, de nem is ez a lényeg. Nem ér ilyeneket közzétenni, még nem is reggeliztem! Nagyon jó kis étel, nálam főfogásként is megállná a helyét, el is mentettem, köszi!
“Ez már egy teljesen átlátott káosz”
Nagyon kíváncsi lennék, hol van ez a vidéki paradicsom! Tiszta Bali a hangulata, de igen távol áll attól a Kína képtől, amit ismerek
Wikipedia ezt írja róla:
“Li Ziqi (született 1990. július 6-án) egy kínai élelmiszerblogger és internetes híresség. Ismert, hogy szülővárosában, Mianyang vidékén, Szecsuánban ételeket és kézműves készítményeket készít, gyakran alapvető alapanyagokból és szerszámokból, hagyományos kínai technikákat használva. Több mint 5 millió feliratkozója van a YouTube-on, 16 millió követője Sina Weibo, és sok bloggert inspirált hasonló tartalom közzétételéhez.”
Annyiban pontosítható, hogy most már 5,9 millió követője van a YouTube-on.
Nagyon szép ez a videó, azóta el kezdtem nézni a többi videóját is, szuperek
Ha tetszik, akkor ajánlok egy hasonló csatornát, bár az is lehet, hogy már találkoztál vele.
Tényleg sokan kezdtek el ilyen tematikájú filmeket készíteni, én szívesen nézem őket esténként.
Itt egy család mindennapjait láthatjuk egy kisfiúval és a papával:
Ezek nagyon jó videók :), olyan kimondhatatlanul jó hangulatuk van :). Élmény nézni, milyen csodás ételeket főznek és milyen csodás helyen élnek:).
Így igaz, nyugalom árad belőlük. Ebben biztosan nagy szerepe van a számunkra még különlegesebb természetnek is.
Bár én szívesen néznék itthoni tájakat is, magyar családokkal, de ebben a műfajban ilyennel még nem találkoztam.
Az ételek egyszerűek és ínycsiklandozóak, mindet megkóstolnám.
“Én vagyok az, aki táncolt magának!”
Ez a film nem lesz könnyed, sem rövid, de megéri megnézni.
Szép tudott maradni ez a hölgy a borzalmak ellenére is, amin keresztülment. És még mindig szeret táncolni is.
Akkor ott a helyem! A konyhájukat úgyis imádom!
Éppen javasolni akartam, hogy vegyétek fel egyszer az útitervbe.