Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Miért ne lenne látogatható? Fogod magad, bemész, szépen körülnézel és a véleményeddel együtt kisétálsz. Persze így többnyire csak a földszintig merészkedhetünk be. :female_detective:

4 Likes

Lehet, hogy ésszerűbb lesz most inkább egy Szamosból hazavinni, mint a tömegbe besétálni

2 Likes

Egy kis újdonság összehasonlítás:

1 Likes

Nagyon jó összehasonlító videó! Az UD Naked 2 az origo, de nem semmi a hasonlóság, az utána következő palettákkal. Nekem mindegyik tetszik!

1 Likes

Nekem a stúdióban lévő szőke nő reakciója tetszik, rajta nagyon látszik, hogy szívesen helyet cserélne most az időjárás jelentő csajszival. :grinning:

2 Likes

:rofl: és a pali a studióban? :laughing:

1 Likes

Úgy tűnik, a legmegfelelőbb ember volt a szerepre. Bár ez már a sorozatban is látszott…

1 Likes
2 Likes
5 Likes

https://player.hu/eletmod/a-vilag-legferdebb-epulete-mellett-a-pisai-ferde-torony-labdaba-se-rug/

1 Likes
2 Likes

Baszki mennyi műanyag szemét!!! :exploding_head: És milyen csodás az a hely, ahol ez az ember tábort vert! :heart_eyes: :astonished:

1 Likes
4 Likes

Nagy pacsi a hollandoknak! Jó nagy szívük van :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Uhh jaj.
Nekem ez a csaj ez nem, nagyon nem. Így röviden. Nem tudom ezzel a stílussal mit palástol, de ehh…
Ha már okos szépségápolás, akkor skinsmart.

4 Likes

Tudom, nem egyszerű ezzel a támadó stílusával. Valamelyik nap kérdeztem tőle, kioktatás volt válasz.:rofl: Mondjuk engem nem érdekel.
Viszont instán találtam ebben a témában másokat, hasonló vonalon. Szóval nem csak őt olvasom. A stílusát leszámítva tényleg okos tanácsokat ad.
Skinsmart etalon, így is lehet csinálni.:1st_place_medal:

4 Likes

Az tény, hogy nem ad rossz tanácsokat, engem csak az zavar, hogy ezt úgy állítja be, mintha ezeket csak ő tudná :smiley: Mintha ezzel akarná kivívni mások tiszteletét és csodálatát, hogy nagy szavakkal dobálózik, aztán meg kioktat másokat, a “pórnépet”, aki nem ért a kémiához vagy a biológiához annyira. Pedig ahogy olvasom még csak nem is végzett kémikus (egyelőre).

5 Likes

Ő is követ többeket skincare témában, ahol kb. ugyanazt írják, szóval nincs új a nap alatt.
Fiatalság bolondság.

De termék felfedezésre nekem bejött. Magamtól sosem vettem volna LRP Cicaplastot, pedig szuper hidratáló.

2 Likes