Miért ne lenne látogatható? Fogod magad, bemész, szépen körülnézel és a véleményeddel együtt kisétálsz. Persze így többnyire csak a földszintig merészkedhetünk be. 
Lehet, hogy ésszerűbb lesz most inkább egy Szamosból hazavinni, mint a tömegbe besétálni
Nagyon jó összehasonlító videó! Az UD Naked 2 az origo, de nem semmi a hasonlóság, az utána következő palettákkal. Nekem mindegyik tetszik!
Nekem a stúdióban lévő szőke nő reakciója tetszik, rajta nagyon látszik, hogy szívesen helyet cserélne most az időjárás jelentő csajszival. 
és a pali a studióban? 
Úgy tűnik, a legmegfelelőbb ember volt a szerepre. Bár ez már a sorozatban is látszott…
Baszki mennyi műanyag szemét!!!
És milyen csodás az a hely, ahol ez az ember tábort vert!

Nagy pacsi a hollandoknak! Jó nagy szívük van 
Uhh jaj.
Nekem ez a csaj ez nem, nagyon nem. Így röviden. Nem tudom ezzel a stílussal mit palástol, de ehh…
Ha már okos szépségápolás, akkor skinsmart.
Tudom, nem egyszerű ezzel a támadó stílusával. Valamelyik nap kérdeztem tőle, kioktatás volt válasz.
Mondjuk engem nem érdekel.
Viszont instán találtam ebben a témában másokat, hasonló vonalon. Szóval nem csak őt olvasom. A stílusát leszámítva tényleg okos tanácsokat ad.
Skinsmart etalon, így is lehet csinálni.
Az tény, hogy nem ad rossz tanácsokat, engem csak az zavar, hogy ezt úgy állítja be, mintha ezeket csak ő tudná
Mintha ezzel akarná kivívni mások tiszteletét és csodálatát, hogy nagy szavakkal dobálózik, aztán meg kioktat másokat, a “pórnépet”, aki nem ért a kémiához vagy a biológiához annyira. Pedig ahogy olvasom még csak nem is végzett kémikus (egyelőre).
Ő is követ többeket skincare témában, ahol kb. ugyanazt írják, szóval nincs új a nap alatt.
Fiatalság bolondság.
De termék felfedezésre nekem bejött. Magamtól sosem vettem volna LRP Cicaplastot, pedig szuper hidratáló.