Lapozó - WEB oldal és cikk ajánló

Tom Hiddleston :heart_eyes: hát tud vmit a teszt :laughing:

2 Likes

Henry Cavill! :star_struck: Hát, ha egyszer csak becsengetne, nem csapnám az orrára az ajtót, az biztos! :smiley::stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Én ajánlom a SOA-t, nagyon! Izgalmas sztorik, hatalmas karakterek pl Katey Sagal óriásit alakít, minden egyes évadban! :wink:

1 Likes

Ha minden igaz hamarosan nekiesek.

1 Likes
1 Likes

Nem csak budapestieknek

:hungary: :trophy:

2 Likes

Pont ma ettem egy szeletet. Az eddigiek nem csigáztak fel (egyikből sem ettem), de a Curiositas-nak a neve is találó. Összetett, ha jól számoltam 6-féle rétege van. Nem olyan erős ízbomba, de élvezhető a többféle textúra és a birs érdekessége miatt. Mondom én, aki amúgy nem vagyok nagy tortazabáló (pedig a barinőmmel tegnap is egy habos költeményt ettem- változom vagy mi…).
Szóval kóstolásra fel, ha nincs bajotok a cukorral!

3 Likes

Mi pont most indulunk a közeli cukrászdába megkóstolni, remélem lesz még :smiley: Mindkettőből szeretnék enni :smiley:

3 Likes

De jó neked! Mármint hogy nem vagy oda a tortákért. Én az édes élet híve vagyok - nem kicsit…

2 Likes

A torták az utolsó helyen vannak, de nem vetem meg őket, ha nincs más :wink: A keményebb édességek, táblás csoki, sima piskóta, rágható gumicukor, bonbonok… ezek jobban bejönnek :grin: Az édesszájúság itt is megvan :blush:

4 Likes

Na azért! :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Nekem az aprósüttyők és a fagyik/jégkrémek a gyengéim.:slight_smile: A csokit annyira nem szeretem, de egy málnás-étcsokos Stühmerre sosem mondok nemet (még jó, hogy ritkán jut eszembe venni)!

4 Likes

A szaloncukorból családi kedvencünk a Stühmer. :candy:

3 Likes

Lehet én vagyok nagyon fura, de az ország tortái sose hoznak lázba.

És itt kell bevallanom, hogy én is édesszájú vagyok. Süti, torta, fánk, krémek, fagyi, és azért a csoki is jöhet :slight_smile:

3 Likes

Ah, fantasztikusan finomak, csak annyira drága…

2 Likes

Nálunk is :slight_smile: Minden más szaloncukor annyira gagyi hozzá képest…

1 Likes

Sajnos én az édesszájúak közé tartozom, de talán ha egy ország tortáját kóstoltam eddig. Ja és a sorrend nálam is hasonló…

1 Likes

Nyilván mondhatják, hogy könnyen vagyok, mert én magamat a teljesen átlagos testalkatú kategóriába sorolom. De enni imádok, és ezért nem kérek elnézést. Ha aznap két fánkot kívánok, akkor majd másnap odafigyelek. Utálok lemondani a finomságokról. Bár az is igaz, hogy sütni otthon is szeretek. Mostanában az amerikai palacsinta a befutó :smiley:

3 Likes

Jó sokáig én is így voltam vele, azt ettem, amit csak akartam. De aztán jött az 50+ és most már azért óvatosabbnak kell lenni.
Ezt a receptet többször is elkészítettem már, amikor “azonnal kell valami édesség” - az egyszerűbbnél is egyszerűbb, kicsit emlékeztet az amerikai palacsintára.
Viszont a banán és a kókusz édessége miatt előbb célszerű natúr formában megkóstolni, nehogy a méztől túl édes legyen. Legutóbb a méz helyett egy kis olasz szirupos cseresznyével párosítottam. 1 személyre a fele mennyiség is elég.

3 Likes