Tom Hiddleston
hát tud vmit a teszt 
Henry Cavill!
Hát, ha egyszer csak becsengetne, nem csapnám az orrára az ajtót, az biztos! 

Én ajánlom a SOA-t, nagyon! Izgalmas sztorik, hatalmas karakterek pl Katey Sagal óriásit alakít, minden egyes évadban! 
Ha minden igaz hamarosan nekiesek.
Nem csak budapestieknek

Pont ma ettem egy szeletet. Az eddigiek nem csigáztak fel (egyikből sem ettem), de a Curiositas-nak a neve is találó. Összetett, ha jól számoltam 6-féle rétege van. Nem olyan erős ízbomba, de élvezhető a többféle textúra és a birs érdekessége miatt. Mondom én, aki amúgy nem vagyok nagy tortazabáló (pedig a barinőmmel tegnap is egy habos költeményt ettem- változom vagy mi…).
Szóval kóstolásra fel, ha nincs bajotok a cukorral!
Mi pont most indulunk a közeli cukrászdába megkóstolni, remélem lesz még
Mindkettőből szeretnék enni 
De jó neked! Mármint hogy nem vagy oda a tortákért. Én az édes élet híve vagyok - nem kicsit…
A torták az utolsó helyen vannak, de nem vetem meg őket, ha nincs más
A keményebb édességek, táblás csoki, sima piskóta, rágható gumicukor, bonbonok… ezek jobban bejönnek
Az édesszájúság itt is megvan 
Na azért! 
Nekem az aprósüttyők és a fagyik/jégkrémek a gyengéim.
A csokit annyira nem szeretem, de egy málnás-étcsokos Stühmerre sosem mondok nemet (még jó, hogy ritkán jut eszembe venni)!
A szaloncukorból családi kedvencünk a Stühmer. 
Lehet én vagyok nagyon fura, de az ország tortái sose hoznak lázba.
És itt kell bevallanom, hogy én is édesszájú vagyok. Süti, torta, fánk, krémek, fagyi, és azért a csoki is jöhet 
Ah, fantasztikusan finomak, csak annyira drága…
Nálunk is
Minden más szaloncukor annyira gagyi hozzá képest…
Sajnos én az édesszájúak közé tartozom, de talán ha egy ország tortáját kóstoltam eddig. Ja és a sorrend nálam is hasonló…
Nyilván mondhatják, hogy könnyen vagyok, mert én magamat a teljesen átlagos testalkatú kategóriába sorolom. De enni imádok, és ezért nem kérek elnézést. Ha aznap két fánkot kívánok, akkor majd másnap odafigyelek. Utálok lemondani a finomságokról. Bár az is igaz, hogy sütni otthon is szeretek. Mostanában az amerikai palacsinta a befutó 
Jó sokáig én is így voltam vele, azt ettem, amit csak akartam. De aztán jött az 50+ és most már azért óvatosabbnak kell lenni.
Ezt a receptet többször is elkészítettem már, amikor “azonnal kell valami édesség” - az egyszerűbbnél is egyszerűbb, kicsit emlékeztet az amerikai palacsintára.
Viszont a banán és a kókusz édessége miatt előbb célszerű natúr formában megkóstolni, nehogy a méztől túl édes legyen. Legutóbb a méz helyett egy kis olasz szirupos cseresznyével párosítottam. 1 személyre a fele mennyiség is elég.