Lehet, hogy 30 felett nem jár a kedvezmény, hanem az ajándék neszi a minikkel?
Nem voltam oda az oldalért sosem , bár meg kell hagyni vannak rosszabbak is (khm… Mario…d)
Az oldal tetején ráadásul már 20ezer fölött jár az ajándék. Teljes káosz.
Ez most kicsivel több mint 22ezer és így sem von le semmit. Szerintem valami technikai hiba, esetleg érdemes lehet rákérdezni náluk.
A képeden a termékeknél levonta
Ó hát ott nem is kerestem, meg ezek szerint vaksi is vagyok. Neked nem vonja le továbbra sem?
Szerintem azért nem adja a kedvezményt, mert ez az alapozó új termék és az új termékekre nem érvényesíthető a kedvezmény.
Igazad van, a Double Wear-nél már ott a kedvezmény.
Képet mindenki tegyen fel, ha megjött a zsákmány.
Igen, igen, hajrá
Köszönöm
Köszi szépen!
Szívesen
@Gloria Beszállok:)
Douglas rendelés. A Baciami parfümöt már hónapok óta szeretném, de mostanában nem volt készleten, amikor akciós napok voltak, végre sikerült elcsípnem. A gyertya pedig csak arra várt, hogy egy akciós rendelés mellé odategyem. A Guerlain Oud Yuzu minta és a Douglas krém ajándék volt. A parfüm üvege és a gyertya olyan szép együtt, hogy nem győzöm nézegetni és mindkettőnek az illata is nagyon tetszik.
De szép az egész Allegra sorozat!
Kifinomultan alapoztad meg az őszi hangulatot
Szerintetek van még esélyem bárhol glamourt vagy kiskegyedet szerezni? Bármi tipp, hogy hol érdemes megnézni? Budapesten belül:)
Nem gondoltam hogy szükség lesz rá, de emagon szeretnék bevásárolni kb mindent, amit a háztartás igényel. A többi kupont nem valószínű, hogy kihasználnám, de azért lehet mégis becsúszna ez-az… Tudjátok hogy van ez
Szia, én kaptam kuponfüzetet mástól és egy kivételével az összes emagos kupon benne van, le tudom fotózni őket, így nem jó?
Uhh nagyon köszi, közben feladtam, mégis tudok nagybevásárlás nélkül élni, a többi kupont átnézve pedig nem annyira izgalmas.
Ez amúgy jó ötlet, megjegyzem!
Szia, èn pont kaptam egy Emag vàsàrlàsi utalvànyt, amit nem hasznàlnèk ki, ha kèred szìvesen megìrom a kódot