Kupon napok (Glamour, Joy)

Lehet, hogy 30 felett nem jár a kedvezmény, hanem az ajándék neszi a minikkel? :thinking:
Nem voltam oda az oldalért sosem :roll_eyes:, bár meg kell hagyni vannak rosszabbak is (khm… Mario…d) :confused:

1 Likes

Az oldal tetején ráadásul már 20ezer fölött jár az ajándék. Teljes káosz.

image

2 Likes

Ez most kicsivel több mint 22ezer és így sem von le semmit. Szerintem valami technikai hiba, esetleg érdemes lehet rákérdezni náluk.

image

1 Likes

A képeden a termékeknél levonta

Ó hát ott nem is kerestem, meg ezek szerint vaksi is vagyok. :laughing: Neked nem vonja le továbbra sem?

1 Likes

Szerintem azért nem adja a kedvezményt, mert ez az alapozó új termék és az új termékekre nem érvényesíthető a kedvezmény.

1 Likes

Igazad van, a Double Wear-nél már ott a kedvezmény. :slight_smile:
image

2 Likes

Képet mindenki tegyen fel, ha megjött a zsákmány.
:pray::joy:

5 Likes

Igen, igen, hajrá :grinning_face_with_smiling_eyes:

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

Köszi szépen! :slight_smile:

1 Likes

Szívesen :slight_smile:

@Gloria Beszállok:)
Douglas rendelés. A Baciami parfümöt már hónapok óta szeretném, de mostanában nem volt készleten, amikor akciós napok voltak, végre sikerült elcsípnem. A gyertya pedig csak arra várt, hogy egy akciós rendelés mellé odategyem. A Guerlain Oud Yuzu minta és a Douglas krém ajándék volt. A parfüm üvege és a gyertya olyan szép együtt, hogy nem győzöm nézegetni és mindkettőnek az illata is nagyon tetszik. :smiling_face_with_three_hearts:
IMG_5138
IMG_5137

14 Likes

De szép az egész Allegra sorozat! :star_struck:
Kifinomultan alapoztad meg az őszi hangulatot :ok_hand:

1 Likes

Szerintetek van még esélyem bárhol glamourt vagy kiskegyedet szerezni? Bármi tipp, hogy hol érdemes megnézni? Budapesten belül:)
Nem gondoltam hogy szükség lesz rá, de emagon szeretnék bevásárolni kb mindent, amit a háztartás igényel. A többi kupont nem valószínű, hogy kihasználnám, de azért lehet mégis becsúszna ez-az… Tudjátok hogy van ez :smiley:

Esetleg itt? kuponok - Glamour

1 Likes

Szia, én kaptam kuponfüzetet mástól és egy kivételével az összes emagos kupon benne van, le tudom fotózni őket, így nem jó?

2 Likes

Uhh nagyon köszi, közben feladtam, mégis tudok nagybevásárlás nélkül élni, a többi kupont átnézve pedig nem annyira izgalmas.

1 Likes

Ez amúgy jó ötlet, megjegyzem!

1 Likes

Szia, èn pont kaptam egy Emag vàsàrlàsi utalvànyt, amit nem hasznàlnèk ki, ha kèred szìvesen megìrom a kódot