Láttam a TV-ben hogy a Nők Lapjában van valami “őszi kuponcsomag”, arról tud valaki valamit? Szerintem az nem Glamour vagy Joy, és nem is csak pár napig érvényes, de csak tippelek.
Hát,ezek is csak egy hétvégén érvényesek - most 10-12 között… de csak Hélia-D meg Ziaja van, azok nem feltétlenül fontosak. Azért köszi!
Nem tudjátok, esetleg Mádaránál lesz mostanában akció? Néha szoktak lenni ilyen egy napos 40%-ok, elfogynak a golyós deóim, sürgős lenne az utánpótlás!
Közzétesszük, ha jön ilyen infó!
2-3 éve felhagytam a Glamour napokkal, de most szívesen élnék a lehetőséggel. Nem tudjátok esetleg, hogy DM Ebelin márkára szokott lenni kupon? A Glamour oldalon Ebelin kupont nem látok konkrétan, de hátha csak úgy van fent, hogy DM és csak a füzetkéből lehet tudni, hogy pl sajátmárkás termékre szól. Köszönöm
Szerintem ebelin kupon direkt nincs (sose láttam), de szokott volt lenni hajdanán talán végösszegi dm kupon, az mindenre jó.
Mostanában a DM benne sincs ezekben, hanem külön Active Beauty napokat tartanak, ha jól tudom.
Hú tényleg, valami dereng. Akkor tényleg jó rég nem kuponoztam már
Mostanában már én sem vettem meg az újságot, és pont ezért volt jó, hogy legalább a DM-ben be tudtam vásárolni a háztartási dolgokból.
Sziasztok! A Douglasnál milyen kedvezmény várható G.napokon? Parfümöt tervezek venni,max.35.000 hufig,úgy hogy akkor váltanám be az ajándékutalványomat. Érdemes várnom péntekig? Márkáról,illatról lövésem nincs ,még nem voltam kinézni/megillatolni a választékukat. Egyébként még talán nem is vettem ott semmit
Lányokcsák, Douglas kupon Florence by Mills termékekre létezik? Vagy arcápolókra vagy nem tudom hogy van most. Ha igen, lenne olyan kedves megosztani velem valaki? Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Azt hiszem, a Douglasnél GLAM202110 a kód mindenre.
Köszönöm!
Én The body shop kuponkódot szeretnék kérni, ha valakinek van esetleg újságja.
Nincs külön kód. 3 termék vásárlása esetén van 20 % kedvezmény. Ez náluk mindig így megy.
Szia! Online kuponkód: F21GLAM
20% kedvezmény minimum 3 termék egyidejű vásárlása esetén.
Én a Balogh Ékszertől kaptam hírlevelet , most 10-70% kedvezmény van a webshopon.
C&A most nem Glamourozik. Szerintetek lesz akció azért náluk ?