Korrektor - ami nem öregít?

Minimálisan karikás a szemem nekem is reggelente. Olyan korrektort keresnék a szemem alá, ami nem emeli ki az egyébként alig látható szarkalábaimat. Kezdem feladni a keresést. :frowning:

1 Like

Én is feladtam… Inkább már nem használok :roll_eyes:

Hát, ez egy nagyon jó kérdés! Szinte lehetetlen! :thinking:
Nekem a Pupa cream concealer narancsos árnyalata eléggé bejött, meg egy koreai termék, a Skinfood Salmon concealer.
Láttam nemrég egy (számomra) újdonságot: concealer tetoválás. Akár jó ötlet is lehet, feltéve, hogy eltalálják a megfelelő árnyalatot :grin:

1 Like

Én a Maybelline Age Rewind korrektorát találtam a legalkalmasabbnak szem alá. Kellőképpen fed, nem szárít, könnyen eldolgozható. A mennyiség nem mindegy, ha túl kevés akkor nem fed eléggé, ha túl sok akkor pedig felgyülemlik a kis ráncocskákban.

Nálam kötelező a megfelelő hidratálókrém + primer és fixáló púder használata.
Nekem a Douglas sminkalapja és az Artdeco fixáló púdere vált be erre a célra.

3 Likes

Lancome Effacernes vált be erősebb fedéssel, illetve napi használatra inkább az élénkítők: Shiseido Sheer zone és YSL Touche éclat.

http://kremmania.hu/kremek/tarte-shape-tape-contour-concealer és a http://kremmania.hu/kremek/inika-organikus-korrektor nekem nagyon bevált. Rendesen aláhidratálva, Sigma P88-as ecsettel eldolgozva, kis púderrel rögzítve de anélkül is, csak magában is tökéletes. A Bobbi Brownnak is volt egy nagyon jó korrektora, amit sajnos kivontak, de ez a kettő nekem tökéletes alternatíva.

1 Like

Legjobban talán ez vált be nekem, bár a fedése nem túl erős, és csak 2 színben létezik sajnos. Viszont nagyon kis könnyed, nem ül be a ráncokba. Lehet kapni drogériában is, de ezt a képet találtam róla, amin megegyezik a csomagolása. https://www.notino.hu/rimmel/match-perfection-elenkito-korrektor/p-401322/

Ha erősebb fedésre van szükségem, vagy hogy világosítsam a szemem alját, akkor pedig ez (porcelain árnyalat): https://kremmania.hu/kremek/nabla-close-up-concealer
Brutál a fedése, és emiatt könnyű vele túlzásba esni, akkor pedig már nem néz ki szépen, de ha rájön az ember lánya a használatára, akkor jó barátságban lesznek. :slight_smile:

1 Like

Tényleg a Rimmel egész jó, ezt hsználtam mostanában, de nem szabad eltúlozni. :slight_smile:

Pont most rendeltem meg nemrég a Nabla korrektorát, nagyon kíváncsi leszek. :smiley: A Tarte-ra fájt igazán a fogam, de kicsit sokallom az árát, meg elég nehezen beszerezhető. Valahol azt olvastam, hogy a Nabla egy nagyon jó dupe-ja.

A Maybelline Age Rewind tényleg nem rossz, de a kedvencem még mindig a Maybelline Dream Touch Lumi, bár ezt még itt nem láttam a környéken. A fedése maximum közepes, de rétegezhető és bár kissé fényes, nem zavaróan az. Valahogy nem ül úgy meg a szarkalábaimban.

Kipróbáltam ezt, és eddig nagyon biztató a hatása:
https://kremmania.hu/kremek/rms-beauty-un-cover-up
Nagyon természetes hatású, hidratáló korrektor szem alá. Nem szárít, nem ül a ráncokba, de csodát nem kell tőle várni, nincs nagy fedése, bár lehet építhető, de azt még nem próbáltam mert nekem elég egy rétegben, nincsenek sötét karikáim.

2 Likes