KM közösségtalálkozó 2021

Sziasztok! Elkezdtük szervezni az első Krémmániás közösségtalálkozót, és nagyon érdekelne minket, hogy hányan vennének közületek rajta szívesen részt, illetve milyen programoknak örülnétek (garázsvásár, tombola, nyereményjáték, stb.) :hugs:

Minden visszajelzésnek és ötletnek nagyon örülünk és előre is köszönjük! :slight_smile: :smiling_face_with_three_hearts:

Itt is tudtok jelezni: https://www.instagram.com/stories/kremmaniahu/2666901501242433371

13 Likes

Ez elég érdekes ötlet a jelen járványhelyzetben… én nem terveznék semmit őszre-télre a helyetekben, ami nem online… :roll_eyes:

De, ha már csináltok ilyet, a szépségtanácsadás szerintem népszerű lenne. Több topik is lehetne: bőrápolás, hajápolás, smink, illatgardrób.

Kb., mint egy beauty expo. Ez szerintem jobban is fedné a valóságot, mivel a Krémmánia egy véleményoldal és reklámfelület, nincs valós interakció a honlap és a felhasználók között, nem is nagyon értem, minek a közönsége tudna találkozni? A tombola vagy bármilyen nyereményjáték jó lehetőség a szponzoroknak, a szépségtanácsadás vagy különböző szépségápolással kapcsolatos beszélgetős panelek szintén.

A garázsvásárt semmiképpen nem erőltetném, most gondoljatok bele, Ti fogjátok biztosítani a helyszínt egy zsibvásárhoz? Még a honlapon is ott a disclaimer, hogy nem vállaltok felelősséget a termékekért, akkor aztán élőben meg pláne. Szerintem ezt sürgősen dobjátok :laughing:

Gondolom, Évi lenne a rendezvény házigazdája, mint a KM arca és lelke, de tekintve, hogy ő is csak dolgozó, azért ez nem egy olyan meet and greet, mintha a saját termékeit árulná. Ezt csak halkan mondom, de én eret vágnék, ha alkalmazottként tömegrendezvényen kéne idegekkel barátkoznom :face_with_hand_over_mouth: ezt érdemes volna átgondolni, vagy átnevezni a dolgot, kicsit tényleg körbejárni, hogy valójában, mit szeretnétek kihozni belőle. Nekem az első asszociációm, hogy akkor itt majd egy szép, KM-es háttér előtt Bauer Évivel lehet ölelkezős-mosolygós képeket készíteni és postolni instán/fb-on, hogy aztán megint nyerni lehessen valami szponzor ajándékot. Szegény Évi :shushing_face:

Ha lettek volna olyan fejlesztések, amiben a közösséget erősítette volna a tulajdonos, akkor egy ilyen rendezvény nagyszerű alkalom lenne, de még azt a tavalyi, vagy mikori év termékei szavazós műsorszámot is levették, ami így inkább egy fiaskó volt…

Szóval egy beauty expo kitűnő dolog lenne - de nevezzük nevén a gyereket - amire szívesen elmennék kb. tavasszal :star_struck:

8 Likes

Ilyen mélységig nem elemeztem (bár nagyon jó felvetések):blush:, de két dolog ugyanígy jutott eszembe:

  • rossz az időzítés, így a negyedik hullám kapujában :face_with_monocle:
  • eret vágnék, ha kötelező jópofiznom kellene tömegeknek :shushing_face:
    Mindezek ellenére én is úgy gondolom, hogy az ötlet nem rossz, csak a kivetelezés átgondolandó.:blush:
3 Likes

Jó, oké, talán az is elég, ha lenne 4-5 db insta-pozitív szponzor-fotó fal, ami előtt fényképezkedni lehet (és persze postolni a nyereményért), Évit nem kell odaállítani :joy:

Én szívesen odaállok ha valaki valamilyen önös okból szeretne velem ilyesmit :smile:, de hálisten nem velem találkoztani/fotóztatni az esemény célja, hanem hogy ti tudjatok egymással találkozni, beszélgetni és olyan, hogy nyereményért fotóztatás sincs tervben.

Nagyon köszönjük az eddigi ötleteiteket, továbbítom a szervezőknek! :hugs:

5 Likes

Én szívesen részt veszek egy jó kis bjúti eseményen, nem szeretném úgy élni az életemet, hogy előre rettegek egy vírustól. Ha a krémmánia szervezi meg pláne. Tőletek rossz dolgot még nem kaptunk, figyelem, hogy alakul majd az esemény szervezése.

10 Likes

Nem lenne rossz egy ilyen esemény, mondjuk jövő tavasszal vagy ősszel amikor már elmúlik a járvány, akkor szívesen részt vennék rajta, engem előadások érdekelnének, hasonlóan a Beauty Fórumhoz ott is be lehetett ülni meghallgatni többeket, nagyon jó volt.

3 Likes

Nekem is tetszik az ötlet, viszont ha idén lesz, én nem fogok tudni menni, így engem lehet nem érdemes beleszámolni…

1 Like

Basszus! Végig rosszul olvastam: nem közönség, hanem közösség! Jesszus, mea culpa!

Az teljesen más tészta! Azt az eseményt előregisztrációhoz kötném, csak olyanoknak, akiknek van valós KM-es profilja. Tök vicces lenne, ha mindenki kapna például egy kitűzőt, amire felírhatja a felhasználónevét :slight_smile:

Bármi is legyen a rendezvény, a nyereményért postolás mindig nyerő :sweat_smile:

7 Likes

Neeeem, tényleg el volt írva elsőre, jól olvastad! :sweat_smile: Kicsit kapkodtam, bocsánat!

5 Likes

Na, még valami eszembe jutott - aztán most már leállok vagy százalékot kérek :sweat_smile: az előregisztráció kapcsán. Lehetne fizetős a rendezvény, ok, ez elsőre meredeknek tűnhet, de sokkal könnyebb a résztvevők számával kalkulálni és az sem árt, ha kicsit meg van szűrve a közönség. Például lehetne mondjuk 5.000 Ft, de ezért mindenki kapna egy welcome csomagot, amiben ott a kitűzője és egy very special KM beauty box! Úgy olvasom, hogy a beauty boxokért mindenki meg van őrülve, akkor erre az alkalomra is lehetne egy limitált kiadás. Pontosan annyi darabban, ahány belépőt váltanak. Tá dámmm! :star_struck: És nagyon cuki lenne, ha mindenki kaphatna egy szép, KM rózsaszín alkoholmentes koktélt is a welcome-nál.

9 Likes

Neked nagyon jó ötleteid vannak :slight_smile:

Én szomorú lennék, ha box is lenne utálom a meglepetéseket :rofl:

1 Like

Én meg végig közösséget olvastam :rofl::rofl:

Ki tudja azt mi lesz jövő tavasszal vagy ősszel…? Elmúlik vagy éppen egy X-edik hullám lesz…?

2 Likes

Köszönjük mindenkinek az eddigi ötleteket, javaslatokat! :relaxed: