Ez elég érdekes ötlet a jelen járványhelyzetben… én nem terveznék semmit őszre-télre a helyetekben, ami nem online…
De, ha már csináltok ilyet, a szépségtanácsadás szerintem népszerű lenne. Több topik is lehetne: bőrápolás, hajápolás, smink, illatgardrób.
Kb., mint egy beauty expo. Ez szerintem jobban is fedné a valóságot, mivel a Krémmánia egy véleményoldal és reklámfelület, nincs valós interakció a honlap és a felhasználók között, nem is nagyon értem, minek a közönsége tudna találkozni? A tombola vagy bármilyen nyereményjáték jó lehetőség a szponzoroknak, a szépségtanácsadás vagy különböző szépségápolással kapcsolatos beszélgetős panelek szintén.
A garázsvásárt semmiképpen nem erőltetném, most gondoljatok bele, Ti fogjátok biztosítani a helyszínt egy zsibvásárhoz? Még a honlapon is ott a disclaimer, hogy nem vállaltok felelősséget a termékekért, akkor aztán élőben meg pláne. Szerintem ezt sürgősen dobjátok
Gondolom, Évi lenne a rendezvény házigazdája, mint a KM arca és lelke, de tekintve, hogy ő is csak dolgozó, azért ez nem egy olyan meet and greet, mintha a saját termékeit árulná. Ezt csak halkan mondom, de én eret vágnék, ha alkalmazottként tömegrendezvényen kéne idegekkel barátkoznom ezt érdemes volna átgondolni, vagy átnevezni a dolgot, kicsit tényleg körbejárni, hogy valójában, mit szeretnétek kihozni belőle. Nekem az első asszociációm, hogy akkor itt majd egy szép, KM-es háttér előtt Bauer Évivel lehet ölelkezős-mosolygós képeket készíteni és postolni instán/fb-on, hogy aztán megint nyerni lehessen valami szponzor ajándékot. Szegény Évi
Ha lettek volna olyan fejlesztések, amiben a közösséget erősítette volna a tulajdonos, akkor egy ilyen rendezvény nagyszerű alkalom lenne, de még azt a tavalyi, vagy mikori év termékei szavazós műsorszámot is levették, ami így inkább egy fiaskó volt…
Szóval egy beauty expo kitűnő dolog lenne - de nevezzük nevén a gyereket - amire szívesen elmennék kb. tavasszal