Sziasztok!
Nem találtam ilyesmi topikot, ha van, akkor bocsánat. Arra gondoltam, ide írhatnának azok, akik egy bizonyos sminkterméket vagy egyéb kozmetikumot keresnek, hátha itt találnak rá, nem pedig a piactéren, illetve sokan vannak, akik nem is feltétlen töltik oda fel, amire nincs szükségük. Talán itt is megtalálhatják egymást eladók és vevők
Egyúttal kezdeném is, én kifejezetten a Marc Jacobs Le Marc rúzsok közül keresem a Strawberry Girl árnyalatot, ha valakinél lenne, ne tartsa magában!
Jó csere-berét kívánok!
3 Likes
Nos, én A Lab On Fire California Snow parfümöt keresek. Valakitől vettem tavalyelőtt egy gyári fújós, de azóta sem hirdetett senki. Hátha itt van olyan, aki a piacteret nem nézi, de megválna, akár az üveges példányától. Ígérem, jó gazdija leszek, nem csak nézegetem a száz másik között, hanem fújom mint az állat.
1 Likes
Jövök én is! Keresem DKNY Coconuts About Summer illatát. Én hülye nem vettem meg a notinón pedig nyár elején akciósan árulták (mert hogy volt a Guerlain Coconut Fizz és minek még egy hasonló, ami azóta elfogyott) és most sehol nem találom. Ja, vennék üveges maradékot a Guerlain-ből is, nem érdekel hogy vége a nyárnak, szeretem és kész