Kincskereső (smink, kozmetikumok)

Sziasztok!
Nem találtam ilyesmi topikot, ha van, akkor bocsánat. Arra gondoltam, ide írhatnának azok, akik egy bizonyos sminkterméket vagy egyéb kozmetikumot keresnek, hátha itt találnak rá, nem pedig a piactéren, illetve sokan vannak, akik nem is feltétlen töltik oda fel, amire nincs szükségük. Talán itt is megtalálhatják egymást eladók és vevők :slight_smile:
Egyúttal kezdeném is, én kifejezetten a Marc Jacobs Le Marc rúzsok közül keresem a Strawberry Girl árnyalatot, ha valakinél lenne, ne tartsa magában!
Jó csere-berét kívánok!

3 Likes

Nos, én A Lab On Fire California Snow parfümöt keresek. Valakitől vettem tavalyelőtt egy gyári fújós, de azóta sem hirdetett senki. Hátha itt van olyan, aki a piacteret nem nézi, de megválna, akár az üveges példányától. Ígérem, jó gazdija leszek, nem csak nézegetem a száz másik között, hanem fújom mint az állat. :laughing:

1 Like

Jövök én is! Keresem DKNY Coconuts About Summer illatát. Én hülye nem vettem meg a notinón pedig nyár elején akciósan árulták (mert hogy volt a Guerlain Coconut Fizz és minek még egy hasonló, ami azóta elfogyott) és most sehol nem találom. Ja, vennék üveges maradékot a Guerlain-ből is, nem érdekel hogy vége a nyárnak, szeretem és kész