Mit szólnátok egy kérdés-válasz lánchoz? Szerintem nagyon érdekes lenne: mindenki válaszol az előtte levő hozzászóló kérdésére, majd ő is tesz fel egyet. Az utána lévő válaszol plusz kérdést tesz fel és így tovább Nem feltétlenül csak beauty témában
Volt már festve a hajad életedben?
Nem :D. Szeretem a hajam színét, bár sokszor gondolkodom rajta, hogy a hajvégeimet befessem más színre, vagy csíkokat rakassak a hajamba. De eddig egyiket sem tettem még meg :D.
Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre? :).
Az ABH palettámat!
Az esti arcápolási rutinod mennyi időt vesz igénybe?
Kb. 10 percet
Mi az a szépségtrend, amit mindenki imád, de te ki nem állhatod?
A highlight-olás!
Hány évesen festetted ki magad először?
Anyukám Lancome rúzsát 5 évesen jól rányomva a számra kimázoltam magam. Jött a postás bácsi, kinyitottam az ajtót és azt képzeltem milyen csinos vagyok. Erre a bácsi megszólalt: de jó, bohócosat játszol?
Rendes sminket 18-19 évesen tettem fel először. 1 rúzs, 1 alapozó, 1 spirál volt a felszerelésem sokáig az Yves Rocher-tól.
Írj legalább 1 belső és 1 külső tulajdonságot amit szeretsz magadban. Lehet több is!
Ezt nem tudom megállni nevetés nélkül “De jó bohócosat játszol?”
Másra számítottam, persze azt hittem nagylányos lettem, de tükörbe néztem utána és tényleg rettentően kimentem a vonalból Ha jól emlékszem anyukám meg letiltott a cuccairól, nehogy használhatatlanná amortizáljam
Külső: szeretem a szemem színét és a hullámos, néhol göndöres hajamat
Belső: jó hallgatóság vagyok, figyelek a részletekre és a szépérzékem
Legjobb/legrosszabb vásárod a piactéren?
A legjobb nehéz, mert mindent imádok, amit vettem, ár és vágyakozás tekintetében az Aurora, illetve Isabelletől a Blue Blood, de az itt a fórumon lett lebonyolítva, szóval így inkább az Aurora, az zsibis
A legrosszabb vagyis nekem a legcsalódást okozóbb Lisa Eldridge Skyscraper rose rúzsa, ami 1x használtként volt feltüntetve, de amikor vettem egy újat, döbbentem rá, micsoda átverés volt. Az új és a zsibis ugyanannyi volt A rúzst ettől függetlenül imádom, gyönyörű szín
Mi volt a legelső sminkterméked? Milyen emlékek fűznek hozzá?
Miss Sporty szájfény, anyukámtól kaptam még tiniként, ha jól emlékszem mentolos volt, ilyen plumping hatású, ma is szeretem az ilyesmi szájfényeket
Mi az a smink/szépségápolási termék, ami szerinted tök felesleges?