Kedvenc férfiparfüm

Kivancsi vagyok holgyeim a velemenyeitekre, melyek azok a ferfi illatok ami nektek legjobban tetszik?

Mármint magamon? Én elég sok férfi és unisex parfümöt használok lány létemre. Mondjuk alsó-középkategóriások, de hátha segít.

  • Most fogyott ki az Axe Wild cologne másodszorra, ez volt nálam a nyár slágere. Minimál szantál, meg sok menta és egy kis citrus, lineáris, egysíkú, de sose kaptam tőle fejfájást, még ha többet is locsoltam belőle mint kellene. Öcsém is szerette, ez az egyik ritka kivétel amit mindketten szerettünk viselni.
  • Agyaltam a CK one (ez uni) megvételén két minta után, de őszintén szólva a gyömbér rajtam nagyon erős (ráadásul japán ecetes gyömbér jut róla eszembe mindig) ezt csak rétegezve tudnám hordani. Viszont van benne valami nagyon addiktív, ezt lehet a páromnak venném meg ha lenne (de bőrpróbát neki, ez nagyon más arcát tudja mutatni más bőrkémiával).
  • Hűvösebb időkben vissza-visszatérek az Oriflame Be The Legend-hez, de azt mondjuk az erős bőrös jegy miatt pár napnál tovább nehezen viselem egyhuzamban.
  • Karácsonykor nálam már évek óta alap a Burberry London for him, pedig nem is nagyon karácsonyozok… de ez a legkarácsonyosabb illat valaha! Fűszerek, valami gyantás fűrészporszerűség, és sok hűvösség meg némi levendula.
  • Még így hirtelen a Burberry Touch for him jut eszembe ami nagy kedvenc volt, kár hogy mostanában nem találom.
1 Like

Örök kedvenc a Cartier Déclaration d’Un Soir. A térdem kocsonyává válik tőle. Upsz, most, hogy leírtam, rájöttem, hogy veszek a kedvesemnek. A rajongás a régi, a pasi új, hajrá én! :smiley:

2 Likes

IMG_20220908_173733

Már kicsit “prolinak” tartom, vagy nem is tudom mi a helyes kifejezés, mert nem szeretek semmilyen illatot leszólni. Túl hivalkodó, harsány, de ezért egy időben mégis meg voltam veszve :smiley: https://kremmania.hu/kremek/police-to-be-edt Remélem jót linkelek, csak annyi a biztos, hogy Police, koponyás és férfiillat. De szerintem ez az.

Másik kedvenc: https://kremmania.hu/kremek/mexx-black-man Bár őszintén szólva nincs nagy tapasztalatom a témában.

Örök sláger az Acqua di Gio, de régi sláger az eredeti YSL La Nuit de l’Homme és a CH 212 Men voltak.

A férjem illatai közül imádom a Boss Bottled Unlimited-et.

Amire most nagyon rácsavarodtam az az új Burberry Hero EDP és az ehhez nagyon hasonló Givenchy Gentleman Eau de Parfum Boisée. Nagy szívfájdalmam, hogy ezeket a fás-fűszeres illatokat nem szereti a párom és egyiket se tudtam ráadni :grinning: a pénztárcámban volt egy blatter, azóta is varázslatos az illata, ahányszor kinyitom, lehet, hogy az lesz a vége, hogy leközelebb magamra próbálom őket és engem fog boldogítani az egyik. Bár ez az illatkategória nálam inkább lakásillatosító lehetne, mint női illat, de meglátjuk, mit mutat a bőrpróba.

Nem veszek. Közel 40 ezer forint. :smiley:

Dior Homme Intense. Párom akármikor magára fújja, megveszek érte. Fel akarom falni, belebújni, érezni, megenni.

Armani Acqua di Gio. Forever :blush:

2 Likes