Kamu vélemények

Pallinda is megjelent most mindkét szérumuknál, kicsit sem feltűnő, ahogy próbálja magyarázni, hogy a termékek jók, és nem ragadnak “2 szérumot rendeltem a Pompomtól egyszerre: a Peptid Complex+ Hyaluron boostert- ezzel biztosra mentem, mert tesztert is próbáltam előtte, illetve ezt az antioxidáns Niacinamide+ SAP szérumot. Tetszik, hogy egyáltalán nem ragad- tényleg nem és, hogy jó az ára és a dm-ben is meg tudom venni. Nekem a niacinamide és a C-vitamin miatt alapdarab lett a fényvédő elő”

Mikor lesz szerintetek vége annak, hogy kamuvéleményekkel árasztja el a márka a termékeit? Az eszem megáll, komolyan…

Illetve nem csak ő, hanem megint van újonc komment a peptides löttyük alatt is, szintén új, aki rákontráz a ragadásra. Vajon van élő ember, aki használta, és be is vált neki?:smiley:
https://kremmania.hu/kremek/pompom-peptid-complex-hyaluron-booster

Jaj, nevetséges az egész márka. :smiley: Gondoltam bizalmat szavazok, de a közelébe sem ér egy Geek márkának, nekik legalább nincs szükségük beépített emberekre ahhoz, hogy jó vélemények legyenek a termékeik alatt…

2 Likes

Nekem az nem volt szimpatikus a pompomban, hogy egész eddig a natúrkozmetikum vonalon voltak: semmi “kemikália”, csak természetes növényi kivonatok, ilyen virág, olyan gyümölcs, aztán ahogy észlelték, hogy a trend másfelé mutat, egyből lett niacinamide, peptid, retinal. Nekem ez furcsa volt.
Egyébként nem szeretem, amikor valamit csak azért kiáltanak ki “vegyszernek”, mert nem a növényből préselték ki, hanem laborban szintetizálták. Sok gyógyszer laborban születik, ugyanígy sok káros anyag "természetes ". Semmi sem fekete-fehér.

11 Likes

Igen, teljesen igazad van. Én adtam nekik egy esélyt, de egyértelmű hogy más márkák másolásából akarnak megélni, mondjuk korábban is ezt csinálták, csak akkor meg a natúr vonalon. :smiley: Ez viszont nagyon visszatetsző, hogy ha egy kicsit is dörzsölt vagy, egyértelműen látod, hogy a niacinamid szérumuk alatt is a 6-ból 4 kamu komment (ha megnézitek a niacinamidos szérumuk alatt az összes pozitív véleményezőnek az első véleménye KM-en egy pompom termék volt:DDD). Gondold el, hogy tényeket próbálnak meghamisítani a belsős embereikkel. A szérum olyan, mint a ragasztó, és bizonygatják a dolgozóik, hogy márpedig jó. Szerencsétlen vásárlók meg megeszik. Nekem ott veszítették el minden hitelességüket hogy a weboldalukra nem mehetnek ki a negatív vélemények, pedig nagyon korrekt módon fogalmaztam meg. Ezek után egyértelmű hogy ott is azért van ennyi pozitív vélemény, mert saját maguknak írogatják…

5 Likes

Köszi, hogy jeleztétek, intézkedtünk! :pray:t2:

1 Likes

Igen, de ezek a természetes magyar márkák nagy része annyira béna, már bocsánat, hogy ilyen sarkosan fogalmazok.
Például sok termékükbe beletesznek citrusolajokat, amik potenciálisan fényérzékenyíthetnek. Arcápolási termékekbe is.
A másik kedvencem, hogy a mindenféle olajszérumaikat, amik tele vannak könnyen avasodó növényi olajokkal, és emiatt sötét üvegben kellene tárolni, sima átlátszó üvegcsékben forgalmazzák.
Egyszer vettem pom-pom testvajat, aminek avas szaga volt, jóval a lejárati idő előtt. Azóta nem vettem tőlük semmit :smiley:

1 Likes

Ugyan nem mondanám kamu véleménynek és biztos javítja majd, de ez most mosolyt csalt az arcomra :stuck_out_tongue_winking_eye:

Screenshot_20220715-104335_Chrome

10 Likes

“Egy karikasszemu kulfoldi ismerosomnek mindig feltunoen vilagos es szaraz, oreges kinezetu volt a szemkornyeke. Ahanyszor talalkoztunk szinte semmi masra nem tudtam figyelni. Akar egy albino panda. Ezt az eredmenyt 27 evesen sikerult elernie. Az egyik alkalommal megkerdeztem mit hasznal a karikai elfedesere. Mint kiderult ennek a csodaalapozonak a korrektorat. Most komolyan, 200 euro koruli arert 10 evvel oregebbnek tunt a szemkornyeke a valodi koranal. Raadasul ennyi penzbol mar a szemkornyeki botox is kijon. Nekem az eddigi tapasztalataim utan, eszembe se jutna plasztikai sebeszeti arakkal rendelkezo kozmetikumot venni. Ez olyan mintha valaki muanyag narancsot akarna eladni nekem igazi helyett.“
Ez egy LaPrairie alapozó alatt láttam.
Véleményez egy korrektort amit máson látott , nem ő használta.
(A botox nem karikákra való, hanem ránctalanításra, a karikákat saját zsírral vagy hyaluronnal töltik.)
3- an hasznosnak találták a véleményt :smiley:

10 Likes

Ma reggel láttam egy krémnél a következő értékelést:
:100::+1::relaxed:

3 Likes

Nekem ez tetszett. Olyan nesze semmi, fogd meg jól :smiley:

Jó állaga van, de nem vettem észre, hogy javított volna a bőröm állapotán, viszont nem is lett rosszabb tőle. Összességében nem rossz, de nem is jó.

5 Likes

Mintha a véleményező picit határozatlan lenne. :slight_smile: De vannak ilyen napok, mikor az ember nem tud dönteni.

1 Likes

Vagy nagyon lelkes, vagy esélyes az idei első kamu díjra.

https://kremmania.hu/profil/velemenyek/mkatalin87

6 Likes

Szerintem kamu.

2 Likes

Screenshot_20230317-224722_Chrome

Hát, eléggé hiányos nála a visz… :smiley:
Ők pedig a Termék család: Családi titkok paródia - Aradi Varga Show - YouTube :smiley:

2 Likes

Nem tudom csak lelkes használója ezeknek a Fleur de Lin termékeknek, vagy fizetett.

https://kremmania.hu/profil/velemenyek/fannipalma

1 Likes

Szerintem ő csak egy lelkes felhasználó. Ír más termékekről is véleményt, illetve a “kedvenc” márka 1-1 termékénél ír negatívat is, pl kicsit nehezen szívódik be, a kelleténél erősebb az illata, stb.

1 Likes

https://kremmania.hu/profil/velemenyek/kisskriszta

Hátööö… érdekesek az utóbbi véleményei
Screenshot_20230522_160735_Chrome
Screenshot_20230522_160809_Chrome

Szerintem feltörték a fiókját :frowning: Éppen én is írni akartam erről.