Jobb adni, mint kapni-avagy mit ajándékozol karácsonyra?

A hatás vadász címért elnézést, egyszerűen jobban szeretek adni karácsonykor. Ötletek, elképzelések, tervekről szólna ez a topic, hogy ki mit fog ajándékozni karácsonykor rokonoknak,barátoknak, férjnek/barátnak.
Sminkek/kozmetikumok, kiemelten jöhetnek.

1 Like

Páromnak Jimmy Choo Man Ice 100 milis parfüm lesz az ajándék, egy bőr pénztárca és szerintem még meglepem egy Dixit nevű társassal is.
Anyukám és húgom könyvek, meg Ziaja cuccok (azokat nagyon szeretik), anyukám férje pedig Nivea cuccok. Próbáltam családom nőtagjait kimozdítani a drogériás tengelyről arcápolás terén, sikertelenül. Anyukám ráadásul utálja a hidratálót, mert mindig belekeni a szemébe :roll_eyes::laughing:

3 Likes

Én a páromnak érméihez vettem koffert, de gondolkodom valamilyen kozmetikumon is, hogy azt még kap. Anyukám egyik ajándéka egy kimosható sminklemosó korong szett lesz, egy nő varrja őket facebookon tőle rendelem, meg elvileg majd magamnak is rendelek :sweat_smile:. Anyukám még biztos kap nivea testápolót, meg lehet valamilyen arckrémet is :thinking:. Apukámnak, egyik öcsémnek ajándéka szakállolaj lesz. Másik öcsém szerintem valamilyen édességet kap tőlem, meg valamilyen tusfürdős szettet.
Páromnak általában mindig nagyon-nagyon igyekszem eltalálni szíve óhaját :).
A családomnak meg már évek óta kozmetikumokat veszek, nem nagyon lehet mellé lőni. Anyukám nagy nivea rajongó, mindig azt mondja hogy neki az a legjobb :sweat_smile::upside_down_face::cold_sweat:. Hiába vettem neki másmilyen márkájú testápolókat.

2 Likes

:grinning:
FB_IMG_1574706285720

15 Likes

én azt hiszem, csak annak fogok ajándékot venni, akinek muszáj. a munkahelyi titkos mikuláson húzott kollégámnak, a lakótársamnak (édességet kapnak, mese nincs), meg annak a kolléganőmnek aki meghívott magukhoz karácsony körülre (ezt még nem döntöttem el, de mindenképpen valami klasszikus ajándékban gondolkodom, egy üveg bor a párnak, csoki a csemetének… és ha sikerül eljutnom időben a plázába, akkor a kolléganőmnek még pluszban megveszem azt a highlightert amit amikor megláttam egyből arra gondoltam hogy jól állna neki). A családomtól, barátaimtól és a páromtól kb 3000 km választ el, nekik csak a jókívánságaimat küldhetem az interneten - kivéve anyunak, őt fel fogom hívni, mert nem nagyon netezik. Mondjuk az még kérdés hogy mikor, mert egész karácsonyra be vagyok osztva…

2 Likes

:disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved::disappointed_relieved:

Anyukám egyáltalán nem sminkel, ha mégis sikerül rávenni szökőévente egyszer, akkor is nagyon minimálban tolja. :slight_smile: Most 50+ évesen rájött, hogy szeretne sminkelni, de mivel ugye nem nagyon használt sminktermékeket, nem igazán tudja, mit hogyan kellene. Ezért arra gondoltam, hogy megveszem Neki a Chanel Palette Essentielle 3-as kompaktot, amiben van korrektor, pirosító/rúzs és highlighter, amivel el tud egy kicsit “játszani”. Nem tudom, kinek milyen tapasztalatai vannak vele. Én személy szerint többször csalódtam a Chanelben, volt amit kidobtam, el se akartam ajándékozni, mondván, hogy nem vagyok én senkinek se az ellensége :D, de egy barátnőm ezt szereti, csak arra panaszkodott, hogy talán kicsit túl sötét a korrektor rész.

1 Like

Nem a témához kapcsolódik, hanem Chanelhez: egy német tesztvideóban láttam, hogy laborban bevizsgáltattak 12 szempllaspirált. 3 közülük veszélyes összetevőt tartalmazott: ez egyik Nyx, a másik Bourjoirs és a harmadik pedig Chanel volt.

2 Likes

Pont egy szempillaspirál landult a kuka alján…

1 Like

Én elvesztettem a pilláim felét két hét Chanel spirál használat során néhány éve.

@anon634695 Azigen! Lehet, hogy hülye kérdés, de visszaállt minden eredeti állapotba ugye? Nekem árpaszerű képződmények nőnek a szemhéjam alá sok spiráltól, azért vettem, mert az INCI szépnek tűnt. Egy ideig azt hittem, hogy hú na ez most jó lesz, aztán rosszabb lett, mint a mezei drogériástól előtte.

1 Like

Igen, ez évekkel ezelőtt volt, visszanőtt utána minden pillám.

2 Likes

Azta! Hát most elképedtem… :flushed:

Én sem örültem neki…

Én nem lepődök meg az ilyesmin. Nekem egy Helen Rubinstein önbarnító rohasztotta le a bőrt az arcomról. Egy PC krémtől sok mitesszerem lett.

1 Like

Én a munkahelyi angyalkázással már megjártam (akit én húztam, szép és hasznos dolgokat kapott, 2x meg is köszönte, korábban köszönni se szokott), aki engem húzott a legolcsóbbat választotta és nem igazán gondolkodott rajta, hozzátenném, nem volt kötelező részt venni) jó, hogy idén nincs.
Tavaly Tangle Teezer, Rituals doboz termékekkel, parfüm, smink tininek, márkás kv, sál, édesség, ilyesmiket ajándékoztam. Becsomagoltam mindent, amit egy rántással mindenki letépett és ment a szemétbe.
Én ha lemaradok valami eseményről, utólag pótolom, nem szoktam emiatt az ajándékokat kihagyni.
Barátoknak nem szoktam ajándékot venni karácsonyra (szerintem akkor tudja meg az ember kik az igazi barátai ha kimegy külföldre, sokan lemorzsolódnak, a munkahelyi barátok pedig munkahelyváltás után fognak ritkábban keresni) általában mindenki a családnak, közelebbi rokonoknak szokott felénk. Azt mondjuk értékelem, ha valaki süt nekem valami finom sütit.

3 Likes

https://magazin.kremmania.hu/2019/12/13/beauty-ajandekcsomagok-karacsonyra/?fbclid=IwAR2KxEPMOMb2L9qhvNVmni5fkT37g9HOZmkN6hMbtLzfK0c29R0O6rVARiM