Jó minőségű borotva?

Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni, milyen borotvát használjak, hogy szőrtelenítés után ne viszkedjek és ne pattogjak ki? Intim területről van szó leginkább.
Az intim gélt már le cseréltem, gondoltam az is ludas, hogy kiszáradok “ott”.
Borotválkozás után Gabi krémet, Babylove olajat szoktam használni.

Nekem a lehető legegyszerűbb eldobhatók váltak be, amiken nincsen krémezőcsík meg semmi extra. Nem kell huszonhatezer penge sem , sőt, tulajdonképp az se fontos hogy női legyen. A kisebb fej viszont előny.

1 Like

Nekem a wilkinson sword eldobhatók jöttek be, szuperek, ja és férfi borotvák! :).

1 Like

Szinten nem adnek sok penzt borotvara. Gyanta/epilator es borotva utan en a nivea sensitiv arcszeszevel (Alkoholmentes) kenem be a teruletet, igy nem szoktam kipattogni :slight_smile:

1 Like

Gillette 2 vagy 3 pengés eldobható. Borotvából nekem ez a márka a kedvencem. Lábra a cserélhető fejjel rendelkező 5-ös.

1 Like

Én a Gillette Venus Embrace-t (5 pengés) szeretem. Nivea borotvazselével használom, szerintem sokkal jobb, mint a többi zselé.
Utána hidratáló (Uriage).

1 Like

Van olyan eset, amikor sajnos nem lehet mit tenni. Nekem sincs sajnos olyan, amitől ne pattognék ki. Sem borotva, sem más. Sem arcszesz, sem BHA, sem babapopsikenőcs. Egyszerűen a bőröm annyira érzékeny… Good by bikini, hello kisnadrág! Remélem te találsz megfelelő eszközt. :slight_smile:

2 Likes

Nem értem egyeseknek a hónalja epilálástól, vagy gyantátol olyan szép sima? Nekem még ott se viszi szépen a borotva le.
Köszönöm az eddigi tanácsokat is! :slight_smile:

1 Like

Én borotválom, és az a “titkom”, hogy mindenféle irányban végigmegyek rajta a borotvával, mivel összevissza nőnek a szőrök, és ha csak egy irányban megyek rá, akkor max a tetejét viszi le a borotva. Remélem nagyjából érthető :smiley:

1 Like

Egyébként én is ilyen vagyok @dunaimano, de csak a lábszáramon, meg bikinivonalon :/. Bár a lábszáramon nem mindig, ott változó

Nekem a Philips epilátor vált be erre a célra, az alacsony fordulaton. Hetente egyszer használom, nekem gyérítette is a szőrzetet.

1 Like

Kipattogásra az otthon használható IPL gép egy csoda még - tudom, drága mulatság… :disappointed:

Nekem pl. a szőrt nem ritkította/szüntette meg úgy, ahogy vártam, de a gyulladásokon, kipattogáson segített.

2 Likes

Nem tudom, de ha friss, új borotvával állok neki,az mindenképpen jobb eredményt ad. Meg pl. hónaljon meg lábon a Veet jobban bejött mint a borotva, de a topik eredetileg a bikini-régiót kérdezte, ahol én nem merek Veet-et használni (a gyantához meg nyuszi vagyok)

3 Likes