Sokat es sokszor gondolkodtam a borapolasi musthave-eken. Es ma letisztaztam magamban. Igazabol a szerumok kivetelevel, en konkretan egy marka mellett teszem le a voksomat. Eddig barmit hasznaltam a Bentontol, az bevalt, kedvenc lett. Toner, esszencia, arckrem, csigas, mehes, fermentalt, zoldteas…Na jo, a lemosoi nem tetszenek a clinique take the day offja es a cerave lemosoja lett abban a tokeletes kombom. Szerumokbol 3 van, ami nelkul nem szeretnek rutint - egyszeruen nem tudok egyet mondani, de az igaz, hogy mindegyik egy-egy funkciot lat el - TO niacinamide, Andalou Naturals turmeric es a Hylamide subq. Ha csak egy szemkrem maradhatna es nem lehetne reggeli-konnyu es esti-testes, akkor az estee laudere nyerne, barmennyire is bena az adagoloja, de ha lehetne egy hidratalo is, akkor a clinique ms szemkrem is benne lenne (de ha csak a benton fermentaltjat adnak, akkor sem dolnek kardomba ). A hajapolas tekinteteben pedig egyre biztosabb vagyok a Kerastase-ben, olyannyira, hogy, nem is tervezek mast kiprobalni, nekem hasznal.
1-2 dologgal beleszólok a témába. Bár úgy gondoltam, hogy nem tudok választani, de mégis van pár, amit nehezen tudnék helyettesíteni ha többé nem kapnám.
Eskü nem szponzorál senki
Smink és egyéb lemosó: Bioderma Sensibio H2O micivíz.
Szemkörnyékápoló: Estée Lauder Resilience Multi-Effect Tri-peptide szemkrém.
Korrektor: EL Double Wear stay in place korrektor 1W szín.
Alapozó: talán az EL DW, amivel most épp jóban vagyok.
BB krém: most nincs, az is EL volt, ez a régi: Daywear Anti-oxidant BB Creme (hiába korszerűtlen).
Rúzs: valamelyik Envy rúzs
Toner: asszem ez már nincs nálunk: Nazan Schapp May Rose Hydrating & Balancing mist
Hatóanyagos cuccok: valami retinolos Paula’s Choice-tól, mindet szerettem, amit próbáltam, csak sajnálom magamtól mostanában az áruk miatt. C-vitamin: talán a Clinique C-vitaminos boostere, de itt még van felfedeznivalóm.
Hámlasztók: Az a fura, hogy AHA és BHA hámlasztók nélkül tudnék élni, nekem a szemcsés, nem túl erős radír is belefér, de itt sincs nagy terméktapasztalatom.
Hidratáló krémből nincs meg az igazi, sokféle megfelel, hidratáló szérummal is így vagyok.
Testápolóból most az jön be, ami illatmentes, könnyű, pumpás! és illatos olajjal turbózom, ha táplálóbb anyag kell. A pumpa kardinális, mert könnyebben nyúlok érte (lustaság )
Hát ennyi.
Szerk. Rossz kislány! A fényvedők kimaradtak: Eucerin 50 spf zsíros bőrre (kémiai) t-zónára és PC Essential glow moisturizer 30 spf (fizikai) orcákra.
Bárcsak szponzorált tartalom lenne
Hmm nekem is változtak picit a smink kedvencek :D.
BB-krém: Catrice.
Korrektor: Igazából még nincs meg az igazi.
Highlighter: Pür vagy Topshop
Pirosító: Catrice luminice arcpaletta vagy Bourjois pirosító.
Mono: Kiko
Szempillaspirál: Essence you better work
Paletta: Juvia magic Mini palettája és Pür Mascarade paletta
Rúzs: Catrice folyékony rúzsa és Essence this is me 03-as bold árnyalatban most a legnagyobb kedvenc.
Szájceruza: Essence
Azzal igen jól járnék
Gondoltam én is beszállok azokkal a kategóriákkal, ahol egyértelműen tudok kedvencet és mindig újravásárolt terméket választani.
Arclemosó: Kétlépéses: Nivea arctisztító olaj + Balea Med lemosó gél
Arclemosó készülék: Foreo Luna Play Plus- az én zsíros, tág pórusú bőröm imádja, minden este használom a Balea Med lemosóval. Ha kihagyok 1-2 napot, már látom a különbséget a bőrömön.
Micellás víz: Mixa micellás víz
Szérum: Ha csak egyet választhatok ( de remélem sosem leszek erre ítélve) Cosrx BHA
Hidratáló: Cerave
Primer: The Ordinary primer
Alapozó: ELDW Esküvőmön is ezt használtam.
Szemhéjalapozó: Rival Young - drágábbakat is veri, de sajnos ugyanebben a formában már nem találom szóval második a Milani terméke.
Paletta: Ha csak egy maradhatna, akkor Morphe Jaclyn Hill lenne, mivel nagyon jól kihasználható, minden benne van amire szükségem lehet.
Highlighter: Először is elsírnám magam, ha csak egy lehetne De a Revolution SophX highlighter paletta mellett maradnék, gyönyörű éss tartós highlighterek vannak benne, és sok választási lehetőség.
Púder: Kryolan transzparens púder
Szájceruza: Essence
Rúzs: Lancome Matte shaker és MAC Faux (nem tudtam csak egyet mondani )
Tus: Revolution filces
Szivacs: LA Girl szivacs Évekig Real Techniques szivacsot használtam, de ez leváltotta.
Szivacs tisztítás: Dove szappan vált be a legjobban, szuperül és kíméletesen tisztítja a szivacsaimat, pedig minden használat után kimosom.
Ecsetek: Real Techniques
Fixáló spray: Gerard Cosmetics
Elvileg a Rival Young szemhéjprimer van még, csak újracsomagolva ilyen kis fekete tégelybe.
Nekem is változott némileg a listám:
Arcápolás, lemosás, testápolás:
Geek&Georgous, Cerave
Szérum: ha csak egy maradhatna, akkor G&G A-game
Smink:
Primer: Smasbox pore minimizer
Szemhéjalap: MAC
Szemhéjpaletta: saját MAC palettám
Szemöldök: Mac vízálló
Alapozó: Estée Lauder Double Wear
Bronzer: Hourglass Diffused Light
Pirositó: Hourglass Ambient Lighting Blush Mood Exposure árnyalatban
Highligter: MAC Soft and Gentle (de mostanában elvagyok highlighter nélkül)
Korrektor: Catrice Camouflage pattanásokra
Préselt púder: Mac Blot
Szempillaspirál: MAC Gigablack
Ecsetek: KAP
Bizony van, és szerencsére a beltartalom tökéletesen ugyanaz
A Nivea lemosó olaját használom én is most (szerintem okosszépség ajánlotta, ha jól emlékszem), meglepően jó…
Tényleg? Láttam a Rosmmannban nemrég, csak nem tudtam, hogy ugyanaz, mint a régi kedvencem (meg épp Milani van használatban itthon), így nem vettem meg.
Igen, én is az ő ajánlására vettem meg és nagyon megszerettem (pedig zsíros bőrtípusom van, féltem tőle)