Fránya narancsbőr!

Segítsetek ossze gyűjteni a “legjobb”narancsbor elleni,feszesito kremet-olajat .
Amit probaltam az Eucerin ,Evelin cosmetic,argan olaj .Kb ugyanaz mind a három -hidratal de ennyi .Valami látványosabban szeretnek igy a “tavasz “közeledtével .Tornazok kb 3-4alkalom /het ,igyekszem a kajára is figyelni .170/58 vagyok most ,de a kenyes terület comb fenék .koszi mindenkinek :slight_smile:
Szep estet
Ja es most rendeltem ilyen vakumos szilikon celulit maszirozot -próba szerencse .

2 Likes

Hello! Nem akarok ünneprontó lenni, de mozgás és diéta nélkül tapasztalataim szerint bármelyik krém csak pénzkidobás…
Még annak van értelme, ha az ember betekercselve szaunázik/infraszaunázik. A paprikás krémek durván tudnak csípni, ezért én inkább a koffeines/kámforos verziókat részesítem előnyben. Általában valamelyik Dr. Kelent. Próbáltam többfélét, de úgy vettem észre, hogy árkategóriától függetlenül ugyanannyit tudtak.
Számomra az adu ász a nyirokmasszázs/balinéz masszázs/olajos relax thai masszázs. Ezek mind simító mozdulatok, és a nyirokkeringésre hatnak.
Meg ugyebár a futás. Egészen ingyen :smiley:
De az nagyon durva, hogy a rendszeres nyirokmasszázs jobb eredményt ad, mint a futás, szóval, mégis lustáknak áll a zászló :slight_smile:
Régebben én is próbálkoztam vákuummal kozmetikusnál meg otthon is, csak nekem annyira érzékeny a bőröm, hogy a látványos feszesítés mellett iszonyú durva véraláfutásaim lettek, van olyan, ami 10 év alatt se múlt el, ezért ezzel a fajta kezeléssel hamar fel kellett hagynom, pedig tényleg hatékony volt.

3 Likes

Koszonom az infót :slight_smile:

1 Like

Egyet tudok igazán hozzáfűzni, hogy a Nu Skin narancsbőrre való gépét és krémét ne vedd meg sose, nem egy lumen, és túlárazott…

2 Likes

A nuskin Brutal drága ,egy ami tetszett onnan az az iszapos maszk volt -az tényleg jo .

1 Like

Igen az tényleg jó! És a hajas szerkentyű meg a belevaló folyadékkal is szupi volt, illetve a rúzsaik is bejöttek, de most nem tehetem meg, hogy tőlük rendeljek. A celluituszosra egy barinőm mondta, hogy pénzkidobás volt :frowning:

Sziasztok, testkezelések közül nekem még az LPG jött be legjobban. Annakidején még a vákuumos testkezelést próbáltam, de az brutál fájdalmas volt szörnyű nyomokkal és ahhoz képest kevés eredménnyel. De egészében véve a mérleg: sok-sok pénz, idő - viszonylagos és átmeneti eredmények.

Szia, a paprikás Kelent hipoxyzásnál használom, és azt figyeltem meg, hogy egyre kevésbé érzem csípősnek. Mikor először bekentem vele magam otthon, kíváncsiságból, baromira csípett, most meg már csak ott érzem valamelyest, ahol a hasamon rajtam van a derékszorító (hipoxynál).

1 Like

Én a kollagénről olvastam még jókat e téren (is), érdemes lehet szedni kiegészítésként. :slightly_smiling_face:

1 Like

Igen, én a Biotech kollagénport használom, azóta szebb a bőröm és kevésbé recsegek-ropogok.

1 Like