Fényvédő testre

Sziasztok,

Tudnatok nekem ajanlani testre fenyvedot?
Olyat keresek, ami illatmentes, lehetoleg alkoholmentes (ez nem annyira fontos), es mindenkeppen konnyed allagu, nem hagy feher reteget es nem ragad.
Mindegy, hogy fizikai vagy kemiai, de gondolom inkabb kemiai lesz, mert eddig egyetlen (arcra valo) fizikait talaltam, ami konnyed es nem hagy feher reteget egyaltalan.
Eddig az arcra nem bevalt fenyvedoimet kentem testre (igazibol csak a karomrol van szo), de kezdenek elfogyni.

Koszi

1 Like

A bioderma kid lehet megoldas vagy az uriage-é. A gyerek ezeket viselte el magan. Ezeket beszivja a bor es nem hagy feher reteget.

1 Like

Koszi
A Bioderma Kids tenyleg kek (egy ideig)?

Nem túl pénztárcabarát, de a Palua’s Choice testre való fényvédője tökéletes.

1 Like

En nem lattam. A minerals elnevezesu, kozepes flakonos az mar inkabb. De az uriage ebben az evben valahogy jobban fogyott. Utokenesre pedig a bioderma sprayt valasztottuk, mert konnyebb volt vele elkapni a gyereket a strandon. Mivel mar nem totyogos, ebbol siman nyomtuk ra a felnottes 50spf-et. De az a haj eseteben “zsirosit”, ha beleer.
Szerintem, mar ugyis jon a tel es a hosszu ujju viselese, erre a rovid idore kend azt a karodra, amit az arcodon szeretsz. Ezek olyan mennyisegek, hogy csak karra a szavatossagi ideje alatt, keptekenseg elfogyasztani…

1 Like

Koszi a tippet @dunaimano
Igazad van @Lencseee pont nem az osz es tel kozeledtevel, hosszuujju mellett kell ezen gondolkoznom, kezfejre meg kenem, amit arcra.
Jovo tavaszig meg az osszes reviewt elolvasom a neten.:grin:

2 Likes