FABIO VERSO segítség!

Kedves fórum olvasók!

Szeretném, ha segítenétek nekem!
Hoszzú ideje keresek egy férfi parfüm utánzatnak az eredeti illatát amit még kb. 2006-2008 környékén lehetett kapni. A parfüm nevére sajnos nem emlékszem, de a márkája Fabio Verso volt. Átlátszó, téglatest formájú üveg, középhosszú fekete műanyag kupakkal. Az üveg elején átlósan nagy fekete felirattal a Fabio Verso felirat és hosszabb kutatás eredményeképpen, talán a VERSO felirat volt látható rajta. A doboz fehér színű volt és fekete feliratos. Nagyon hosszú ideig lehetett érezni az illatát. Annak idején még a józsefvárosi piacon vásároltuk, de persze meg lett szüntetve a gyártása.
Aki olvassa és tud segíteni azt nagyon szépen megkérem írja le mi lehetett a neve a parfümnek és mi volt az eredeti illat amiről koppintották.
Előre is köszönöm a válaszotokat!
Üdv.: Christian

Christian, sajnos nem ismerem a parfümöt.
Azt sikerült megtudnom, hogy a Fabio Verso-t a lengyel Uroda készíti.
Ha esetleg senki sem ismeri fel a parfümöt, lehet, hogy ők tudnak segíteni.
Uroda - kapcsolat

2 Likes

Lehetett ez az a parfüm? A leírásnak ez sem felel meg teljesen, de ez a legközelebbi üvegdizájn 20201220_131227

1 Like

Sajnos nem ez az, de köszönöm szépen! Így hogy küldtél képet módosítottam a kiírásom a dobozzal kapcsolatban, mert eszembe jutott, hogy azt nem írtam le!

Köszönöm szépen, már gondolkoztam rajta, hogy felkeresem őket!

Valószínű,hogy időközben megváltozott a csomagolása . Lehet hogy az Yves Saint Laurent Kouros parfümjének a dupja volt.

1 Like

én még azon agyalok, hogy ha jól olvastam, akkor egy idő után a Fabio Verse beleolvadt a Bi-es parfümök közé. lehet, hogy érdemes lehet azok között megkeresni a hasonló illatút, mert az alapján könnyebben meg lehet találni majd az illatot amit lekoppintottak.
amúgy az illat maga milyen volt?

1 Like

Fűszeres, fás, édes illatra emlékszem.