Estée Lauder Double Wear Light utódja


#1

Sziasztok,

hosszú-hosszú évek óta az EL DW Light a kedvenc alapozóm. Pár hónapja kivonták. Azóta próbálok találni magamnak új kedvencet. Tudom, hogy nem vagyok vele egyedül, sokan szerették. Kétségbeesésemben írtam nekik egy könyörgő levelet, hogy ne tegyék ezt a DW Light rajongókkal. A válasz nagyon meglepő volt, hihetetlenül boldog voltam: közölték, hogy visszahozzák javított formában, jobb színválasztékkal Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup néven. Alig vártam a napot, hogy megrendeljem. Mielőtt megtettem volna, rákerestem a neten, hátha van már épkézláb vélemény róla. Volt egy videó YT-on. Sem a videóban szereplő nő, sem a kommentelők nem voltak tőle elájulva. Azóta biztos érkeztek még vélemények, de nem szomorítom magam inkább. Egyelőre még nem kapható itthon (és egy ideig még nem is lesz, megkérdeztem a boltot), külföldről meg nem fogom megrendelni, ha valószínű, hogy nem fog tetszeni. Ha már itt is kapható lesz, biztos kérek belőle mintát, de már nem reménykedem.

Szóval a lényeg, hogy ehhez nagyon hasonló alapozót keresek. Próbáltam kétféle MAC-et, Armanit, tarte-ot, Too Faced-et (Ezek csak azok, amik hasonlóak is lehetnének az áhított alapozóhoz, mert pl a sima DW más kategória, ezért is nem soroltam ide.) Egyik sem rossz, de a közelében sincsenek a DW Lightnak.

Olyat keresek, ami nem ül bele a ráncokba (nincsenek ráncaim, de nem tudom hogy nevezzem a nevetőráncokat, mosolygóráncot a szám körül), nem válik szét, nem kopik meg, nem ragad púderezés után, nem oxidálódik, nem szárít, nem zsírosít, kényelmes viselet, és közepes fedésű (vagy építhető).
Ezt a DW Light mind tudta nyújtani tinikoromtól 25 éves koromig, kb 10 éven át.

Valaki talált ilyet esetleg?


#2

Guerlain Lingerie de Peau Aqua Nude. Nem írtad a bőrtípusodat, de ha a DW Light-t használtad, akkor ez is valószínűleg jó lesz. Az én bőröm inkább száraz, rajtam a Guerlain nagyon szépen viselkedik. Régebben én is sokat használtam a DW Light-t, ezért merem bátran ajánlani, de persze szerezz be előtte egy mintát:)


#3

Koszi a tippet, kerek belole mintat. A bortipusom normal-vizhianyos. Probalom kerulni a szarito termekeket (a sima DW hosszutavon engem szarit), igy normalnak mondhato a borom.


#4

Én is normál-vízhiányos bőrű vagyok, és csak beállok a sorba, mármint akik sajnáljuk, hogy megszűnt a DW Light. Holnap fogom az utolsó cseppjét is kiénekelni a flakonból, aztán váltok egy őszi, kicsit vastagabb fedésű alapozóra. Nekem nyáron fog majd jobban hiányozni, és elszomorít, hogy eltűnt.


#5

Sziasztok!

Ez lesz helyette:
https://www.douglas.at/Make-up-Teint-Foundation-Estée-Lauder-Gesichtsmakeup-Double-Wear-Light-Soft-Matte-Hydra-Makeuo-SPF-10-2C2-Pale-Almond_product_031958.html


#6

Köszönjük az infót:) Remélhetőleg egy sikeres “ráncfelvarrás” lett az eredmény! Esetleg próbáltad már?


#7

Nem, de nem is tervezem, csak láttam, hogy itt emiatt szomorkodtok.


#8

Igen, irtam is, hogy ez van helyette, de teljesen mas, mint az eredeti, nem sokan szeretik. :broken_heart::sob:


#9

Itt most jelent meg, még Bécsben sem kapható, csak a webshopban, nincs róla semmilyen felhasználói vélemény a Douglas honlapján, szerintem még túl sokan nem vehették meg látatlanban 50 Euroért. Idővel megjelenik majd az üzletekben, lesz teszter is és teleszórják a magazinokat mintákkal. :slight_smile:


#10

Varom-varom. Azert adok neki egy eselyt, hatha imadni fogom.