Sziasztok,
hosszú-hosszú évek óta az EL DW Light a kedvenc alapozóm. Pár hónapja kivonták. Azóta próbálok találni magamnak új kedvencet. Tudom, hogy nem vagyok vele egyedül, sokan szerették. Kétségbeesésemben írtam nekik egy könyörgő levelet, hogy ne tegyék ezt a DW Light rajongókkal. A válasz nagyon meglepő volt, hihetetlenül boldog voltam: közölték, hogy visszahozzák javított formában, jobb színválasztékkal Double Wear Light Soft Matte Hydra Makeup néven. Alig vártam a napot, hogy megrendeljem. Mielőtt megtettem volna, rákerestem a neten, hátha van már épkézláb vélemény róla. Volt egy videó YT-on. Sem a videóban szereplő nő, sem a kommentelők nem voltak tőle elájulva. Azóta biztos érkeztek még vélemények, de nem szomorítom magam inkább. Egyelőre még nem kapható itthon (és egy ideig még nem is lesz, megkérdeztem a boltot), külföldről meg nem fogom megrendelni, ha valószínű, hogy nem fog tetszeni. Ha már itt is kapható lesz, biztos kérek belőle mintát, de már nem reménykedem.
Szóval a lényeg, hogy ehhez nagyon hasonló alapozót keresek. Próbáltam kétféle MAC-et, Armanit, tarte-ot, Too Faced-et (Ezek csak azok, amik hasonlóak is lehetnének az áhított alapozóhoz, mert pl a sima DW más kategória, ezért is nem soroltam ide.) Egyik sem rossz, de a közelében sincsenek a DW Lightnak.
Olyat keresek, ami nem ül bele a ráncokba (nincsenek ráncaim, de nem tudom hogy nevezzem a nevetőráncokat, mosolygóráncot a szám körül), nem válik szét, nem kopik meg, nem ragad púderezés után, nem oxidálódik, nem szárít, nem zsírosít, kényelmes viselet, és közepes fedésű (vagy építhető).
Ezt a DW Light mind tudta nyújtani tinikoromtól 25 éves koromig, kb 10 éven át.
Valaki talált ilyet esetleg?