Köszönöm, ez nem volt a látókörömben! Ránézek.
Rúzsom van tőlük, szeretem. Nem is tudom miért nem jutott eszembe!
Hátööö, kicsit mindig hajlamos volt a gyulladásra. Huzat, medencézés hamar megártott neki, többször kellett árpát kiműteni míg fiatal voltam. Szal van egy alap érzékenység, erre van egy allergia az orvos szerint és ezek a festékdarabok ahogy macerálják, úgy az allergiás tünetek nagyon felerősödnek. Szóval nem fertőzés (baci, vírus), hanem az irritáció. Ez csak 1 éve van körülbelül. Előtte sokat festettem magam és nem volt baj.
Vagyis jobban teszem, ha csináltatok allergiatesztet
Ja, és nincs meghatározható időszakhoz kötve. Random jelentkezett eddig.
Tehát rá…tam, mert valszeg semmit nem fog tűrni szemem?
a trend it up is kijön őszre egy “sensitive eyes” spirállal, egyelőre csak annyit tudok róla hogy ilyen mentaszínű tubusban lesz, azt nem hogy itthon is elérhető lesz-e…
Szuper, már jó sok került kívánságlistára a segítségetekkel!
Ma egy Bourjois-t sikerült vételeznem. Nem volt La Roche Posey, Hauschka (ami nem is lett volna jó, mert illatos(?)) és még valamelyiket kajtattam, de elfelejtettem melyiket
Holnap próba indul…
A Bell a Rossmannokban szokott lenni
Ja, ez volt, amit kerestem! Köszi! Hát, majd ránézek online és ha aktuális lesz más holmi is onnan, akkor rendelek.
Bell a Müllerben is van
Jelentem, a Bourjois Twist Up The Volume lila végű Black Balm pillafesték egyelőre nem bánt! Juhééé! Persze csak 3 napja használom, de más festék már 1 nap után kicsinálja a szemeimet. Gondosan lemosom 3 lépésben és csepegtetek szorgalmasan nedvesítő szemcseppel és egy Ocuflash nevezetű nagyon enyhe nyugtató hatásúval.
Amúgy nem új kiadású a spirál, csak azt hittem.