Érzékeny bőr?! Bőrbetegség? Allergia?

Sziasztok!
Nem tudom, hogy erre van-e már topic, vagy hogy az ilyen személyes kérdéseket hova szokás beírni, de az alábbi lenne a problémám.
Bizonyos tusfürdőktől (most pl. Body Shopos teafaolajostól) kiütésszerű dolgok jelennek meg a bőrömön, vagyis nem is tudom minek nevezzem, ilyen piros száraz foltok. Most a hátamon, mert oda használtam ezt a teafaolajos tusfürdőt, korábban a habcsókos Babától a karomon.
Tök rossz, mert sajnos fogalmam sincs mi ez, és mikor múltkor a karomon volt, az egészen kellemetlen volt, mert utána lehámlott és az nem volt szép látvány.
Valamire allergiás lehetek, vagy ez valami bőrbetegség szerintetek? Illetve, ha esetleg van tippe valakinek, hogy ilyen bőrre milyen tusfürdőt érdemes használni, azt is szívesen fogadom.
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! :relaxed:
Zsófi

Az Ajánlást kérek! topik megfelelő.

4 Likes

Szia

Mindenképp keres fel egy bőrgyógyász de addig is szerintem használd a natulandos baba fürdető krémet a patikában lehet kapni amit újszülötteknek írnak fel abból baj nem lehet ha nekik jó neked is jó lesz

Szia!

A teafaolajnak szárító hatása van, emiatt okozhat neked problémát.:point_up:t2:
Én is keresem a megfelelő tusfürdőt, most az Alverde rózsás tusiját használom, egyelőre meg vagyok elégedve vele, én szeretem a rózsa illatát.
:slight_smile: