A napokban eszembe jutott, hogy jó lenne összeszedni azokat a termékeket, amik az utóbbi időben a kedvenceim voltak. (meg egy csalódást).
Először jöjjön az a termék, ami valóban márciusban lett a kedvencem, hiszen akkor jelent meg. Ez nem más, mint a G&G Mighty Melt lemosó balzsam. Én vagyok a legjobban meglepődve azon, hogy mennyire imádom ezt a cuccot. Évek óta megvolt a bevált sminklemosási rutinom, ami működött és nagyon ritkán tértem el tőle. Azért rendeltem meg ezt a terméket, hogy támogassam a márkát, mert nagyon szeretem őket, de majdnem biztos voltam benne, hogy nem leszünk óriási barátságban. Hát nagyobbat nem is csalódhattam. Esküszöm rendesen várom minden este a sminklemosást, annyira élvezem a lemosási folyamatot és az érzést, amit a bőrömön hagy ez a balzsam. Rendesen megdolgoztatom: fényvédő + full arc- és szemsminkkel is meg kell küzdjön minden este és tökéletesen leszed mindent, még szempillaspirál maradványok sem maradnak rajtam, pedig nagyrészt minden mással szokott. Azóta nem nyúltam a régi termékeimhez, pedig azokat is el kéne használni, de egyszerűen csak ezt akarom használni. Remélem sosem vonják ki (azt hiszem rendelek pár tartalékot, mert tiszta para lettem
) .Szerintem az összes G&G termék közül ez magasan a legnagyobb kedvencem!!!

Ezek a termékek nem csak márciusban voltak a kedvenceim, inkább az utóbbi hónapokban.
A bőröm esti hidratálóként nagyon megszerette a G&G Happier barrier termékét. Kombinált/zsíros bőrön nekem nagyon jól működik, pedig azt hittem a könnyedebb testvére fog nyerni.
Sűrűbben nyúltam por állagú termékekhez régebben, de a Revolution krém bronzosítója nagy kedvenccé nőtte ki magát nálam, a Light árnyalat szuper számomra és nagyon szépen beleolvad a bőrbe, egyszerű vele dolgozni. Krém kategóriában nagyon szerettem még a márkától a Superdewy pirosítókat, főleg a You had me at first blush árnyalatot.
A Catrice all matt plus alapozó régi kedvencem, még volt belőle 1-2 bontatlanom, az évek alatt elég sok üveggel elhasználtam már belőle.
A Becca brightening korrektorát is nagyon megszerettem, a mindennapi sminkem része lett. A Glamshop és Oden’s Eye mono szemhéjpúdereimet nagyon sűrűn használom, abszolút örülök továbbra is, hogy a kollekciómban vannak. Ha hamarabb kipróbálom a márkákat, szerintem kevesebb palettám lenne, mert minden meglévő palettámat feldobja és extrább csillogást, élményt ad. 
A KAP 200, 250-es ecsetei is nagy kedvenceim lettek.

Ami sajnos csalódás lett, pedig nem gondoltam volna, az a G&G Hydration station hidratálója. Az elején még szerettem, aztán rájöttem, hogy valamiért kipattog tőle a bőröm és pattanásokat okoz, nem akart beszívódni, stb. Így azóta kézkrémként használom, úgy szeretem, de nyilván nem erre a felhasználásra vettem. De sokan szeretik, úgyhogy ezek szerint az én bőröm nem kompatibilis vele.