Pár olyan kedvencet hoztam most, ami nem csak előző havi, hanem inkább örökös kedvencek közé nőtték ki magukat.
Bocsi, lehet hosszú leszek. 
A GlossyWay paletta engem kilóra megvett, nem gondoltam, hogy ilyen jó minőségű lesz, hogy felveszi a versenyt a kedvenc palettáimmal (pl. Huda, JS, Anastasia). De nagyon sűrűn használom és iszonyatosan jó minőségű. A Catrice x Jenny palettát is nagyon szeretem, mindegyik festék nagyon jó benne, de a duokróm szín a kedvencem. 
A KIKO bronzer a kedvencem lett az összes eddig használt bronzerem közül, biztos tőlük fogok még vásárolni, ha ez valaha elfogy (óriási adag).
A Missha BB krém csodásan néz ki a bőrön, gyanítom, hogy normál vagy száraz bőrűek még nálam is jobban szeretik. Én olyankor szoktam használni, ha max 6-7 órát lesz rajtam smink, mert annyit tökéletesen bír a nagyon zsíros bőrömön. Ha ezt túllépem, akkor már nagyon csúnyán zsírosodik. De egyszerűen annyira szeretem így is, hogy muszáj volt itt megemlítenem.
És akkor 2 shein-es termék következik: ez a cuki rosegold szivacstartó és maga a benne levő szivacs. Évek óta a Real Techniques szivacsot használtam, aztán az L.A. Girl szivacsot, amit az RT-nél is jobban megszerettem.
Aztán valahol ajánlották ezt a shein-es szivacsot, 3 db kb 600-650 forint. Amúgy is rendeltem edzős cuccokat még novemberben, így bedobtam egy csomaggal a kosaramba, gondoltam ennyi pénzért max kidobom, ha rossz lesz. A fotón látható darabot november óta használom napi szinten és konkrétan ez az első szivacs amiben nem marad folt, tökéletesen ki tudom mosni (pedig rúzst is viszek fel vele krémes pirosítóként, stb). Emellett csodásan puha, nagyon jó a formája is, egyszerűen szerelem lett. Az eddigi kedvenceimnél is jobban megszerettem és jóval olcsóbb is, szóval már csak ezt fogom újravenni. 
Linkek:

A hajvégeim nagyon szeretik ezt az Elseve hajolajat, előszeretettel használom. A Tindigo hidratálót eddig is szerettem, viszont a februári bőrproblémáim közepette, amikor a szemhéjam és a szem alatti területem semmit nem viselt el, ez volt az egyetlen termék, amit tudtam használni és nem kiabált a bőröm. Azt hiszem ezek után sosem hagyom kifogyni a készletemből.
A Cica krémet szerintem nem kell bemutatni, sokan szeretjük. 
A Feel free szemkörnyékápoló is nagy kedvencem lett, nagyon jól beszívódik a bőrömbe és jól hidratál. Biztosan újra fogom venni, ha elfogy.