Nekem pont ma a Caonatur száraz és töredezett hajra való samponja fogyott el. Jöhet is a kamrából az utónpótlás szeretem, szívesen használom, így tavaly feltankoltam belőle, amikor a dm kiárusítása és a márka saját webshopjából való eltűnése miatt rám jött a frász, hogy megszűnik… pár hónappal később szerencsére visszatért a termék a webshopba, így remélem, akkor is újra fogom még tudni venni, amikor a kamrában még sorakozó 3 flakon elfogy
Talán egy alkalomra elegendő hab van még a Rossmann sajátmárkás Wellness and Beauty mangóvajas-barackmagolajas fürdőhabjában. Ezt is szeretem, de nagyon régen vettem (tusfürdőt nagyon csúnyán tudok halmozni… pár napja került végre a polcra az unikornisos Balea, ami… 2 éve volt limitált kiadás? ), tavaly viszont történt egy cruelty-freeről vegánra váltás, így amíg nincs infóm arról, hogy van-e benne állati eredetű összetevő, nem fogom újravenni. A flakonját viszont alig várom, hogy kipróbálhassam újrahasználva, valami másik, higított tusival feltöltve. Remélem, a megfelelő arányt eltalálva másból is habot csinál, mert megszerettem ezt a habos tusolást
Amit pedig várom, hogy elfogyjon, de nem fogok újravenni: a Paula’s Choice két kémiai hámlasztós testápolója. Mindegyik teljesen jó termék és többnyire elégedett voltam velük, azonban hatalmas kiszerelések, amiket 2(!) év alatt sem sikerült elhasználnom… Arcra és testre is használtam, de zsíros a bőröm, ezért testápolót nagyon lassan használok, mert alig van rá szükségem, és arcon is elég volt belőlük kevés. Állagra, szagra nem tűnnek másnak, mint eddig, ezért használom őket még mindig, de azért 2 év csak két év, szóval arcra már nem merem őket használni. Szerencsére mindkettőben csak kicsi maradt már.