Sziasztok új vagyok, nem tudom lehet-e ilyet de édes parfümöt keresek, ami drogériás és olyan mint az Avon Attraction
Ha a van türelmed, nézd meg a fragrantica oldalán az összetevőit az Avon Attractionnak és írd be ezeket a keresőbe szintén a fragranticán, hogy milyen illatok tartalmazzák még ugyanazokat.
Nem ismerem ezt az Avon illatot, ezért csak ezzel a tippel szolgálhatok
Szia köszönöm hogy segíteni próbálsz, megnéztem az oldalt de sajnos nem tudok ennyire angolul
Szia!
Konkrétan olyat nem tudok, de ha bemész egy drogériába és megszaglászol néhány illatot biztos találsz olyat ami tetszik. Érdemes lenne a Bruno Banani illatokkal tenned egy próbát. Elsore azok ugrottak be az Attraction-ről. De az eladók is biztos tudnak segíteni.
Gyorsan átfutottam a véleményeket, ezekhez hasonlítják:
Avon Luck
Avon Eve Elegance
Oriflame Love Potion
Katy Perry Royal Revolution
Avon Rare Gold
Juicy Couture Gold
Nem tudom, mennyire helytállóak, ezek közül csak a Luckot és a Royal Revolutiont ismerem, azokkal érdemes lehet tenni egy próbát.
a két fő illatjegyével (körte, szeder) találtam több illatot, ha beírtam mind a hármat, csak az Attractiont hozta ki.
Körtét és szedret tartalmaz: Play it lovely Playboy,Mexx Life is surprising for her, DKNY Delicious Candy, Tom Tailor Exclusive - ezek talán fellelhetők Magyarországon is DM/Rossmannban.
Kidobott még sok illatot, de azoknak még a neve sem dereng , hogy láttam volna DM/ROssmannban.
nem ismerem a szóban forgó parfümöt személyesen, viszont tudok egyet, ami körtés, és szerintem édes is (persze ez egyéni ízlés kérdése): Burberry Brit for her. Nagyobb rossmannban szokott lenni, nekem ez már elég édes ahhoz, hogy melegben ne tudjam viselni.
Az Avon parfümökre leginkább az Avon parfümök hasonlítanak. Viccet félretéve, múltkor a Zara Jo Malone kollekciójában éreztem valami hasonló szedreset, csak nem emlékszem a fantázianévre.
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Ez milyen igaz! Múltkor mi is szagolgattuk a katalógus egyik oldalát, kérdezte a kolléganőm, hogy milyen? Hát mondom, olyan avonos.