Édes parfümöt keresek

Sziasztok új vagyok, nem tudom lehet-e ilyet de édes parfümöt keresek, ami drogériás és olyan mint az Avon Attraction

Ha a van türelmed, nézd meg a fragrantica oldalán az összetevőit az Avon Attractionnak és írd be ezeket a keresőbe szintén a fragranticán, hogy milyen illatok tartalmazzák még ugyanazokat.
Nem ismerem ezt az Avon illatot, ezért csak ezzel a tippel szolgálhatok :slight_smile:

Szia köszönöm hogy segíteni próbálsz, megnéztem az oldalt de sajnos nem tudok ennyire angolul :frowning:

Szia!
Konkrétan olyat nem tudok, de ha bemész egy drogériába és megszaglászol néhány illatot biztos találsz olyat ami tetszik. Érdemes lenne a Bruno Banani illatokkal tenned egy próbát. Elsore azok ugrottak be az Attraction-ről. De az eladók is biztos tudnak segíteni.

1 Like

Gyorsan átfutottam a véleményeket, ezekhez hasonlítják:
Avon Luck
Avon Eve Elegance
Oriflame Love Potion
Katy Perry Royal Revolution
Avon Rare Gold
Juicy Couture Gold

Nem tudom, mennyire helytállóak, ezek közül csak a Luckot és a Royal Revolutiont ismerem, azokkal érdemes lehet tenni egy próbát.

a két fő illatjegyével (körte, szeder) találtam több illatot, ha beírtam mind a hármat, csak az Attractiont hozta ki.
Körtét és szedret tartalmaz: Play it lovely Playboy,Mexx Life is surprising for her, DKNY Delicious Candy, Tom Tailor Exclusive - ezek talán fellelhetők Magyarországon is DM/Rossmannban.

Kidobott még sok illatot, de azoknak még a neve sem dereng , hogy láttam volna DM/ROssmannban.

nem ismerem a szóban forgó parfümöt személyesen, viszont tudok egyet, ami körtés, és szerintem édes is (persze ez egyéni ízlés kérdése): Burberry Brit for her. Nagyobb rossmannban szokott lenni, nekem ez már elég édes ahhoz, hogy melegben ne tudjam viselni.

Az Avon parfümökre leginkább az Avon parfümök hasonlítanak. :smiley: Viccet félretéve, múltkor a Zara Jo Malone kollekciójában éreztem valami hasonló szedreset, csak nem emlékszem a fantázianévre.

1 Like

Nagyon köszönöm mindenkinek! :pray::slight_smile::heart_eyes:

:smiley:

Ez milyen igaz! Múltkor mi is szagolgattuk a katalógus egyik oldalát, kérdezte a kolléganőm, hogy milyen? Hát mondom, olyan avonos. :joy:

3 Likes