Dezodor, ami valóban nem színezi el a ruhát?


#1

Sziasztok! Lètezik vajon olyan dezodor, ami valóban nem színezi el a ruhát? Most a Nivea gólyós deoját használjuk, ami azt ígèri nem színez. Ennek ellenère az összes póló foltos hónaljban, a fehèr póló besárgul, a fekete pólón fehèr folt van, ès kemèny a hónalj rèsze a ruhának. Mik a tapasztalatok, kinek mi vált be?


#2

A legrosszabb tapasztalatom a géles Lady Speed Stick volt, az konkrétan belekeményedett a pólókba. Próbáltam még utána ilyen klasszikus stifteseket is (Secret, Fa és Rexona), az is mindig nyomot hagyott. Aztán áttértem a Rexona spray-kre és évek óta csak azt használok, nem fogja be a fekete cuccaimat se (szinte csak azt hordok), mondjuk nem is közvetlenül öltözködés előtt fújom be magamat, hanem fürdés után, szóval kb egy órával előtte. A többi még ennyi idő elteltével is fogott.


#3

https://kremmania.hu/kremek/nivea-fresh-natural-pumpas-noi-dezodor

Legjobb dezodor, amit valaha használtam. Egyszerű spricnis üvegben van és alumíniummentes. Az izzadást nem gátolja, de a szagok ellen véd, és tanúsíthatom hogy a ruhákon nem hagy foltot :slight_smile:


#4

Nekem is a Rexona Deo és a Dove ami nem hagy foltot. Egyébként a rexona stiftet nagyon régóta használom és a fehér dolgokat nem sárgítja be.


#5

Hello! Én évekig használtam Manna krémdeókat, amik nagyon is besárgították a fehér pólóimat. Pár hónapja Mádara deóra váltottam, ez tökéletes, abszolút nem okoz foltot!


#6

Igazából elsősorban a fèrjemet ès a rugáit èrinti ez a problèma, de most is női nivea golyósat használ (tetszik neki az illata), úgyhogy veszek neki ilyet, hátha beválik.


#7

A fèrjem dezodorálás után egyből öltözik, ès elsősorban az ő cuccait fogja be a nivea golyós deo. Eszerint èrdemes várnia az öltözködès ès a dezodorálás között. Na ezt is kipróbáljuk. :blush:


#8

Enyhe, egészen semleges illata van szerencsére, olyan tisztaságillat, szóval ajánlom mindkét nemnek :slight_smile:


#9

A golyósnak szerintem pláne több a száradási ideje, mint a spray-nek, szóval ez biztosan probléma, de nem mernék megesküdni, hogy ez lesz a megoldás, mivel két teljesen más állagról van szó. Lehet, hogy mikor izzadni kezd, azzal együtt jön le a bőréről a cucc és akkor kerül a ruha szálai közé. Én igazából egyik kenős dologgal sem voltam olyan elégedett, mint a fújósokkal.


#10

Évekbe telt mire megtaláltam,mert nem láttam túl a Dove,Rexona stb…változatain,nekem a Borotalco színes ruhákhoz való spray változata vált be,és a Tesori d’oriente sprayk.A Tesori nagyon jól teljesít és semmi foltot nem hagy.
Talán meglepő,de tartok saját részre egy Old spice gél stiftet is😁,és jó ideje ezt a három terméket eszem ágában sincs lecserélni,ha már rájuk találtam,annyi kísérletezés után:)
A stiftek felejtősek,eleve fehérek…a golyósok pedig gyengének bizonyulnak.


#12

Én a stiftes változatát használom, nekem az sem színezi el a ruháimat.

Emlékszem, nagyon régen (úgy 18-20 éve) még volt a Gilette-nek női hónaljzseléje, az volt a legtutibb. Nem tudom, hogy miért vonták ki… :frowning:


#13

Old Spice Hawkridge Stift. Kókuszillatú, abszolút nem férfias (pasik szerintem nem is veszik szerintem), nincs benne alumínium, nekem mégis hatékony. Abszolút nem bántja a ruhákat, nagyon tartós kis illata van. Az egész termékcsalád használható szerintem nekünk nőknek is.


#14

Az én férjem még a tiednél is kevésbé kíméli a pólóit :smile: nem kenés után öltözik, hanem már felöltözve húzza fel a pólóját és nyúl be alá a dezodorral, úgy keni be magát :expressionless: Eddig a témáig viszont még sosem esett le, nem gondoltam bele: ennek ellenére kimoshatatlan foltos, besárgult póló egyáltalán nincs, nem is volt soha a ruhatárában (a felhúzáskor előfordul, hogy a póló oldalát is összekeni kicsit, de ez szépen kijön rögtön a következő mosásnál). Amióta csak ismerem (10+ éve), Old Spice stiftes dezodorokat használ (változó, hogy melyik illatot, az Original, a Whitewater meg a Lagoon váltakozik általában, de régen talán Fire Mant is használt, nem tudom, ez kapható-e még, vagy sem, és azért nem veszi már), szóval ezek szerint ezek jól teljesítenek ebből a szempontból :slight_smile:


#15

Borotalco.
En a golyos valtozatot hasznalom, es nagyon szeretem. Hasznalat utan kb 2 perccel mar szoltam is oltozni, de meg igy sem fogott meg soha semmit.
Izzadasgatlo hatasa is szuper, sporthoz is ezt hasznalom :slight_smile:


#16

Némi kiegészítés: decemberben együtt vettünk dezodort, és ahogy álltunk a polc előtt, feltűnt, hogy van kék, géles Old Spice (amit mindig is használt, és amin most már van is kis matrica, ami azt jelzi, hogy jó fekete és fehér ruhákhoz, azaz nem hagy foltot), meg fehér kupakos is. Az utóbbit még nem próbálta, de most kíváncsiságból vett egyet (mert az 48 órás védelmet igényel - arra, hogy ez jó-e/reális elvárás-e, inkább nem mondok semmit :slight_smile: ), és az bizony hagy fehér foltot a ruhán (maga a stift is fehér)… hogy hosszabb távon is ottmarad-e, kijön-e mosásokkal, azt még sajnos nem tudjuk ennyiből levonni.