Na, akkor én is rárepülök, köszi a leírást!
Nálunk a Rossmannban van még C-vitaminos maszk, az akciós polcon láttam, egy papírtartóban, kb. 8db lehetett.
Ha szeretnéd, beszerzek neked.
Az ampullásra nem emlékszem.
Uhh, én is beállhatok a sorba és kérhetnék egyet?
Persze, szívesen. Nem baj, ha csak hétvégén szerzem be? Ez az itteni nagy Rossmann, de nagyon nem esik útba nekem hétköznap.
Nem gond, nagyon köszi :).
ok, írok üzit, ha megvan
Oh, nagyon kedves vagy! Akkor 7 db maradt, ugye? @Kokapu osztozunk? Nekem elég lesz 3 db
Köszi @Gloria, jöhet (ha Kokapunak nem kell, akkor veszem mindet).
Én átadom neked a lehetőséget!
Most a Hylamide C25-el elég jól elvagyok, szerintem nem kell mellé pluszban.
Rendicsek! Köszi!
Rendben, a 8-at csak tippelem.
Hétvégén megnézem, ha jól értem, ami van hozzam el.
Igeeeen, köszönöm Neken nem sürgős, ha tudsz mész, ha nem, nem baj. Ha lesz örülni fogok (fogunk)
írok, ha megvan
Szuper! 1000 köszönet!
Aranyos vagy, de annyira kerested , szeretném ha tiéd lenne a többi, nekem elég egy is :). Igazából már fél éve szeretném kipróbálni, még sosem használtam semmilyen C-vitaminos terméket, viszont úgy érzem, hogy most nagyon jót tenne a bőrömnek :).
Meglátjuk van-e és elfelezzük, punktum! Hacsak nem 1 db
Ha egy darab van, akkor a tiéd lesz :).
@umpalumpa @Szandika
Délután beugrottam az Isana maszkért, de majdnem szívbajt kaptam, mert nem volt ott, ahol láttam előtte. Némi kutatás után meglett az a kartondoboz amiben tartják és lapult az alján 2db. Jövőhéten megnézem majd a másik Rossmanban is. De így legalább már 1-1 van.
Kedves Glória (Kedves ) kérlek, ne keress tovább, elég lesz az a 2 db, ugye @Szandika ? Ez így is több, mint amit reméltünk.
Rendben.
(A Kedves onnan jött, hogy van egy ilyen vezetéknevű ismerősöm, és nála igaz a nomen est omen )
A maszkot ajándékba szánom, mondjuk legyen Mikulás, a többit üziben.