ARC DECO, avagy ARCDEKORÁCIÓ

Valakit nem érdekel?
Frissen, a Sephoraban vásárolt Hourglass paletta. Máshol nem láttam eddig, csak náluk.

Dim Edit a paletta a neve.
Kétszer nyúltam bele.

10000 Ft-ra gondoltam + posta v. Foxpost.
Púder + pirosító + highlighter

20210420_180945

20210420_182802

2572722.jpeg

3 Likes

Szia! :slight_smile:Engem érdekelne a paletta.

1 Likes

Nagyon jò àr èrte ; nekem az etheral edit van meg, pont ma hasznàltam. :blush: Ès @Timmon nagyon kedves, megbìzhatò vevő :revolving_hearts:

3 Likes

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen :revolving_hearts::kissing_heart::revolving_hearts:

2 Likes

Általában ritkán adok el dolgokat, a zsibire nem is szoktam feltenni semmit.
A párom munkahelyének sminkszobájába küldöm be a sminkeket, de itt jobban értékelitek ezeket a cuccokat, ott csak egy a száz között.

3 Likes
  1. percnél próbálja ki a Bobbi bronzert antigua árnyalatban.
    Amíg nincs ilyenem, használom helyette az Adobe-t a KAP-tól:

https://www.youtube.com/watch?v=vKNc0t8NPd0&t=883s

1 Likes

Imádom, minden fillért megér. :star_struck:
Jól megfogalmazta, olyan mint amikor megkapja a nap arcodat, szuper.

1 Likes

Sziasztok! :hugs:
Még a megjelenéskor rendeltem Lisa Eldridge krémpirosítójából, Dante’s Dream árnyalatban. Magát a terméket szeretem, azonban mivel egyrészt nagyon minimális mennyiség kell belőle, másrészt nem igazán vagyok egy nagy pirosító használó, így leginkább a fiókban árválkodott az elmúlt időszakban. Aztán pár napja a legutóbbi használatnál mint sokan másoknak is (nem véletlenül kap új csomagolást), nekem is szétrepedt a tubus vége. Megoldásként fertőtlenített kis tégelyekbe kinyomtam a terméket, viszont ismét realizáltam, hogy én ezt a mennyiséget soha nem fogom elhasználni.
És így jutott eszembe, hogy hátha itt valaki szeretné kipróbálni a 2023-as újrakiadás előtt.

Így szeretnék 3 kedves és aktív fórumtársnak felajánlani egy-egy adagot kipróbálásra. Személyesen Budapesten, illetve postázni/foxposttal tudom küldeni, szállítási költség fejében.

Kép

10 Likes

449524215_396973173366349_3419580026097422263_n

8 Likes

Jézusom, megnéztem, 30ezer forint a Douglasban. Mik ezek az árak?

3 Likes

Gyönyörűek, én is nem rég fedeztem a Douglas oldalán. A legvilágosabb első ránézésre tökéletes lenne nekem - talán a legszebb bronzer szín, amit eddig láttam. Beszerezni nem tervezem, mert teljesen meg vagyok elégedve az Armanival, mellette sosem fogyna el. Na és igen, az ár a mennyiséghez képest ….meglepett rendesen.

Ez nálam a “ beverték a fejüket amikor beárazták “ kategória.
Nagyon szépek egyébként, remélem ősszel màr 0- ra tudom gyalulni a homlokomon lévő foltot és akkor én is fogok tudni bronzerezni. :pleading_face:Hogy mit veszek majd na azt még nem tudom.

8 Likes

Én is jól megvagyok ezzel a szépséges bronzerrel, ami igazán semleges, nem sárgás szín az én extrém világos bőrömön, és kb. 20 euro volt.
image

8 Likes

Egyébként ebben a hónapban lett egy kedvencem, az Avene szemöldökceruzája, millió terméket próbáltam, Tilbury, Hourglass, Rare Beauty, drogériásak, de ez a szemöldökceruza az abszolút holy grail lett. Szerintem azért, mert nem kemény, hanem finom, krémes, de extra tartós.
Bárcsak könnyen beszerezhető lenne, én abból az olasz patikából rendeltem, az ára pedig baráti.
f86c8f700be8e586c3b5f4e644d1aaaf45a57efc

7 Likes

De jó, hogy nem most akarok mindent megvenni a Douglasban. :grinning:
Lecsengett, szerintem jó egy ève nem vettem semmit, pedig régen minden hónapban rendeltem, főleg a shopping night-on, -30%-al.
De az árakat szemmel tartom.
Designer parfümnél az 1000 Ft/ml-től kész vagyok. Még jó, hogy van pár darabom otthon.

Életemben először lehet újra veszek egy parfümöt, Gucci Guilty Absolute, nem emlékszem mennyi volt, de olyan 16-17 ezer rémlik, 30ml.
Most akcióban 27000 Ft körül van. Ezt még emésztenem kell vagy nagyobb kiszerelés lesz.
Az a baj, hogy hozzászoktam, hogy 20e Ft-ba belefér.

5 Likes

Marionnaudban most 22500 Ft. Az is sok.

Nagyon. Értelmezhetetlen ezek az árak.
Épp most tervezem megvenni a legendás Sisley pirosítót, amit pokoli drágának találtam anno, évek óta tologatom a megvásárlását, de leárazva annyi, mint bármi mostanában. Az Armanim elfogyott :frowning: Nálad (IS) láttam egyszer a Sisley-t:

image

4 Likes

@Mse Ne habozz, vedd meg :slightly_smiling_face: Most is pokolian drága, de szerintem már eleve úgy adják meg az árakat, hogy az akciós árakhoz igazítják őket, még így is fáj. Ugyanakkor az örökkévalóságig elég, pont a bejegyzésed hatására néztem meg, hogy mióta is használom. 2019-ben vettem , elvileg 18 hónap a szavatossága, de semmi baja, ugyanolyan, mint valaha. Lassan fogy, pedig nagyon szokszor használom, első a pirosítóim között.

l’orchidée corail 3

10 Likes

Ezen a Sisley pirosítón 6 éve nyöszörgök, hogy kéne vennem, de mindig eldöntöm az ára alapján, hogy kihagyom. Úgyis kb a 2 MAC-eset használom csak, és így is időtlen időkig elég, nem halmozok.

2 Likes

:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

Úton van egy rose árnyalat, mindenképp beszámolok róla, annyira kívánságlistás termék.

2 Likes