Most hogy beköszöntött a tél szinte mindennapos küzdelemmé vált a kézfej ápolása (azért a talpak sem maradhatnak ki) a hideg idő igencsak kiszárítja az amúgy is száraz kézfejemet.
Szeretném, ha megosztanátok hogyan ápoljátok télen (vagy úgy általában bármikor) a kezeteket (körmöket is beleértve) milyen kézkrémeket használtok, milyen körömápoló termékek váltak be (amennyiben saját körmötök van ) illetve hogyan birkóztok meg a kiszáradt, megkeményedett sarkakkal és hogyan értitek el az ápolt, pihe-puha talpakat és egészséges körmöket
Amik nekem eddig beváltak:
- Dove Crushed Macadamia & Rice Milk testradírral hetente 1-szer alaposan leradírozom a kézfejem
- Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual kézkrém (nagyszerűen hidratál, pillanatok alatt felszívódik, nem hagy zsíros, csúszós érzetet a bőrön
- For Your Beauty pamut kesztyű (éjszakánként alaposan bekenem a kezem kézkrémmel, majd ebben alszom, kényelmes viselet, felerősíti a kézkrém hatását)
- Extra szűz olivaolajjal átkenem néhanapján az egész kézfejem és a körmöket, rajta hagyom 15 percig és máris ápoltabbnak tűnnek az élettelen, papír száraz kézfejek
Köröm kérdésben viszont még nem nagyon jutottam előre, nincs különösebb probléma a körmeimmel, gyorsan nőnek, viszonylag erősek de azért nem ártana egy kis extra ápolás (körömlakkozni, gél lakkozni nem szoktam, illetve sosem jártam körmösnél, csak ápolt, egészséges természetes körmöket szeretnék)
Ami a lábápolást illeti próbáltam már Baleás, Alverdés és Scholl-os sarokpuhító krémeket de nem igen váltak be eddig.