Alap hidratáló kombinált bőrre


#1

Esküszöm, a legnehezebb egy igazán jó hidratáló krémet találni. Gondoltam, megkérdezlek titeket :slight_smile: Szóval ajánljatok nekem kombinált bőrre egy sima alap hidratáló krémet. A csigás-méh mérges vonalon kívül mindenre nyitott vagyok. Nem baj, ha nincs tele szilikonnal. A klasszikusokon már túlvagyok (Clinique DDMG, Moisture Surge, Paula Barrier, és társaik), illetve a TO-tól próbált termékek sem váltak be, nem kísérleteznék velük tovább. Egy szimpla hidratáló kellene, még fényvédő sem kell bele.


#2

Erre én is kiváncsi vagyok. Sokat kisérletezem, hogy megtaláljam az igazi, egyszerű hidratálókrémet a kombinált bőrömre, de még mindig nem sikerült. Nálam az alapkövetelmény annyi, hogy parfümmentes legyen, és irritáló illóolajok nélküli, tehát a bio-vegán-natúr vonal annyira nem játszik. Fényvédő ne legyen benne.


#3

Nekem a Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Cream vált be legjobban, de ez sem tökéletes sajnos.


#4

Köszi a tippet. Ezt a krémet néztem már, bár még nem próbáltam, mert sokan írták, hogy pattanásokat okozott, biztos a sok szilikon miatt. Lehet, megérne egy próbát?


#5

Köszi szépen, meg is néztem és már beugrott, hogy eddig miért nem próbáltam. A dimethicone-t nem nagyon szereti a bőröm. Folyamatos használattól hajlamosak belobbanni a pórusaim tőle :frowning:


#6

Ha hajlamos rá a bőröd, akkor inkább ne próbáld ki :confused: amúgy összetevőket nem néztem meg tüzetesen, csak hirtelen felindulásból levettem a polcról, de nekem mostanában még a Helia-D tokaji aszús nappali krémje is bevált (de ez sem tökéletes és szilikonféle is van benne).


#7

:bell: Sziasztok! Nagyon sok jót olvastam már a Hada Labo termékekről, a KM-es értékelései is meggyőzőek, ezért gondoltam, hogy közreadom ezt a cikket: