Akciók - tudsz róla?

A Notino-n klassz akciók vannak, és ingyenes szállítás.
BrushArt ecseteket rendeltem.

Basszus, köszönöm!!!:kissing_heart::kissing_heart::kissing_heart:

1 Likes

Telefonban sajnos nem tudták megmondani meddig tart az akció:(
Remélem ezen a héten még tartani fog, ma elhagyom a bugyim annyi munkám van, nem tudok még egy fél órát sem notinózni . :frowning:
( új szó :relieved:)

1 Likes

Ecseten kívül mit érdemes ? köszönöm.

Saját márkás dolgok, én pl egy ilyet is bedobtam a kosárba:

Illetve a Guerlain púdergyöngyei 14e alatt vannak.
De sajnos az én kívánságlistámról minden más rendes áron kapható…

1 Likes

bonamin 50% kiárusítás

A Hélia-D oldalán -20% kedvezmény a szérumokra:

Winter sale 50% :slight_smile:

2 Likes

IMG_20230110_065051

1 Likes

És nem is kell több darabot venni vagy x összeg felett vásárolni? Nahát! :upside_down_face::stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Az egy dolog, de múlthéten feladtam a rendelésemet, igaz nem appon :smiley: Röhejes, hogy a boltban átvétel-es megjelölés esetén többet várok a cuccra, mintha a futár hozná és előre kell fizetnem, mert az üzletben! , ahol papíron van pénztár, nem fizethetek utánvéttel :woman_facepalming:

3 Likes

Amikor legutóbb Douglasban voltam, csomóan érdeklődtek a csomagjuk után és csak annyit tudtak nekik mondani, hogy még nem érkezett meg…

2 Likes

Remélem, nem így járok. Pénteken kaptam emailt, hogy mostantól harmadik munkanapon vehetem át. Biztos, ami zicher, negyedik napon fogok menni. Ki tudja…

deciem.com -on 50% kedvezmény a kifutó Hylamide, The Chemistry Brand és Abnomaly termékekre

4 Likes

A lovebrands.hu oldalon elég jó kis akciók vannak. Kár volt megnéznem. 🥲

Készleten lévő KAP termékekre 50% leárazás a Make Up Plaza oldalán.

2 Likes

Egy korszak vége.

kép
kép
kép

2 Likes

Screenshot_2023-01-17-19-23-04-207_com.lluraferi.douglashu

1 Likes

6 Likes

Ha valaki lemaradt, Douglasban Tom Ford bronzer és highlighting van most újra pár darab, 10-11 ezer Ft áron.

2 Likes