Tchibo - Ez nem tréfa: MA NINCS ÁFA!
Ez nem tréfa, most nincs ÁFA! - Áfamentes nap a Tchibo-nál!
Mai Mülleres portyázásom során láttam, hogy a Guerlain sminkállványon lévő termékek -50%-os akcióban vannak, beleértve az alapozókat is, befejezik a márka forgalmazását.
Viszont, aminek megnéztük az eladóval közösen a batch kódját, iszonyatos régiek voltak, 2013, 2016 és 2019 volt a legfiatalabb, úgyhogy semmit nem is vettem.
Az eladóval együtt döbbentünk meg, annyit mondott, hogy szólni fog a vezetőnek.
Szerintem ezeket nem akciózni, hanem kivonni kellene, nem tisztességes érte félárat sem kérni.
Szóval, nézzétek meg a kódot, mielőtt elcsábultok, gyanítom, hogy más üzletekben is hasonló lehet a helyzet!
Hát ez nagyon durva.
Arra lennék kíváncsi, hogy az anyacég és a Müller vezetés tud- e erről, hogy ilyen batch kódok vannak hivatalosan forgalomban?
Ez egy felső kategóriás brand, ezt hogy engedhetik meg maguknak?
Ráadásul arcra való termékeket néztünk, alapozókat!
Tanulságos, hogy ez a Müllerben előfordulhat.
Innentől mindennek megnézem a kódját, az tuti.
Elég sokszor megfordulok náluk, de még soha nem láttam, hogy valaki éppen ellenőrizte volna a kódokat. Mondjuk más üzletben sem…
Sajnos én is tapasztaltam már ilyet a Müllerben: 8 éves Clinique smink…
Amúgy azért sajnálatos, hogy egy ilyen ikonikus márkával kevesebb a boltjaikban. Meglepő.

Sziasztok !
CULTBEAUTY 15 EUR kedvezmény az alábbi kóddal mától limitált ideig:
DLVC-R1
55 EUR minimum összeg vásárlásnál érvényes és friss regisztrálással.
Marionnaud-ban Lucky Monday (-25%) plusz az akciós áron felül törzsvásárlói -10% kedvezmény.
Törzsvásárlói (hűség) programba csak regisztrálni kell, semmi extra.
Notino 15% kedvezmény a notino15 kóddal.
Hogy lehet érvényesíteni a -10%-ot?
Én VIP tag vagyok de nekem nem engedi csak a -25-öt.
Automatikusan hozzaadta a kosárban: kérem a members only kedvezményt.
Biztos be vagy jelentkezve?
Megnéztem a levelet, nincs kivétel.

Igen be vagyok jelentkezve. Meg is kaptam a levelet ,de nem tudom érvényesíteni.
Mondasz egy pl. terméket? Megnézem én is.
YSL short y shape serum
Odateszi. Böngésző probléma nem lehet? Nekem telón, mac-en működik. Mindjárt megnézem Chrome-on. Ezzel is ott van.
Tényleg nem tudom mi lehet a probléma. Próbáld ki több eszközön.