Feelunique, ha 46 £ - èrt vàsàrolsz, akkor 69£- kb. 83 eur a 2021- es Blockbuster Set. Èrdekes az EL oldalàn 135 eur. Egy nèmet oldalon pedig 85 .
Holnaptól, Douglas akció
Tudom hogy előreszaladtam egy kicsit fejben, de lenne egy kérdésem: milyen tapasztalataitok vannak a Black Friday utáni akciókkal? Cyber Monday, adventi, karácsonyi, évvégi, akár az újévi akciók is érdekelnek - sajnos nem tudok mindenhonnan rendelni egyszerre
Black Friday a Bolvári szalonban.
Tel: 06705757367
Jujj de jó, ma szerintem megyek :). Imádom ezeket a napokat, igaz mostanában inkább könyveket veszek :D.
Engem nagyon nyomaszt ez a black friday. Mindenhol tolják, hogy csak most ilyen meg olyan szuper akciók. És valóban egy pillanat alatt el tudnék csábulni MINDENRE és egy röpke ideig még el is hiszem, hogy mi mindent szalasztok el.
Szerencsére csak egy vásárlásra csábultam el a Skinsmartnál, ahol amúgy szinte semmi az a 10%, de már régóta szerettem volna kipróbálni néhány dolgot és még a TO retinol emulziót is belecsempésztem amit ajánlottatok
Velem ugyanez törtènik. Tavaly nem èrdekelt, most meg wmf edènykèszleten gondolkodom, ghd hajvasalòt szeretnèk, tilbury mystery box 160 euròèrt az hourglass ùj palettàja… de mèg egyiket sem vettem meg. A ghd valòszìnűleg bekerül a kosàrba, mert a hajammal èvek òta nem törtènik semmi. Be se szàrítom csak megszàrad magàtòl ès copf. Mùltkor fiam baràtnœjènek kipròbàltam a gold ghd- jét ès nagyon tetszett. Olyan rendezett lett a hajam nem csak lòg. Pàr hm teddy kabàtot is rendeltem, mert a mostanit èvek òta nyùzom.Könnyű ès meleg nem kell màs .
Isabelle, GHD-t te honnan rendelsz? En is szeretnek, de culton nincs…feelunique nem akciozza, adj tippet !
A Ghd-t ajánlom ,nekem mióta megvan jó sok fodrászra valót megspórolt. Karácsony utáni akcióban vettem.
Lookfantastic-on néhány modell már most akciós.
Nagyon ajánlom a Ghd hajvasalókat. Nekem Platinum+ van és nagyon szeretem. Van Steampod-om is, de azt ritkábban használom, mert macerás elővenni, feltölteni, meg nagy az egész. A Ghd-t meg csak előkapom és pikk-pakk kész vagyok a hajammal + hullámokat is egyszerűen lehet készíteni vele. Tök jó akciók vannak a Lookfantastic oldalán, többször láttam, hogy ajándékot is adnak a készülékekhez.
A lookfantastic az vamkoteles?
@Timmon , @Anilorak , köszönöm az ajànlást! Ti mi alapján vàlasztottatok? Nem tudom mi a különbsèg a platinum, Gold stb. között. Egyelőre a maxot nèztem ki, mert dùs ès hosszù a hajam.
@Lencseee cocopandàn nèztem ki, most egy nèmet Onlineshopban a legolcsòbb a szett.160 eur
Majdnem mindenhol kedvezőbb az àr mint a ghd hivatalos oldalàn.
Szàllítanak Magyarorszàgra is, 15 eur a szàllìtàsi költsèg
Én szoktam rendelni tőlük, eddig nekem semmit sem vámolta. Szóval szerintem nem vámköteles.
Én azért a Platinum+ készüléket választottam, mert az volt a legújabb. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Igazából nem igazán tudom, hogy mi a különbség köztük.
A DM-ben G&G akcio lesz december 9en, 25× pont jar a vasarlasra.
Hat tudjatok… van olyan magyar marka, aki a BF-t ugy hirdeti, hogy a kozeli lejaratu cuccait leakciozza es az az akcio, hogy megszabadithatod ot a 2 honap mulva lejaro termekeitol! ne kovezzetek meg, de nekem ez inkabb egy olyan “akcio”, amivel a gyarto meg igy is nyer, a vevo meg nem tul sokat
Melyik márka?