Akciók - tudsz róla?

Feelunique, ha 46 £ - èrt vàsàrolsz, akkor 69£- kb. 83 eur a 2021- es Blockbuster Set. Èrdekes az EL oldalàn 135 eur. Egy nèmet oldalon pedig 85 .
Screenshot_20211125-174834_Chrome
Screenshot_20211125-173950_Chrome

Holnaptól, Douglas akció

IMG_20211125_201549

2 Likes

Tudom hogy előreszaladtam egy kicsit fejben, de lenne egy kérdésem: milyen tapasztalataitok vannak a Black Friday utáni akciókkal? Cyber Monday, adventi, karácsonyi, évvégi, akár az újévi akciók is érdekelnek - sajnos nem tudok mindenhonnan rendelni egyszerre

Screenshot 2021-11-26 at 06-18-44 Facebook

4 Likes

Black Friday a Bolvári szalonban.
Kép
Tel: 06705757367

Jujj de jó, ma szerintem megyek :). Imádom ezeket a napokat, igaz mostanában inkább könyveket veszek :D.

1 Likes

Engem nagyon nyomaszt ez a black friday. Mindenhol tolják, hogy csak most ilyen meg olyan szuper akciók. És valóban egy pillanat alatt el tudnék csábulni MINDENRE :smiley: és egy röpke ideig még el is hiszem, hogy mi mindent szalasztok el.

Szerencsére csak egy vásárlásra csábultam el a Skinsmartnál, ahol amúgy szinte semmi az a 10%, de már régóta szerettem volna kipróbálni néhány dolgot és még a TO retinol emulziót is belecsempésztem amit ajánlottatok :smiling_face_with_three_hearts:

11 Likes

Velem ugyanez törtènik. Tavaly nem èrdekelt, most meg wmf edènykèszleten gondolkodom, ghd hajvasalòt szeretnèk, tilbury mystery box 160 euròèrt :crazy_face: az hourglass ùj palettàja… de mèg egyiket sem vettem meg. A ghd valòszìnűleg bekerül a kosàrba, mert a hajammal èvek òta nem törtènik semmi. Be se szàrítom csak megszàrad magàtòl ès copf. Mùltkor fiam baràtnœjènek kipròbàltam a gold ghd- jét ès nagyon tetszett. Olyan rendezett lett a hajam nem csak lòg. Pàr hm teddy kabàtot is rendeltem, mert a mostanit èvek òta nyùzom.Könnyű ès meleg nem kell màs .

6 Likes

Isabelle, GHD-t te honnan rendelsz? En is szeretnek, de culton nincs…feelunique nem akciozza, adj tippet ! :pray:

A Ghd-t ajánlom ,nekem mióta megvan jó sok fodrászra valót megspórolt. Karácsony utáni akcióban vettem.

1 Likes

Lookfantastic-on néhány modell már most akciós.

Nagyon ajánlom a Ghd hajvasalókat. Nekem Platinum+ van és nagyon szeretem. Van Steampod-om is, de azt ritkábban használom, mert macerás elővenni, feltölteni, meg nagy az egész. A Ghd-t meg csak előkapom és pikk-pakk kész vagyok a hajammal + hullámokat is egyszerűen lehet készíteni vele. Tök jó akciók vannak a Lookfantastic oldalán, többször láttam, hogy ajándékot is adnak a készülékekhez.

4 Likes

A lookfantastic az vamkoteles?

@Timmon , @Anilorak , köszönöm az ajànlást! :smiling_face_with_three_hearts: Ti mi alapján vàlasztottatok? Nem tudom mi a különbsèg a platinum, Gold stb. között. Egyelőre a maxot nèztem ki, mert dùs ès hosszù a hajam.
@Lencseee cocopandàn nèztem ki, most egy nèmet Onlineshopban a legolcsòbb a szett.160 eur
Screenshot_20211126-181339_Chrome
Majdnem mindenhol kedvezőbb az àr mint a ghd hivatalos oldalàn.

Szàllítanak Magyarorszàgra is, 15 eur a szàllìtàsi költsèg
Screenshot_20211126-181817_Chrome

2 Likes

Én szoktam rendelni tőlük, eddig nekem semmit sem vámolta. Szóval szerintem nem vámköteles.

1 Likes

Én azért a Platinum+ készüléket választottam, mert az volt a legújabb. Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Igazából nem igazán tudom, hogy mi a különbség köztük.

1 Likes

A DM-ben G&G akcio lesz december 9en, 25× pont jar a vasarlasra.

13 Likes

Hat tudjatok… van olyan magyar marka, aki a BF-t ugy hirdeti, hogy a kozeli lejaratu cuccait leakciozza es az az akcio, hogy megszabadithatod ot a 2 honap mulva lejaro termekeitol! ne kovezzetek meg, de nekem ez inkabb egy olyan “akcio”, amivel a gyarto meg igy is nyer, a vevo meg nem tul sokat :sunglasses:

4 Likes

Melyik márka?