Akciók - tudsz róla?

25 ezer felett.

1 Likes

Hah, naná :grimacing:

Shopping night-ra várok. :pray:

Hóvége felé lesz.
Én -30% mindenre,várok a Marionnaudban. Múltkor 13 ezret spóroltam egy rég vágyott parfümön.

1 Likes

Igen, az is érdekel, a Marionnaud-ot most fedezem fel. :hugs:

Szeptember 12-ig postaköltség nélkül szállít a német Sephora Ausztriába (25 Euro felett). Én most leadtam egy rendelést. Ritkán engedik el a postát. Ha valaki szeretne valamit hónap vége felé hazahozom és elpostázom. Szeptember 12-ig jelezzétek, ha kell valami.

3 Likes

Hát ez szomorú. Épp örültem, hogy új munkahely miatt arra járok mostanában…

Ennyire nem megy a bolt? Ezek szerint minden végösszegből lejön a 20%?

Kíváncsi leszek, hogy most végre sikerül-e kártyával fizetnem. :grimacing: Nekirugaszkodom harmadszor is…

Én is nagyon sajnálom, az egyetlen bolt volt, amit nagyon szerettem ott (meg a Frei kávézót).

1 Likes

Igen, mindenre érvényes. Bár már szerdán is voltak üres polcok.
Nem tudom, hogy azokat megvették, vagy eleve beszedték őket.

Voltam a köki müllerben, tényleg ürül ki. Egy-két márka display-e félig üres. Viszont találtam még egy artdeco púdert (az 50-es fényvédőst, és a színe is jó!) ami 40%-ra le volt akciózva, és még ebből is lejött a 20%! Szóval féláron vettem meg :smiley:

3 Likes

20-25-30% van Vichy, Bioderma ,La- Roche, Eucerin stb. termékekre.
Megbízhatóak, többször is rendeltem már Tőlük.
5 Likes

Ké termék rendelése esetén ajándék szérum.

IMG_20210907_115059

3 Likes

Azta, pont az előbb olvastam okosszepsegnél, hogy nem ajánlja ezt a márkát. :thinking:

1 Likes

Screenshot_2021-09-07-16-40-11-853_com.instagram.android

Screenshot_2021-09-07-16-40-53-237_com.instagram.android

Olvastam. Szerintem olyasmi márka mint a Skintegra, ápoló összetevők, minimális aktív.
Használom a peptides szérumot, rendben van. Azért figyelembe véve az árat is, egész jó a terméklista.
Az LRP-ben sincs több hatóanyag. Minimalista cucc.

5 Likes

Tegnap voltam, már elég siralmas volt a választék. Azért tudtam volna venni ezt-azt, de erős voltam, és nem csábultam el, csak egy Lancome szemkrémre. Elég nehéz ilyenkor megállni, hogy ne vegyen meg az ember valamit, amire igazán nincs szüksége, csak azért, mert most olcsóbb.
Szerintem sok minden “pult alól” elkelt. Majd itt a piactéren megvehetjük kicsit olcsóbban, mint a teljes ár. :smiley:

1 Likes

Ne is mond, tegnap délután még bementem, amikor mentem a gyerekért, és egy komplett Invisibobble készletet vettem meg. Bár megérte, végre valami, ami megtartja az én dús hajamat is kontyban. :slightly_smiling_face:
Mindenesetre most egy darabig nem kell sem mosószer, sem mosogatógép tabletta itthon. :grinning:

Azért sajnálom, hogy megszűnik. Állítólag Douglas fog nyitni majd helyette.
Meg azt is láttam, hogy nyílni fog Stradivarius és Pull and bear. Hááát, én nem tudom, azokra lesz-e igény.

Én hétfőn voltam, a smink mellett a papír-írószer részleg a gyengém, ott még akadt nekem való cucc :smiley:
Néztem is, hogy milyen sok üzlet megszűnt az elmúlt időszakban és, hogy vajon mi lesz helyettük. Douglas?? Igazad van, arrafelé szerintem is másra van inkább szükség.

3 Likes